• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Gece klima çalışıyor kundakli oluyor oda soğuk o yüzden uyanmasinda sıkıntı yok sanırım. Sabah klima çarpacak diye yüksek derecede çalıştırıyorum zibinla duruyor çünkü. Hava da sıcak çok sık emiyor daha çok gaz oluyor. Son iki gündür fark ettim ben de bu sık emme olayını susadigi için emdigini düşünüyorum
Bizde gece de sıcak oluyor salondan klima yatak odasına anca vuruyor. Sabah 6-8 arası serin oluyor bi ozaman uyuyor oda zaten. Bende senin gibi düşünüyorum. Şuan hala uyuyor tam 3 saat oldu bu bizim için rekor 🥺🧿🧿

Kızlar selam, bebeğim 6 günlük oldu bugün doktor muayenesi vardı sarılık çıktı, 30 gram da kilo vermiş doktor yarın tekrar bakalım artış varsa yatış yapıcaz dedi, mamayı bugün daha dikkatli ve artırarak vericez bir değişiklik olur mu bugünden yarına yaşayan var mı neler yaptınız öneriniz nedir acaba

Gece klima çalışıyor kundakli oluyor oda soğuk o yüzden uyanmasinda sıkıntı yok sanırım. Sabah klima çarpacak diye yüksek derecede çalıştırıyorum zibinla duruyor çünkü. Hava da sıcak çok sık emiyor daha çok gaz oluyor. Son iki gündür fark ettim ben de bu sık emme olayını susadigi için emdigini düşünüyorum
Gerçekten bende aşıdan sonra oldu sandım 2 gündür benimkide aşırı emiyo gerçekten süt o kadar az akiyo ki artık ağzında da pamukcuk olmuş pamukcuk bahane dedim su verdim bir çay kaşığı kadar ağzını calkaladi bi çıkardı sadece suyu günlük 2 kere falan böyle mi yapsak ki anlamadım çocuk çok susuyor hayır bide daha haziranın basindayiz ağustosta temmuzda napcaz

Canım ben klimayı kac gündür 26 27de açıyorum ne alakaysa oda 23 ile 25 derece arasında gün içinde değişiyor ve hiç klimayı ellemiyorum gayet iyi oda çocuğun üstünde sadece zibin ve çorap var yukarda bi yerde yazmışsın kaç gündür böyleyiz şükür bir sey yok sadece ara sıra kapıyı açıyorum oda havalansin diye gecinip gidiyoz🤣 golden-snitch golden-snitch

Kızlar bebişlere yeni kıyafetleri hala 3 ay mı alıyorsunuz 6 ay mı? Her yerde 3-6 ay yok ya 3 ya 6 var ama 6 ay çok mu büyük durur 🤔 3 ay da boydan küçük geliyor

Bende açamıyorum babası açmaya çalışıyor bazen ama kıyamıyorum ben bilmiyorum sünnetten sonra evette sünnet öncesi o yapıyı görmek bile içimi bi tuhaf ediyo başım dönüyo 🥲
Kız bi şey yok ki onda pipisini tutup başını aşağı doğru çekince açılıyo bugün ben yaptığımda sonucu her yerin çiş olması oldu ama olsun😂😂

Ya hala 2 saatte bir emziren var mı ben alarmı kapatıp uyuyorum fark etmeden 3 saat felan oluyor nadiren de geçiyor 3ü çocuk da uyanmıyor 2 saatte
Bende bi kaç kere kapatmışım hiç duymamışım yorgunluktan benimde bazen geçiyo 3 saati valla doktor artık büyüdü kolay kolay kan şekeri düşmez ama genede 3 saati geçirmemeye çalış dedi bana

Kız ben 4 hastaneyle görüştüm.
Biri doğumdan hemen sonraki yaptırsaydınız gelişimi için daha iyi dedi.
Diğer 2 si 3 ayı tamamlasın genel anestezi yapılacak dedi. O yüzden 3 ayı beklemedim ben. Ben bile sezeryanda genel anestezi almadım 3 aylık bebeğe genel anestezi mi olur dedim. Ama 3 aydan sonra genel yapıyorlarmış.
Bence bir araştır sende hastaneleri.
Hangi hastanede yaptıracaksın Gebzede oturuyodun sanırım sende bende okullar kapanınca gelcem bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum daha araştırmadım hastane doktor falan

Bizde gece de sıcak oluyor salondan klima yatak odasına anca vuruyor. Sabah 6-8 arası serin oluyor bi ozaman uyuyor oda zaten. Bende senin gibi düşünüyorum. Şuan hala uyuyor tam 3 saat oldu bu bizim için rekor 🥺🧿🧿
Ben de dereceyi düşürünce uyuduğunu fark ettim ben de az uyuyayım diye dereceyi yükselttim üşür belki diye uyandı 🥺

Gerçekten bende aşıdan sonra oldu sandım 2 gündür benimkide aşırı emiyo gerçekten süt o kadar az akiyo ki artık ağzında da pamukcuk olmuş pamukcuk bahane dedim su verdim bir çay kaşığı kadar ağzını calkaladi bi çıkardı sadece suyu günlük 2 kere falan böyle mi yapsak ki anlamadım çocuk çok susuyor hayır bide daha haziranın basindayiz ağustosta temmuzda napcaz
Hiç bilmiyorum ya bende de dün öyle oldu hiç süt kalmadı da boşa emiyor gibi. En son eşim karnı aç galiba diyince ağlayacaktim artık dolaptan verelim süt falan kalmadı bende dedim. Halbuki gece uyuyor soğuk olunca. Biz üşüyor sanıyoruz ama sabah da odayı soğuk yapmamız gerekiyor galiba. Dr'a gidince sorcam bı su olayını. Annem anne sütü verirken biz su vermezdik ama Antalya sıcağı başka tabii drnuz söyler dedi

Back
X