MaşaAllah canım yarasın kuzucuğaa ben bıraktım artık yapmayı şuan otlarla idare ediyorum azalırsa yaparım bakalım inşaAllah hep bol bol olur sütlerimizz
Penisin güzel yapilmazsa içe doğru büyüme ihtimali var. Veya gelecekte ereksiyon problemleri bence 3 ayı bi atlatmak gerekiyor çünkü ilk dogdugundaki gibi değil büyüdü biraz daha kendine gelsin diye düşünüyorum ben
Canım vallahi düşünüyorsan bayram falan girecekya araya biran önce araştır istersen. Haftaya aradan çıkar sende. Doktor bize özellikle bayramdan sonraya kalmasın 40ını geçmesin dedi diye direk yarına aldık.
Vallahi ben çok korkuyorum ama doktorumuz çok rahatlattı içimi bakalım yarın nasıl olacak
Gaz canim.emerken de deli gibi gaz yutuyorlar.kaldir hemen o an ,sirtini ovala belden yukariya dogru.genelde gaz nerdeyse tam orda tepki veriyorlar.elinle yerini bul ovala pit pit yap ciksin.cikinca emer.
Ya nette okudum bebek 5 kiloyu geçince artık genel anestezi oluyormuş. Çok moralim bozuldu. 4 saat aç kalması gerekiyormuş bir de. Ağla ağla bir hal olur ya nasıl yaptircaz
Ya nette okudum bebek 5 kiloyu geçince artık genel anestezi oluyormuş. Çok moralim bozuldu. 4 saat aç kalması gerekiyormuş bir de. Ağla ağla bir hal olur ya nasıl yaptircaz
Klipsli sunnet yapan bir hekim bulun canim. Ben büyük oglumu klipsli sunnet yaptirdim. Bacagima yatti lokal uyusturuldu 5 dk bekledik sonra 5 dakika da sunnet oldu bacaklarima yatarken. Babasi da bacaklarini tuttu. Toplamda hepsi 15 dk sürüyor. Kan yok dikiş yok anestezi yok ameliyathane yok
Canım ben lokal anesteziyle ameliyat ortamında yaptıracağım çocuk cerrahı yapacak operasyonu bu yüzden fiyatı diğer aldığım hastanelere göre yüksek 10.000 tlde anlaştık.
Ama 4 hastaneden fiyat aldığımda biri 7.500 biri 8.200 diğeri 7.000tl demişti. Klipsli değil bunlar bu arada.
Klipsli sunnet yapan bir hekim bulun canim. Ben büyük oglumu klipsli sunnet yaptirdim. Bacagima yatti lokal uyusturuldu 5 dk bekledik sonra 5 dakika da sunnet oldu bacaklarima yatarken. Babasi da bacaklarini tuttu. Toplamda hepsi 15 dk sürüyor. Kan yok dikiş yok anestezi yok ameliyathane yok
Klipsliyle diğerinin farki ne peki canım? Bir de klipsli iyileşme süresi daha uzun sürüyor deniyor ama klipsli nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de ne kadarlikken yaptırmıştınız
Canım ben lokal anesteziyle ameliyat ortamında yaptıracağım çocuk cerrahı yapacak operasyonu bu yüzden fiyatı diğer aldığım hastanelere göre yüksek 10.000 tlde anlaştık.
Ama 4 hastaneden fiyat aldığımda biri 7.500 biri 8.200 diğeri 7.000tl demişti. Klipsli değil bunlar bu arada.
Klipsliyle diğerinin farki ne peki canım? Bir de klipsli iyileşme süresi daha uzun sürüyor deniyor ama klipsli nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de ne kadarlikken yaptırmıştınız
2 bucuk yasinda oldu oglum metehani da 4-5 aylikken yaptirmayi düşünüyorum. Klips pipi ile deriyi dikis yerine tutan bir aparat. Sunnet olduktan 5 gun sonra klips cikariliyor. İyilesme süreci daha hizli bence. Bem cocugumun benden alinip gormedigim bir yerde ameliyathanede bensiz sunnet olmasini anestezi almasini istemedim klipsli tercih ettim. İnstada sebahattin solak var doktor sayfasini inceleyebilirsin