• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende büyük bi kupa var canım onunla ölçüp bi bardak olacak şekilde cezvede su kaynatıyorum. Kaynamasına çok az kala içine 1 çk kimyon tohumu, 1 çk anason tohumu atıyorum. Öyle çoook dolu olmuyor kaşık. Suyla beraber 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp 5 dk demlemeye bırakıyorum sonra süzüyorum. Soğuyunca bebeme 1 çk içiriyorum mamasına katıp. Kendimde kalanını içiyorum. Valla gaz ilaçları bunun karşısında halt etmiş bize iyi geliyor gazını rahatça çıkardığı için sancısı olmadığı için 2-3 saat uyuyor bununla. O sırada bende de süt birikiyor dinleniyoeum en azından
Darısı başıma Allahımmm aminnn bugün deniyorum 🙏🙏
Ya kızlar yazin bebislerin susama işini nasıl yapcaz? Şimdi bile aşırı sıcak ve sürekli su içmek istiyoruz. Benim bebiş uykusundan ne zaman uyansa agizinin içi yapış yapis gibi. 3 saatte bir emzirme durumu yaz sıcaklarinda imkansız gibi bebisler sürekli susayip emmek isterler sanki
Ben bir iki çay kaşığı vermeye başlıcam sıcaklar geldi artık
Vallahi o kadar sıkıldım ki nereye götürse giderim gittigim yerde çocugumu tutsunlar da rahat bi kahve çay içem 😂😂😂😂😂
hele o emzirip verme durumu yokmu bayılıyorum. Emzir ver alt değiştirsinler emzir ver gaz çıkarsınlar uyutsunlar oynatsınlar ay ay mükemmel 🤣🤣

Canim bende de boyle idi.doktor ile konustuk.dedi ki..sik sik emzirmeyi bu nedenle onermiyoruz.3 saatte bir emzirin.cunku bebekrte sindirim gelisiyor sen emzirdikce bagirsak duzenli surekli gaz uretiyor.cocuk gaz oldukca icmek istiyor kisir donguye giriyor.goguslerde hic tam bosalmadigi icin uretim azaliyormus.surekli emziriyorsan sayet 3 saatte bir kuralliya gec bi dene istersen.bende cok ise yaradi..
Durmuyo ki memeyi cukcukluyo aç gibi heryere saldırıyo ellerini emiyo. Ama emzirince de kusuyo çünkü tok. Tam olarak dediğin gibi kısır döngüye girdik ne süt var ne çocuğun rahatı 🥺

Maşallah gayet güzel almış canım. Mamayı 3 saat kuralına göre mi veriyorsun
Sabrederse öyle veriyorum canım 90 verdigim için 2 saate bir istedigide oluyor ama önce emziriyorum 15cc felan anca çıkıyordur üzerine mama gece mesela 5 saat uyudu vermiyorum uyanınca veriyorum

Ya kızlar yazin bebislerin susama işini nasıl yapcaz? Şimdi bile aşırı sıcak ve sürekli su içmek istiyoruz. Benim bebiş uykusundan ne zaman uyansa agizinin içi yapış yapis gibi. 3 saatte bir emzirme durumu yaz sıcaklarinda imkansız gibi bebisler sürekli susayip emmek isterler sanki
Canım ben veriyorum günde 2 3 çay kaşıgı mamada yedigi için vermek gerekiyor

Bi bırak verme o zaman kuzum bayadır da veriyormuşsun bana nurseyi ber bioyu rahatlayınca bırak dedi ama günü saati belli olmuyor anlık degişiyor bebekler
Bizimki gaz çıkartıyor kakasını yapmak sorun oluyor. Uğraşıyoruz gazda sorun yok karnı tok ama nasıl ikiniyor. Artık uzun uğraşlar sonu kakasını yapıyor da rahatlıyor. Bizimkinin rahat gününü görmedim daha gaz konusunda

Darısı başıma Allahımmm aminnn bugün deniyorum 🙏🙏

Ben bir iki çay kaşığı vermeye başlıcam sıcaklar geldi artık

hele o emzirip verme durumu yokmu bayılıyorum. Emzir ver alt değiştirsinler emzir ver gaz çıkarsınlar uyutsunlar oynatsınlar ay ay mükemmel 🤣🤣
Su verilmez deniyor ya ben de o yüzden vermiyim diyordum

Genede fazla değiş mi ama. Bende 20 sinde doğum yaptım ama emzirmeyen annelere verdiriyorlar o cc de mama. Ysni
Siz sütüm var diyorsunuz ya bu sefer çocuğun midesi çpk çabuk büyüyüp doyduğunu anlamayabilir.
30 yaptığımda az geldiğini fark ettim 60 bi kere yaptim 30 geçince devamını istedi o yüzden 🙂 iştahı iyi hem emiyor hem mama

Geçen sene jimnastik kursuna yazdırmıştım. Beraber gidiyoduk. ders süresi azdı diye çıkışa kadar bekleyip yine beraber dönüyoduk. Ama bu sene bebek var gidemicez. Kursun servisi yok zaten belediyeye ait bi kurs. Özel kurslara da benim imkanım yok şuan. Binadaki arkadaşlarını odasına davet edip oyun oynamayı çok seviyor sanırım bu şekilde ilerleriz. Arada bir bebek arabasıyla parka gideriz. Orda eğlenir. Annemler yakın arada bir oraya da gönderirim. Eğer oğluşun seviyorsa bence yaz okulu çok iyi olur. Veya bi kursa yazdırırsın. Hem yeni bi ortam olur hem biseyler öğrenir. Evde çok sıkılır. Bebekten fırsat kalmaz ona :KK43:
İnşallah güzel geçer yazımız 🙏🏻
Kızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz?
Yoook nerde 😀
Bu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Benimki boğazına süt kaçınca öksürüyor sadece
Cuma günü ben de isteyeyim ya gaz damlası çocuk şu an uyuyo mesela ama arada gaz çıkarmaya çalışıyo heralde ayakları elleri oynuyo kasıyo kendini yüzü ekşiyo geri uykuya dönüyo bu gazdır heralde
Benimki de öyle aynı, göğsüme yatırıyorum öyle rahat ediyor

Back
X