2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de açıkçası uyutulup yapilmasini istemiyorum. Sonrasında farkli komplikasyonlar gelişir bir şey olur Allah korusun daha çok küçükler. Erkenden olsun bilmesin hissetmesin isterken daha kötü sonuclar olsun istemem. Bı inceleyeyim teşekkür ederim

Birde boyun uzunluğu muhabbeti vardı sezaryende genel uyutulurken bende bebegin boğazı ne ki bisi sokulsun istemem

Ayyy hava 42 derece ve sıcak esiyor bi sigaraya çıkayım dedim bin pismanim
Kizzz sen aşağıda napiyon bu sıcakta ben yukarda yanıyom golden-snitch
Mutfakta oturuyorum klima burada açık oturma odasına geçemiyorum sıcak orada da açmam gerekecek mutfakta en azından yemeği yapıyorum yatakta uzanayim desem yatak odası cehennem klima orayı soğutasiya kadar ben eririm sanırım bu yaz bütün klimaları acicaz evin odalarını kullanabilmek için

ANASON
Kokarken sofralar
Masadan ayrılıyor dostlar
Bizim bebe gece benden ayrılsın herkes yatağında uyusun yeter sabah tekrar bi masada birleşiriz
MaşaAllah canım yarasın kuzucuğaa ben bıraktım artık yapmayı şuan otlarla idare ediyorum azalırsa yaparım bakalım inşaAllah hep bol bol olur sütlerimizz
Aminn canım valla bende bayadır yapmıyodum ama otlar tam yeterli gelmedi bidaha yapayım dedim hem otlar hem komposto iyi geldi doldu en azından göğüsüm ay inşallah bol bol sütleniriz ya

Kızlar bebeğimi emzirip gazını alıp uyutuyorum 1 saat en fazla sonra tekrar ağlıyor tekrar emzir tekrar gaz tekrar uyut filan aşırı beslenip aşırı rahatsız olup aşırı gazlanıyor.
Ama farkettim ki aslında boğazından bişey geçsin istiyor sanırım ağzı kuruyor o ilk 1 saatte ağlayıp bağırması ondan. İlk önce gaz damlası verdim uyumaya devam etti sonra tekrar uyanınca emzirdim böylelikle 2bucuk saati bulabildik. az önce bi çay kaşığı su verdim yine uyumaya devam etti. Bunu bi kaç defa daha yapıp gözlemlicem sanırım sorunu çözümleyebildim inşallah umuyorum sanıyorum yani
Sizinde aklınızda olsun bi deneyin

Kızlar benim bebiş gaz çıkartırken arada çok çok az kaka yapıyor leke gibi yani. Bugün yeşil bir şeyler vardı. Bir de turunculuk. Şimdi kakasını yaptı değiştirirken yine öyle hardal sarısı-turuncu kaka içinde de yeşil ot gibi bı kaç parça. Benim yediklerimle mi ilgili bu?

Heh işte tam bu yüzden sordum yazın napcaz diye çünkü benimki de öyle ağzı yapış yapış oluyor yavrumun aciktigi için değil de susadigi için emiyor sanki

Heh işte tam bu yüzden sordum yazın napcaz diye çünkü benimki de öyle ağzı yapış yapış oluyor yavrumun aciktigi için değil de susadigi için emiyor sanki
Aynen tam olarak öyleymiş canım bu sefer o döngüden çıkamıyoruz memeler dolmuyor filan saçma sapan bi hale girdim mental kısmı da cabası gerçekten. Beslerken saat kontrolü yapmıyodum artık yapcam acıktığından mı uyanıyor ağzı kuruduğundan mı o belli oluyor uyanış şeklinden ama bi saat kontrolüyle gerçekten acıkmadan kaç saat duruyor merak ediyorum hiç 2 saati geçememiştik yani. 1 çay kaşığı dedim de bakma hepsini içmedi zaten döküldü bi kısmı. Ağzı ıslandı öyle diyim yani sadece

Gece klima çalışıyor kundakli oluyor oda soğuk o yüzden uyanmasinda sıkıntı yok sanırım. Sabah klima çarpacak diye yüksek derecede çalıştırıyorum zibinla duruyor çünkü. Hava da sıcak çok sık emiyor daha çok gaz oluyor. Son iki gündür fark ettim ben de bu sık emme olayını susadigi için emdigini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…