- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Evet tam o gün aralığıydıO kadar da hızlı hamile kalmazsın heralde, bişey olmaz bence yayumurtlama günün müydü peki
şu an ayağımda salladığım bebek geri çekilme mahsulüYoookk canım değildir geri çekilmede de olmaz demi?
bordo bereli birisi var kızlar gruptaGünaydın canımtartıldım sabah
Herkese başarılar diliyorum
üç gün yıkanmaması lazım dedi bizim ebe, onun için yıkayıp getirin dediKızlar yarın verem aşımız var ya çocugumun canı yanacak yaptıranlar nasıl geçti ateş huysuzluk yaptı mı çok
Benimkinin bacakları da ince teyzesi daha yeni üst bacağı butlanmaya başladıSen geç bile kaldın kız senin oğlanın bacaklarına nasıl iz yapmadı hayret biz daha 4 kilo anca varız ben de 2 ye geçtim ama hala iz yapıyor bacaklar ve bacaklarımızın inceliğini göstereyim
Süt değil de mama yaradı sanırım mamayı artırdım. Kaç haftadır alamadığı kiloyu aldı heralde bir anda bilemedimBence gayet iyi ya şimdi beslenme ancak oturdu zaten tartılar yanılıyor da bazen. Son artış fazla olmuş yada birden mi yaradı sütün ne oldu
Ben sleppy kullaniyorum bunu çok şükür ne pişik ne bir şey oldu fiyat performans ürünü bence.. inan 1 yaşına gelince kaç numara oluruz bilmiyorumAma sleepynin kalıplarda saçma bi biçimde küçük ya. Çocuk 1 yaşına gelince kaç numara kullancanprimanın 2 numarası sleepynin 3 numarası gibi. Kaç kilo şimdi senin bebe
Yarın hepsi yapılacak galiba canımMelek hepsi aynı gün mü yapılacak aşıların yarın sadece verem mi karmayı ne zaman yaptıracaksın
Kıyamam ben onaArada siziyordu dabacakları artık çok kesmiş gibi oldu üzüldüm hava da sicak
Çok merak ettim o görüntüyüAyyy ben bebek boğulur diye hep yan yatırdım çocuğun kafası bombeli oldu arkaya doğru düz yatır dedi ebe bariz belli oluyor dedi. Napcam şimdi de öyle yatmıyor alıştı
Bezden kaynaklımı acaba bizimde yandan göbegin ordan çıkıyor sidik her gün bi posta çıkıyorBizimki de nasıl beceriyorsa sırtında oluyor ya ben de anlamıyorum yan tarafa nasıl isiyorkakasını dışına çıkarma sebebini anladım. Bezin kenarındaki fırfırlı lastikler bezin içinde kalıyormuş onu dışına çıkartmam lazımmış ama çiş konusunu hala anlamadım nasıl beline doğru isiyor
Zevk suyundan da oluyo bi tanıdığımız yeni kürtaj yapmasına rağmen olmuştuYoookk canım değildir geri çekilmede de olmaz demi?
Bende de oldu.duvar var gibiydi.odemden kaynaklaniyor.benim 2 gunde 1 duzenli iliskide 2 hafta sonr gecti.Kızlar ayıptır söylemesi ben ilişkiye girerken canım çok acıyor.. Bu başınıza geldi mi ne zaman geçer kayganlastirici kullan vs demeyin o halde bile aciyor
P PembepilatesBegonya2 melegim can golden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek medusaa O ozgeeeee1 C Chen31
Benim kırkım yarın çıkıyor henüz bilmiyorumKızlar ayıptır söylemesi ben ilişkiye girerken canım çok acıyor.. Bu başınıza geldi mi ne zaman geçer kayganlastirici kullan vs demeyin o halde bile aciyor
P PembepilatesBegonya2 melegim can golden-snitch K kelebekimsi gulumsebebek medusaa O ozgeeeee1 C Chen31
Küçük değil tam aslında. 3 te var evde çok büyük geliyo büyük diye sızıyo sanıyodumBen uzun zamandır 3 kullanıyorum 2 küçük geldiği için olma ihtimali olabilir
Seninkide ayrı bi olayBizimki de nasıl beceriyorsa sırtında oluyor ya ben de anlamıyorum yan tarafa nasıl isiyorkakasını dışına çıkarma sebebini anladım. Bezin kenarındaki fırfırlı lastikler bezin içinde kalıyormuş onu dışına çıkartmam lazımmış ama çiş konusunu hala anlamadım nasıl beline doğru isiyor
Evet afedersin ilk defa ilişkiye giriyo gibiyimBende de oldu.duvar var gibiydi.odemden kaynaklaniyor.benim 2 gunde 1 duzenli iliskide 2 hafta sonr gecti.
Benimki sezaryen birde... normalde rahat olması gerekmez miydi benimde ilginç ya hadi bakalım senin inşallah normal geçer
Onuda denedim ama daha dikkat edim bakalımPipisini aşağı doğru yapıp bezi öyle kapat canım benim oğlum da hep taşırırdı sırtına kadar çiş olurdu tek sefer yapsa bile hem de premium Care kullanıyorduk, bezden değil pipisi yukarıda kaldığı içinmiş bana da birisi söylemişti sonra düzeldi
Kız niye senin sezeryan orayla bi ilgisi yokki? Kurumu oluyor? Önceden de böyle yaşadığın oldu mu?Kızlar ayıptır söylemesi ben ilişkiye girerken canım çok acıyor.. Bu başınıza geldi mi ne zaman geçer kayganlastirici kullan vs demeyin o halde bile aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?