2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Begonya2 şu kompostonun gözünü seveyim sabah uyandığımda bile bomboş olan göğüsümü doldurdu luk luk içiyor ot çöp te devam ediyorum ikisi bir iyi oldu
MaşaAllah canım yarasın kuzucuğaa ben bıraktım artık yapmayı şuan otlarla idare ediyorum azalırsa yaparım bakalım inşaAllah hep bol bol olur sütlerimizz

Bayramdan sonraya kalacak bizim büyük ihtimalle 3 ayda yine iyi ama 3 ayı bence geçmemeli büyükken yapıtıran kim varsa hepsi erken yaptır diyor

kızlar bebeğim emmiyor artık gün içinde 10 dk bile tutmuyordur toplamda napmam gerekiyor bana fikir verin memeyi verince kıyamrti koparıyor

Ya nette okudum bebek 5 kiloyu geçince artık genel anestezi oluyormuş. Çok moralim bozuldu. 4 saat aç kalması gerekiyormuş bir de. Ağla ağla bir hal olur ya nasıl yaptircaz
Klipsli sunnet yapan bir hekim bulun canim. Ben büyük oglumu klipsli sunnet yaptirdim. Bacagima yatti lokal uyusturuldu 5 dk bekledik sonra 5 dakika da sunnet oldu bacaklarima yatarken. Babasi da bacaklarini tuttu. Toplamda hepsi 15 dk sürüyor. Kan yok dikiş yok anestezi yok ameliyathane yok

kubiskubiskubis canım sünnet ücreti nekadar? Hangi yöntemle yaptıracaksın?
Canım ben lokal anesteziyle ameliyat ortamında yaptıracağım çocuk cerrahı yapacak operasyonu bu yüzden fiyatı diğer aldığım hastanelere göre yüksek 10.000 tlde anlaştık.

Ama 4 hastaneden fiyat aldığımda biri 7.500 biri 8.200 diğeri 7.000tl demişti. Klipsli değil bunlar bu arada.

Klipsliyle diğerinin farki ne peki canım? Bir de klipsli iyileşme süresi daha uzun sürüyor deniyor ama klipsli nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de ne kadarlikken yaptırmıştınız

Aboo çokmuş , pazartesi randevu aldık bizde klinikte olacak 3500 anlaştık biz lokal anestezi olacak

Klipsliyle diğerinin farki ne peki canım? Bir de klipsli iyileşme süresi daha uzun sürüyor deniyor ama klipsli nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de ne kadarlikken yaptırmıştınız
2 bucuk yasinda oldu oglum metehani da 4-5 aylikken yaptirmayi düşünüyorum. Klips pipi ile deriyi dikis yerine tutan bir aparat. Sunnet olduktan 5 gun sonra klips cikariliyor. İyilesme süreci daha hizli bence. Bem cocugumun benden alinip gormedigim bir yerde ameliyathanede bensiz sunnet olmasini anestezi almasini istemedim klipsli tercih ettim. İnstada sebahattin solak var doktor sayfasini inceleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…