• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız ben 4 hastaneyle görüştüm.
Biri doğumdan hemen sonraki yaptırsaydınız gelişimi için daha iyi dedi.
Diğer 2 si 3 ayı tamamlasın genel anestezi yapılacak dedi. O yüzden 3 ayı beklemedim ben. Ben bile sezeryanda genel anestezi almadım 3 aylık bebeğe genel anestezi mi olur dedim. Ama 3 aydan sonra genel yapıyorlarmış.
Bence bir araştır sende hastaneleri.
Aaa bizim Dr da 3 aydan sonra bakın dedi genel olduğunu bilmiyordum

Diğer 2 si 3 ayı tamamlasın genel anestezi yapılacak dedi. O yüzden 3 ayı beklemedim ben. Ben bile sezeryanda genel anestezi almadım 3 aylık bebeğe genel anestezi mi olur dedim. Ama 3 aydan sonra genel yapıyorlarmış.
Yok artık

Bizimki gaz çıkartıyor kakasını yapmak sorun oluyor. Uğraşıyoruz gazda sorun yok karnı tok ama nasıl ikiniyor. Artık uzun uğraşlar sonu kakasını yapıyor da rahatlıyor. Bizimkinin rahat gününü görmedim daha gaz konusunda
Benimki gazını çıkarıyor yine ıkınıyor gazı hiç bitmiyor kaka konusuna gelince kabız degil ama yaparken aşırı ıkınıp kıpkırmızı oluyor nedense ben mamasına zeytin yagı katıyorum mama veriyorsan dene kolaylaştırıyor canımm

Benimki gazını çıkarıyor yine ıkınıyor gazı hiç bitmiyor kaka konusuna gelince kabız degil ama yaparken aşırı ıkınıp kıpkırmızı oluyor nedense ben mamasına zeytin yagı katıyorum mama veriyorsan dene kolaylaştırıyor canımm
Kakada bizimki de asiri zorlanıyor anlam veremedim ben de :( mama vermiyorum canim

Ya nette okudum bebek 5 kiloyu geçince artık genel anestezi oluyormuş. Çok moralim bozuldu. 4 saat aç kalması gerekiyormuş bir de. Ağla ağla bir hal olur ya nasıl yaptircaz :(
Oha ya bizimkiler 5i geçti ya zamanında kardeşim 2 bucuk yasindayken lokal anestezi ile sünnet olmuştu şaka gibi hep bir şeyler degisiyo

Bizimki gaz çıkartıyor kakasını yapmak sorun oluyor. Uğraşıyoruz gazda sorun yok karnı tok ama nasıl ikiniyor. Artık uzun uğraşlar sonu kakasını yapıyor da rahatlıyor. Bizimkinin rahat gününü görmedim daha gaz konusunda
Ben gazını alırken de beline örtü ortuyorum belinde hep örtü var faydasını görür musun bilmiyorum

Ya nette okudum bebek 5 kiloyu geçince artık genel anestezi oluyormuş. Çok moralim bozuldu. 4 saat aç kalması gerekiyormuş bir de. Ağla ağla bir hal olur ya nasıl yaptircaz :KK43:
cesursavasci cesursavasci evet kızlar hem aç bırakıyorlar hemde bebek zaten katıla katıla ağlarken genel anestezi veriyorlar.
Bizim bu karar verdiğimiz doktorda aynen söyledi bunları. Yazık böyle yapıyorlar dedi. İyi araştırın kızlar iyi karar verin.

Hastaneyle bir goruselim ya başka bir doktorun sitesinde de 6 aya kadar lokal olabilir diyor. Biz dr'a sorduk 3 ay bekleyin dedi
Bende beklemesi taraftariyim çünkü az daha ele avuca gelsin penisi hani ben 6 aylıkken yaptırmak istiyordum o yüzden.. bizede öyle dedi zaten aynı doktor.. Sen hiç üroloji randevusuna gidecek misin

Hiçbi zaman göğsümde yatıp sakinleşmedi çocuğum ya🥹 babasının göğsünde ne güzel yatıyo kıskanıyorum bazen bende rahat değil mi diye 🥹
Benimki de babasında daha rahat ediyor bendeyken aranıyor emmek istiyor kokusunu mu alıyor ne😀 emzik veriyorum öyle yatırıyorum

Bana hemşire bebiş 1 1.5 aya geldiğinde 10 gün kakasını yapmayabilir normal demişti. Sen de o zamanlarda mısın canım ?
Bizimkinin 10 gün yapmaması imkansız canım. Ben o 10 gün olayını hiç anlamadım çünkü kakası varsa ne emiyor ne uyuyor. Gelip gelip memeden çıkıyor basıyor çığlığı ikiniyor sürekli. O sırada gaz yutuyor hep. Tutturuyorum bir kaç emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Kakasını yapınca her şey normale dönüyor huzur buluyor resmen. 10 gün yapmaması ihtimalini düşünemedim çünkü gün içinde yapmayınca epeyi uğraşıyoruz

Doktora göre değişiyor canım o bi arkadaşım 1.5 yaşındakini lokal yaptırdı. Zaten 6 aya kadar genelde lokal yapıyorlar. Ben de lokal istedim ama doktor seninki çok hareketli durmaz dedi 1.5 yaşında genel olmuştu çok pişman oldum daha erken olsaydı diye.

cesursavasci cesursavasci evet kızlar hem aç bırakıyorlar hemde bebek zaten katıla katıla ağlarken genel anestezi veriyorlar.
Bizim bu karar verdiğimiz doktorda aynen söyledi bunları. Yazık böyle yapıyorlar dedi. İyi araştırın kızlar iyi karar verin.
Bizim karar vermelik durum kalmamış ki 5 kiloyu geçtiler :(

Back
X