Canım götür bence gerekirse yarın da götürürsüünKızlar 2 gündür bebeğim çok huysuz böyle bir anda çılgınca ağlamalar susturamıyordum memeyle bile.
Biraz önce kulağında akıntı olmuş onu gördüm hemen sildim.
Doktoru ararım görmem lazım dedi ama saat 5te çıkıyor 20 dakikada yetişemem.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı acile gideyimmi sizce yarın doktora mı gideyim panik yaptım.
Aaa bizde randevu yoktu sanki emin değilim bir bakayımYa şu medstar bana 5 ağustosa randevu vermiş urologdan doğum yaptığımız zaman verdiler ya acaba ona gidip doktoru biraz araştırıp oraya mı olsam diyorum bi bilemiyorum ya.. hiç arastirmadim öncelik doktora bakiyim dedim
Aynen tam olarak o kişi benimde karşıma çıkıp duruyo ama işte çok reklam veren kişilere de güvenemiyorum.. işin ehli reklam yapmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum
Canım kulagında iltihap olmuş çok agrır o bence acile götür ilaç yazsınlar yoksa hiç durmaz banyo yaparken su kaçmıştır belki ondan olabilirKızlar 2 gündür bebeğim çok huysuz böyle bir anda çılgınca ağlamalar susturamıyordum memeyle bile.
Biraz önce kulağında akıntı olmuş onu gördüm hemen sildim.
Doktoru ararım görmem lazım dedi ama saat 5te çıkıyor 20 dakikada yetişemem.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı acile gideyimmi sizce yarın doktora mı gideyim panik yaptım.
Ürologtansa çocuk cerrahının yapması daha iyi zaten canım. Operasyon öncesi baksa yeterKızlar sünnet öncesi üroloğa götürmek şart mı? Biz sünnet için cerraha götürücez telefondaki kız zaten geldiğinizde hocamız muayene ediyor bi sorun yoksa işleme alıyor demiş
Ah hadi inşallah canım çok sağolBiz 24 günlükken falan yaptık kendi doktorumuzda önermişti zaten. Dikişli oldu bizimkisi lokal yaptılar emla krem sürdüler. Bi sıkıntı yok çok şükürr darısıı başınaa canısıı
SüperÜrologtansa çocuk cerrahının yapması daha iyi zaten canım. Operasyon öncesi baksa yeter
Demez miyim sürekli diyorum aguuu diyordum ddur bundan sonra aaaa diyeyimTaktik vereyim ahhaha aaaaaa sesleri çıkar bebeğine karşılık verecek zamanla aaaaaaaguuu de
Ben göz doktorunun yanında çalışıyordum o çayın demi bir şşe yaramaz ılık bezle sil diyordu sürekli sulanıyorsa da gözuaşı kanalı tıkalı olabilir onun masajı vardıKızlar bebegin gözleri sulanıyor hafifde çapak oluyor çayın demini deneyen var mı normlade bizde olunca geçiriyor hemen bebegede deneyim diyorum ilaçtan daha iyi
Ben denedim bir şey olmuyo bebege iyi geliyoKızlar bebegin gözleri sulanıyor hafifde çapak oluyor çayın demini deneyen var mı normlade bizde olunca geçiriyor hemen bebegede deneyim diyorum ilaçtan daha iyi
Çok tatlısınKızlar şimdi ilk bebesi olanlar 2. Yapacağı zaman şunu düşünecek acaba onuda bukadar severmiyim.
3. Bebişim sanki ilk defa anne oluyor gibi aşk yaşıyorum hepsinde ilk defa hissi oluyor korkmayın tamam mı
Ben bu çocu yicem az kaldı
Teşekkür ederimÇok tatlısın
İlk sayfada zimbalamislar baktın miAaa bizde randevu yoktu sanki emin değilim bir bakayım
Sıkıntı bende surda bir daha bugünlere tahammül edebilecek miyim sorusu..Kızlar şimdi ilk bebesi olanlar 2. Yapacağı zaman şunu düşünecek acaba onuda bukadar severmiyim.
3. Bebişim sanki ilk defa anne oluyor gibi aşk yaşıyorum hepsinde ilk defa hissi oluyor korkmayın tamam mı
Ben bu çocu yicem az kaldı
Acaba anneden gelen hormonlardan mi oldu kiKızlar bebeğim 37 günlük fakat yüzündeki beyaz sivilceler hiç gitmedi çok var yuzunde boynunda nedeni ne olabilir gecer diyorlar da gecmedi
Eki Görüntüle 3444803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?