2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kimyona başladım bikaç gündür veriyorum 3-4 çay kaşığı. Gaz ilacına da başlayayım çok sağol canım benim

Doktorlar acaba neden biogaia ile sab simplex beraber veriyorlar.ikiside gaz ilaci degil mi?

Kizlar sizin bebişlerde de böyle titreme oluyor mu ? Ani titremeler sariyor benimkini .bazen uzun oluyor

Halanın güncel versiyonu olabilirim ahaha ama ben günde 1 defa gece veriyorum gece de gündüzde uyumuyor benim oğlan. Sürekli Emzirmekten memelerim süzme yoğurt torbasına dönüyo bari gece süt biriksin diye 1 çk veriyorum . Öteki türlü 30-40 dakikada bir uyanıyor.

Canim benimki mecburiyetten.bahsetmistim zor bir surecten gectim..bebekre kronik aclik olmus ilk ay 2700 dogup 2500 e dusmus 1. Ay sonu 2900 e anca ulasmisti.kilo acigimiz cok...beslemeye yenidogan misali devam ediyoruz doktor takibiyle...
Pardon o zaman canım kusura bakma, buraya giremediğim dönem yazmışsındır muhtemelen. Kronik açlık ilk defa duyuyorum bu arada. İnşallaj çabuk toparlar prenses

Ben kendim için rezene anoson kimyon karışık çay içiyorum. Bir kupaya bu karışımdan bir tatlı kaşığı koyuyorum.
Bebeğe bundan bir çay kaşığı verilir mi, yoksa sade kimyon alıp kimyon mu veriym acaba

Maşallah gayet güzel almış canım. Mamayı 3 saat kuralına göre mi veriyorsun

Şimdi bi doktor dedin denememem mümkün değil bu gece uyumazsa denicem

Hem gazı rahat çıkarsın hem biraz uyusun diyorsan bu karşımdan kendine hazırladığın zaman ona da 1 çk ver canım.tatlı kaşığın çok fazla dolu olmasın . Ama sadece gaz için denemek istersen kimyondan çay yapıp verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…