• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya kızlar yazin bebislerin susama işini nasıl yapcaz? Şimdi bile aşırı sıcak ve sürekli su içmek istiyoruz. Benim bebiş uykusundan ne zaman uyansa agizinin içi yapış yapis gibi. 3 saatte bir emzirme durumu yaz sıcaklarinda imkansız gibi bebisler sürekli susayip emmek isterler sanki
Canım bununla ilgili bir doktorun videosunu izlemiştim.
Bebekler ne zaman isterse emzirin özellikle yaz aylarında su ihtiyacını da karşılayacaklar diye.
O yüzden 3 saat biraz zor.
Gerçi ben bebemi yarım saat 1 saat emmeden zor oyalıyorum😂

Bende sarılık olmasin vs. Diye mama verdim aslinda sütüm de var ama yinede gece veriyorum bazen birde sabah uyanip öğleye kadar emince öğlen veriyorum. Meme reddi olusmaz dimi? Su an güzel emiyor hem mamayı da yiyor. 60 cc yapıyorum genelde melegim can melegim can @gulumsebebek tecrübeli annelerr
Bizde meme reddi olmadı canım ikisinide alıyor memişinide kapıyor bırakmadı çok şükür

Çok ilginç hepsinin annesi sensin ve hepsi sezeryan demekki herşey aynı olsa bile her bebenin nasibi farklı olabiliyor . Benim ilk çocuk normal doğum diye sütüm bol sanıyodum. Demekki doğumla çokta alakası yok. Sağlıklı olsunlar yeterki. Napıcan aç kalacağına mama yesin yavrular. Bu arada Geçmiş olsun canım şimdiden. Benimki 36 haftalık doğdu 2600 dü 3700 olmuş.Hipp cambiotic kullanıyoruz mama olarak. Seninki ne kadar aldı kuzum? Bi de hangi mamayı veriyosun
Sagol canım iyi maşallah toparlamış kuzum küçük dogan bebekler sonradan atak yapıp güzel gelişiyorlar benim büyük kızda 2500 dogmuştu şimdi boylu poslu maşallah. Bizde 3200 dogdu şişligi inince 3050gram olmuştu şimdi doktordan geldik 4500 kilo olmuş 40 günde 1500 kilo almış. Ben bebelac gold veriyorum canım

Bırak uyusun canım acıkınca kendi uyanır sürekli uyandırırsan ilerde huzursuz bi cocuk olur sürekli uyanır
Canim benimki mecburiyetten.bahsetmistim zor bir surecten gectim..bebekre kronik aclik olmus ilk ay 2700 dogup 2500 e dusmus 1. Ay sonu 2900 e anca ulasmisti.kilo acigimiz cok...beslemeye yenidogan misali devam ediyoruz doktor takibiyle...

Ben biogaia yi bugun bı kullanmicam ya. Nette yorumlar okumuştum kullandıktan sonra bebeğim daha huzursuz diye. Dün her şey çok güzeldi. Gaz sancısı vardı ama emerken gazını da çıkarttı kakasını da yaptı. Öğlen uykusu çok mükemmel olmasa da yine de uyudu. Probiyotigi akşam verdik sonrası zaten zulüm oldu. Ağlıyor emmek istiyor artık o kadar çok emzirdim ki süt falan kalmadı yani. Kundak yapıp biraz pis pislayinca uyurdu en son piş piş açtım sallıyordum ben uyuyakalmisim eşim odaya gelince kapattı sanırım. Bugün bı vermeyeyim ne olacak merak ediyorum
Bio yu kaç gündür veriyorsun canım bana doktorum günde bir damla ver 10 gün sonra bırak dedi nurse veriyorum günde 3 defa 7 damla

Canım bununla ilgili bir doktorun videosunu izlemiştim.
Bebekler ne zaman isterse emzirin özellikle yaz aylarında su ihtiyacını da karşılayacaklar diye.
O yüzden 3 saat biraz zor.
Gerçi ben bebemi yarım saat 1 saat emmeden zor oyalıyorum😂
2 gündür benim bebe de süt bırakmadı resmen 😂

Kızlar bebeğim 1 aylık gazını çıkarıp kakasını yaptığı halde kabız olmuş gibi ıkınıyor ve kızarıyor uyurken kendini uyandırıp ağlıyor böyle olan var mı
Benimkide boyle.surekli ihh ihh..normalmis oyle yaziyir internette.birinde daha vardi bizde hatta annelerden biri sormustu gene.kas gelisimi esnasinda oluyormus.

Kızlar artık mental olarak çöküşe geçmiş durumdayım tüm gece asla uyumadı en uzun uyuduğumuz 2 saat ilk yattığımızda oda. Sonrası kan ter gözyaşı.. delirmeme ramak kaldı üç gecedir uyuyamıyoruz asla. Eşime göre gazı var biraz masaj yapıp gaz çıkartınca uykuya geçmiş oğlum. Dönüşümlü bakıyoruz geceleri artık. Bugün kimyon çayı vercem. Hiç iyi değilim
Canım gaz damlası veriyormusun

Bizde aşıdan hemen sonra başlamadı son üç gündür böyle. 40 yaklaşıyo diye mi böyleler buda 40 sendromumu anlamadım. Karnı tok emziğe saldırıyor emziriyorum kusuyor sürekli saçma bi döngü içindeyiz göğüsler dolmuyor ekstra uykusuzluk ve yorgunluğum var önceden otururken göğüslerim sızlar süt inerdi şimdi oda yok. Bayadır komposto yapmıyodum bugün yaptım tekrar başlıcam ot çöp te kullanıyorum ama dinlenme uyku olmadıktan sonra hiç bişey işe yaramıyor
Canim bende de boyle idi.doktor ile konustuk.dedi ki..sik sik emzirmeyi bu nedenle onermiyoruz.3 saatte bir emzirin.cunku bebekrte sindirim gelisiyor sen emzirdikce bagirsak duzenli surekli gaz uretiyor.cocuk gaz oldukca icmek istiyor kisir donguye giriyor.goguslerde hic tam bosalmadigi icin uretim azaliyormus.surekli emziriyorsan sayet 3 saatte bir kuralliya gec bi dene istersen.bende cok ise yaradi..

Canim benimki mecburiyetten.bahsetmistim zor bir surecten gectim..bebekre kronik aclik olmus ilk ay 2700 dogup 2500 e dusmus 1. Ay sonu 2900 e anca ulasmisti.kilo acigimiz cok...beslemeye yenidogan misali devam ediyoruz doktor takibiyle...
Beslemeye devam canım korkma toparlar benimkide aç kalmıştı ilk ay şuan toparladık maşallah bugün götürdüm günde 100 gram almış çok mu besliyorsun dedi yooo dedim açıktımı veriyorum aç mı kalsın çocuk

Back
X