2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Darısı başıma Allahımmm aminnn bugün deniyorum
Ben bir iki çay kaşığı vermeye başlıcam sıcaklar geldi artık
Vallahi o kadar sıkıldım ki nereye götürse giderim gittigim yerde çocugumu tutsunlar da rahat bi kahve çay içem
hele o emzirip verme durumu yokmu bayılıyorum. Emzir ver alt değiştirsinler emzir ver gaz çıkarsınlar uyutsunlar oynatsınlar ay ay mükemmel

Durmuyo ki memeyi cukcukluyo aç gibi heryere saldırıyo ellerini emiyo. Ama emzirince de kusuyo çünkü tok. Tam olarak dediğin gibi kısır döngüye girdik ne süt var ne çocuğun rahatı

Maşallah gayet güzel almış canım. Mamayı 3 saat kuralına göre mi veriyorsun
Sabrederse öyle veriyorum canım 90 verdigim için 2 saate bir istedigide oluyor ama önce emziriyorum 15cc felan anca çıkıyordur üzerine mama gece mesela 5 saat uyudu vermiyorum uyanınca veriyorum

Canım ben veriyorum günde 2 3 çay kaşıgı mamada yedigi için vermek gerekiyor

Bi bırak verme o zaman kuzum bayadır da veriyormuşsun bana nurseyi ber bioyu rahatlayınca bırak dedi ama günü saati belli olmuyor anlık degişiyor bebekler
Bizimki gaz çıkartıyor kakasını yapmak sorun oluyor. Uğraşıyoruz gazda sorun yok karnı tok ama nasıl ikiniyor. Artık uzun uğraşlar sonu kakasını yapıyor da rahatlıyor. Bizimkinin rahat gününü görmedim daha gaz konusunda

Su verilmez deniyor ya ben de o yüzden vermiyim diyordum

Genede fazla değiş mi ama. Bende 20 sinde doğum yaptım ama emzirmeyen annelere verdiriyorlar o cc de mama. Ysni
Siz sütüm var diyorsunuz ya bu sefer çocuğun midesi çpk çabuk büyüyüp doyduğunu anlamayabilir.
30 yaptığımda az geldiğini fark ettim 60 bi kere yaptim 30 geçince devamını istedi o yüzden iştahı iyi hem emiyor hem mama

İnşallah güzel geçer yazımız
Kızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz?
Yoook nerde
Bu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Benimki boğazına süt kaçınca öksürüyor sadece
Benimki de öyle aynı, göğsüme yatırıyorum öyle rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…