- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Darısı başıma Allahımmm aminnn bugün deniyorumBende büyük bi kupa var canım onunla ölçüp bi bardak olacak şekilde cezvede su kaynatıyorum. Kaynamasına çok az kala içine 1 çk kimyon tohumu, 1 çk anason tohumu atıyorum. Öyle çoook dolu olmuyor kaşık. Suyla beraber 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp 5 dk demlemeye bırakıyorum sonra süzüyorum. Soğuyunca bebeme 1 çk içiriyorum mamasına katıp. Kendimde kalanını içiyorum. Valla gaz ilaçları bunun karşısında halt etmiş bize iyi geliyor gazını rahatça çıkardığı için sancısı olmadığı için 2-3 saat uyuyor bununla. O sırada bende de süt birikiyor dinleniyoeum en azından

Ben bir iki çay kaşığı vermeye başlıcam sıcaklar geldi artıkYa kızlar yazin bebislerin susama işini nasıl yapcaz? Şimdi bile aşırı sıcak ve sürekli su içmek istiyoruz. Benim bebiş uykusundan ne zaman uyansa agizinin içi yapış yapis gibi. 3 saatte bir emzirme durumu yaz sıcaklarinda imkansız gibi bebisler sürekli susayip emmek isterler sanki
hele o emzirip verme durumu yokmu bayılıyorum. Emzir ver alt değiştirsinler emzir ver gaz çıkarsınlar uyutsunlar oynatsınlar ay ay mükemmelVallahi o kadar sıkıldım ki nereye götürse giderim gittigim yerde çocugumu tutsunlar da rahat bi kahve çay içem![]()