2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy kolaylıkla atlatırsınız inşaAllah bende yaptırmak istiyorum 40ı çıkmadannnn
Canım vallahi düşünüyorsan bayram falan girecekya araya biran önce araştır istersen. Haftaya aradan çıkar sende. Doktor bize özellikle bayramdan sonraya kalmasın 40ını geçmesin dedi diye direk yarına aldık.
Vallahi ben çok korkuyorum ama doktorumuz çok rahatlattı içimi bakalım yarın nasıl olacak

Sağınca da çıkmıyor benim baya küçük o aparatı ben de almayo düşünüyorum benim düz verince emmiyor küçük diye senin iyi yine arada alıyormuş

Durmuyo ki memeyi cukcukluyo aç gibi heryere saldırıyo ellerini emiyo. Ama emzirince de kusuyo çünkü tok. Tam olarak dediğin gibi kısır döngüye girdik ne süt var ne çocuğun rahatı
medusaa bizimde doktorumuz aynısını söyledi bebek sürekli emmek ister ama sindirim sistemi izin vermez ve hep gazı olur dedi. Şuan için 3 saat kuralı mümkün değil memeyi almayınca ağlıyor çatlayana kadar.
Bende artık o uyanacağını hissettiğim anda sağım yapıp memeyi boşaltıyorum. Bizim beyfendinin derdi memede keyif yapmak. Bu şekilde çok beslenmesini önlüyorum kendimce.
gulumsebebek canım seninki gazdan yapıyor öyle bizimki de aynısı hem meme istiyor hem memeyle kavga ediyor gazı olduğunda

Bende 40tan önce yaptırmak istiyorum. Çevremde hep küçükken yaptıranlar çok rahat ettik diyor.

Penisin güzel yapilmazsa içe doğru büyüme ihtimali var. Veya gelecekte ereksiyon problemleri bence 3 ayı bi atlatmak gerekiyor çünkü ilk dogdugundaki gibi değil büyüdü biraz daha kendine gelsin diye düşünüyorum ben

Begonya2 şu kompostonun gözünü seveyim sabah uyandığımda bile bomboş olan göğüsümü doldurdu luk luk içiyor ot çöp te devam ediyorum ikisi bir iyi oldu

Ben de öyle emzirdim canım ilk hafta bırakmak istediğimde de silikonla başlayıp sonra hemen çıkarıp veriyordum.
Ama benim meme ucum silikonla verdiğim zaman çıkıyordu senin hiç çıkmadı mı
Eskiden hiç yoktu nerdeyse şimdi az çıkıyor onda da yetmiyor hala çok küçük

Benimki çok küçük işte sıkıntım o iyi bari seninki öğrenmiş darısı bana

30 yaptığımda az geldiğini fark ettim 60 bi kere yaptim 30 geçince devamını istedi o yüzden iştahı iyi hem emiyor hem mama
İyi maşallah diyelim o zaman ben de sarılık için mama verdim şimdi azaltıp kesmeye çalışıyorum. Sütüm yeterli geldiğini düşünsem direk bırakasın var ama yetmiyor muhtemelen günde 1-2 veriyorum mecburen mama

Ya hala 2 saatte bir emziren var mı ben alarmı kapatıp uyuyorum fark etmeden 3 saat felan oluyor nadiren de geçiyor 3ü çocuk da uyanmıyor 2 saatte

Doktorda yorumlarda demiş yenidogan dönemi ilk 3 ay diye bakalım hayırlısı olsun
Kız ben 4 hastaneyle görüştüm.
Biri doğumdan hemen sonraki yaptırsaydınız gelişimi için daha iyi dedi.
Diğer 2 si 3 ayı tamamlasın genel anestezi yapılacak dedi. O yüzden 3 ayı beklemedim ben. Ben bile sezeryanda genel anestezi almadım 3 aylık bebeğe genel anestezi mi olur dedim. Ama 3 aydan sonra genel yapıyorlarmış.
Bence bir araştır sende hastaneleri.

İnşallah güzel geçer yazımız

Yoook nerde

Benimki boğazına süt kaçınca öksürüyor sadece

Benimki de öyle aynı, göğsüme yatırıyorum öyle rahat ediyor
Hiçbi zaman göğsümde yatıp sakinleşmedi çocuğum ya babasının göğsünde ne güzel yatıyo kıskanıyorum bazen bende rahat değil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…