- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Oğlum yalvarsa da yapmam bunu yaşayanın cesaret etmesi çok zor 2 ye 1 gün benim bebeyle neler yaşadığımızı çekebilsem herkes sen 2 yi yapma der o kadarDoğumu da kötüydü oğlu için yapmış bi kardeş
Kuzum öncekileri okuyamadım ama önce silikon uçla verip tatmin olduktan sonra çıkarsan yine mi tutmuyor ayrıca tutmazsa tutmasın sen sağ ver elbet bir yolunu bulursun o sırada da sütün azalmamış olur geç senin kokun bile yeter bebişe öyle düşünme hiçMeme reddi berbat bi şeymiş kızlar. Sanki artık bebeğinle aranda özel bi bağ yokmuş gibi bebeğin seni sevmiyor gibi hissediyosun. Herhangi biri de besleyebilir anne olmanın ne farkı kaldı başka insanlardan, bana gerek yok gibi hissediyosun. Çocuk ağlayınca, hıçkırık tutunca, gazı olunca hep memede sakinleşiyodu şimdi deniyorum olmuyo ona iyi gelemiyorum bi başkasının yapacağı şeyleri yapıyorum ancak. Emzirmek çok özel bi şey ve ben çok seviyodum. Bugün en sakin anında sadece 2 kez tuttu o da 10 dk sürdü sürmedi. Emzik almayan çocuk biberona alıştıktan sonra emziği bile kabul ediyo beni etmiyo. Resmen silikon bağımlısı oldu. Kendimi bok gibi hissediyorum. Öyle içimi dökmek istedim
Onu aldırayım ozaman googleden de baktım biraz bisiklet daha iyiymişEliptik bisiklett fenaa
E kadın zaten yicekmiş vicdan yaptı yemedi bi kaç saat sonra yer
Annemler falan şok oldu zaten hamilelik haberini verince kendilerine gelemediler 1 haftaİnşallah o kadar sürmez 2 ye nasıl cesaret ettin bu durumda
Aynen ya kıyamadım sıpayaDoğumu da kötüydü oğlu için yapmış bi kardeş
Yok kuzum Allah olmayanlara versin seni cesaretinden dolayı alnından öpüyorum saygı duyuyorum ben direk kapattım o defteri eşim ve annem bile kapattıAnnemler falan şok oldu zaten hamilelik haberini verince kendilerine gelemediler 1 haftaişte 4 yaşında normale döndük ya bi iki sene rahat yüzü görünce rahat battı heralde şaka bi yana oğlum çok istedi ya kardeşi olmasını o istemese düşünmezdim sanırım. Şimdi de çok seviyor çok ilgileniyor sen de oğluşun için yaparsın ileride
İnşallah ya iyi ki yapmışım dedirsin sanaAynen ya kıyamadım sıpayaama bak bu hamileliğim de doğumum da daha iyiydi benim çabuk toparlandım şükür Mavi070707 çocuğum da daha kolay bi çocuk olup beni yormadan büyürse tamamdır
Canım benim 1 cm açıklık vardı kanaldaydi senin gibi 1 hafta bekledim açıldı mı bakilmadi sonradan hala sancim gelmiyordu nstde sancı bile yoktu her yerde sancin yoksa suni verilse bile sezaryen yapılıyor dendiği için ben direkt sezaryen dedim acı çekmiyim boşa diye.. ama çok garip bisi dimi çocuğun strese girmesi falan suni nasıl bir şeyse artık.. o ameliyathane ortamı ben ilk sağ odaya girdim çok büyük doğum masası ince uzun böyle depo gibi bir yerdi çok garibime gitmistiBenim normal görünüyordu doğumu kanala gitmişti 1 cm açıklık vardı yumuşamıştı da ama 10 saat sancım gelmedi suni verdiler 2 dk içinde kalp atışı 80 e düştü hemen çıkarıp serum yaptılar sezeryana aldılar ama yüzü sivilce oldu yavrumun o bile sunidenmiş bilseydim böyle olacağını direk sezeryan derdim zaten sancı 50-60 gösteriyordu ben hiç sancı hissetmiyordum bir gariplik vardı yani doktorda garipsedi hiç sancımın gelmeyişini saç makyaj hazırlandım doğuma odamı ben süsledim o kadar sancım yoktu ameliyathaneye bile ayakta girdim
