- 9 Mayıs 2022
- 3.790
- 3.473
Tek kelimeyle dut kürünü öneririm scayip mucizevi bişey.Kızlar sütleriniz azaldığında ne yapıyorsunuz sütüm iyice azaldı benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kelimeyle dut kürünü öneririm scayip mucizevi bişey.Kızlar sütleriniz azaldığında ne yapıyorsunuz sütüm iyice azaldı benim
Benim bir göğsümden geliyor tazyikli. Biraz geriye yaslanın, bebeği de göğsünüze dik bir şekilde konumlandırın o şekilde emzirin 3-5 kez çeksin bebek memeyi, sonra çıkarın ağzından memeyi fışkıran sütü dışarıya akitin agiz mendiline vs. Sonra tekrar bebeğe verin memeyi emsin. Ben öyle yapıyorum işe yarıyorrKizlar sutu tazyikli gelen var mi ya? Benim tazyikli geliyor bebegimde asiri hizli emiyor surekli tikaniyor gecen gun mosmor oldu nefes alamadi kaybedicez sandim o kadar kotuydu ne yaptiysam cozemedim bu sorunu
Of benim de öyle zaten azdı iyice kesildi. Şu emzirme süreci bana dert oldu gerçekten10’gün önce bende adet oldum canım. Ama sadece ilk gün çok hafif bi kanama oldu. Sonra bitti . Adetten bi önceki gün ve bi sonraki gün hafif leke oldu öylece bitti. Ayrıca lekelendiğim ilk gün itibariyle sütümde azaldı. Daha tam toparlanamadı
Düzenli ara öğün olarak rezene hurma ceviz günde 3 lt su her gün vazgeçilmezim bu şekilde ek olarak haftalık et tavuk yemeye başladım çok şükür ve ilk başta emzirmeyle sürekli sağıyordum şimdi ara ara yapıyorum fırsat buldukça ve sütüm yarıyor bence 20 günde 900 gr almıştıkızımOf benim de öyle zaten azdı iyice kesildi. Şu emzirme süreci bana dert oldu gerçekten
Onları hiç yemiyorum zaten. Şuan geçti mi mukus peki?Benim bebişin kakası da mukusluydu Dr kan var mı dedi olmadığını söyleyince sıkıntı yok pasta, mayonez çok fazla tüketme dedi. Pasta kreması falan sıkıntı galiba
Ya herseyimiz aynı benimde sadece sağ göğsümden çok hızlı geliyor, çocuğun yüzüne fışkırıyor bazende emerken boğulur gibi oluyoBenim bir göğsümden geliyor tazyikli. Biraz geriye yaslanın, bebeği de göğsünüze dik bir şekilde konumlandırın o şekilde emzirin 3-5 kez çeksin bebek memeyi, sonra çıkarın ağzından memeyi fışkıran sütü dışarıya akitin agiz mendiline vs. Sonra tekrar bebeğe verin memeyi emsin. Ben öyle yapıyorum işe yarıyorr
Yalan.kizlar 3 ayi bitirenlerde moro refleksi yogun mu hala? 40. hafta uzerinden 3 ay hesaplamak lazim diye de okudum gecen bir yerde gerci, gaz olayi da 12. haftadan sonra azaliyomus geneldr ama 36. haftada dogum yapan icin bu 16. hafta oluyomus
Mukusluydu benimki 2 gun ishal olmustu poposu çatlamış ondanmiscesursavasci seninde sanki bebişin kakasinda bir kere kan çıkmıştı buraya yazmıştın. Tekrarladı mi o? Bide bebişin kakası mukuslu muydu?
Arada süt ürününü abarttiysam oluyorOnları hiç yemiyorum zaten. Şuan geçti mi mukus peki?
Ay sorma sonra da zaten hava yutuyorlar o da çok gaz yapar bebislere arada memeden çekip gazını çıkarayım sonra devam edeyim diyorum yok basıyor yaygarayi bizimkiYa herseyimiz aynı benimde sadece sağ göğsümden çok hızlı geliyor, çocuğun yüzüne fışkırıyor bazende emerken boğulur gibi oluyo
Etkisini görürsen bana da yazar mısın canım 30 cc anca çıkıyorBenim de öyle. Brewers yeast diye bir takviye aldım bakayım etki edecek mi. Çok stres yaşıyorum süt yüzünden. Sağınca kaç cc çıkıyor doymayacak kadar mı azaldı
Dut kürü nasıl canımTek kelimeyle dut kürünü öneririm scayip mucizevi bişey.
Benimkide dün akşam mı öğlen mi o zamandan beri yapmıyor bizimkilere ne oldu yaBebişim ilk defa 2 gün üst üste kaka yapmadı bugün 3. Güne giriyoruz ikiniyor ikiniyor gaz çıkartıyor aslında ama hep kaka için uğraşıyor sanki
Hani sen ishal gibi demiştin ya öyle yapti içinde pütürlü vardı ama siviydi epeyi epeyi kaka yapmıştı sonra bir daha yapmadiBenimkide dün akşam mı öğlen mi o zamandan beri yapmıyor bizimkilere ne oldu ya
Süt arttıran dut küeüDut kürü nasıl canım
İşte o sonra putursuz oluyo falan inşallah olmaz direkt düzelirHani sen ishal gibi demiştin ya öyle yapti içinde pütürlü vardı ama siviydi epeyi epeyi kaka yapmıştı sonra bir daha yapmadi
Ben birkaç gündür kullanıyorum sanki arttı bir miktar plasebo etkisi değilseEtkisini görürsen bana da yazar mısın canım 30 cc anca çıkıyor