İnandım sancıyla açılır doğururum dedim ama 50-60 yazıyor nst de ben hissetmiyorum anlamadım yani neden böyle oldu Ameliyathaneye girdiğimde dank etti benimde ama doktorda bilemezdi bebek kanalda suyunu patlatmış açıklık var azda olsa o da normal doğururum diye düşündüCanım benim 1 cm açıklık vardı kanaldaydi senin gibi 1 hafta bekledim açıldı mı bakilmadi sonradan hala sancim gelmiyordu nstde sancı bile yoktu her yerde sancin yoksa suni verilse bile sezaryen yapılıyor dendiği için ben direkt sezaryen dedim acı çekmiyim boşa diye.. ama çok garip bisi dimi çocuğun strese girmesi falan suni nasıl bir şeyse artık.. o ameliyathane ortamı ben ilk sağ odaya girdim çok büyük doğum masası ince uzun böyle depo gibi bir yerdi çok garibime gitmisti
Alerjik bir duruma benziyor sanki sulu mu? Yani. Sulanmış ve kurumuş kabuk bağlamış gibi duruyorKızlar oğlumun yüzü böyle oldune bu sıcaktan mı. Kuru kuruEki Görüntüle 3443637
Şöyle çaylı kahveli bir balkon dertleşmesi çekiyor insanın canıOfff bana yine gerçekte de sizi taniyabilseydim perileri geldi
Mukuslu yapısı nasıldı acaba çok mu yoğundu ? Bizde de oluyor ama ben genelde olur diye önemsememiştim nette olur diye yazıyordu da.kızlar bugün doktora gittik bebeğin kakasını gösterdik inek sütü alerjısı olabilir dedı iki hafta dıyet önerdı .aranızda yapan var mi ? @golden-snitch cnm senınde kakası aynıydı galiba istersen doktoruna danış
Ayy okurken gözümde canlandı nasıl tatlı oluyodur ooInsallah isine yararEtme bi bakiyim süreç nereye kadar devam edecek kendisi kafasını geriye atacak mı veya dudağını kapatacak mi o dudaklarını kapattığında çok komik oluyor huysuz zamanlarında ise meme istemiyorsa ağlar ama yine kafayı geriye atiyo
Allah allah çok garip gerçekten yani bu anlattığına göre bende normal dogurursun derdimİnandım sancıyla açılır doğururum dedim ama 50-60 yazıyor nst de ben hissetmiyorum anlamadım yani neden böyle oldu Ameliyathaneye girdiğimde dank etti benimde ama doktorda bilemezdi bebek kanalda suyunu patlatmış açıklık var azda olsa o da normal doğururum diye düşündü
Siz Antalya ekibi olarak tanışırsınız benceOfff bana yine gerçekte de sizi taniyabilseydim perileri geldi
Ebede suni verelim sen doğurursun dedi ama kısmet işteAllah allah çok garip gerçekten yani bu anlattığına göre bende normal dogurursun derdim
İşte biz zaten doymadığını düşünüyoruz ya kuzum sağdıktan sonra bu sefer memede süt olmazsa Allah korusun zamanla memeyide emmek istemeyebilir. Bebelerimiz azıcık uyuyan bebeler olsa sağalım tamam ama gündüzleri doğru düzgün uyumuyor gece de max 3 saat uyuyo o da mama verdiğim için. Sadece Beni emdiği zamanlar gece saat başı uyanıyordu. Şimdi sağdığım sütü de biberonla verdikçe biberona daha cok alışacak. Kısır döngüdeyiz sanırım ama Begonyanın tavsiyesini uygulicam ben. Gece verdiğim mamayı azaltıp daha cok emzirmeye çalışcam. Zaten düzenli sağmaya da çok fırsat bulamayız gibi ayy bilemedimValla bende meme+mama gidiyorum napsam çoğalmıyor saldım artık. Emziriyorum hala ağlıyor kıyameti koparıyor üstüne bide mama veriyorum öyle doyuyor da uyuyor. Süt bi kaç haftadır sağmıyorum ama aslında sağmak sütü çoğaltıyor. Sağıp acıkınca meme boş oluyor zaten alemdürüst süt yok. Mama verince mantığı kalmıyor ay bilemedim bende valla
Şu grupta en kilolunun ben olduğum gerçeği
Taşmıyomu ozamanda ben bi denedim onu gece de 1 kez değiştirdim sabah heryerine taşmıştı
Ben sana ve azmine güveniyorum kazanan biz olucaz arkandayım tam destekAy gördüm gördüm üzüldüm amamelegim can var hala benimle @golden-snitch naber bebeğim sen hala tarafsızlık devam mı bana gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?