- 11 Nisan 2017
- 473
- 547
- 39
Canım bezde bakınca pütürlü duruyor ama yaparken su gibi attırıyor. Sizin de mi öyle.Birde komposto tarifini tekrar veriri misiniz bende deneyeyimBizimkide pütürlü canım hatta biraz önce doldurmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bezde bakınca pütürlü duruyor ama yaparken su gibi attırıyor. Sizin de mi öyle.Birde komposto tarifini tekrar veriri misiniz bende deneyeyimBizimkide pütürlü canım hatta biraz önce doldurmuştu
Ben de öyle hareket etmek çok çok zorlaştı yalancı sancılarım var iki gündür böyle elektrik çarpar gibi garip bi ağrı giriyo belime, böyle mi oluyoAy ben bugün çok ağırlaştım kız birden, 2 kez araba kullanmam gerekti 15-20 dk mesafe sonra markete gittim birkaç şey aldım eve sürünerek geldim en son ve kasıklarıma aşırı baskı var baya ağrıyor. Sen ne durumdasın?
Elleri bağlama olayı inanılmaz geriyor beni. Güvende hissedemem gibi ürkütücü geliyor Allahım bir doğursam da kurtulsam artık yürümek bile zor ne güzel kurtuldunuz yaAy maşallah kızlar birbirlerinin en yakın arkadaşı ama oğlan temas bağımlısı galiba teması seviyor ama cidden bebek gelince nasıl olacak birini emzirirken öbürüne sarılıyo olcan bende durum o ama senin oğlan kadar değil benim kız. Yine de onları öyle görmek çok güzeldir
İnşallah canım inşallah vallahi
Canım tamamen dümdüz yatıyorsun kollarında iki yanda bağlı oluyor bildiğin ameliyat yani. Anestezi doktoru sürekli iyimisin miden bulanırsa söyle filan diye sık sık soruyor zaten mide bulantın olursa söylersin. Bazen kusan da oluyor dert etme
İlk sayfada var canımCanım bezde bakınca pütürlü duruyor ama yaparken su gibi attırıyor. Sizin de mi öyle.Birde komposto tarifini tekrar veriri misiniz bende deneyeyim
Herkese anladığı dilden konuşacaksın benimki de devamlı bırak ağlasın , çocuk her ağladığında alınmaz derdi. Sonra karşıma bir video çıktı , dinen de iyi değilmiş bebekleri ağlatmak diye . Benim kayınvalide düşkündür böyle dini konulara , ona gösterdim . Bak iyi değilmiş diyeAay valla anlayacağı dil o ben de laf sokmalı konusayim artık böyle olmayacak eşim de öyle olsaydı keçileri kaçırırdim artık
Evet gerçekten onlar oynarken , birbirlerini özledikleri hördüğüm zamanlarda çok mutlu oluyorum. İnşallah çok severler birbirlerini diye devamlı dua ediyorum.Ay maşallah kızlar birbirlerinin en yakın arkadaşı ama oğlan temas bağımlısı galiba teması seviyor ama cidden bebek gelince nasıl olacak birini emzirirken öbürüne sarılıyo olcan bende durum o ama senin oğlan kadar değil benim kız. Yine de onları öyle görmek çok güzeldir
İnşallah canım inşallah vallahi
Canım tamamen dümdüz yatıyorsun kollarında iki yanda bağlı oluyor bildiğin ameliyat yani. Anestezi doktoru sürekli iyimisin miden bulanırsa söyle filan diye sık sık soruyor zaten mide bulantın olursa söylersin. Bazen kusan da oluyor dert etme
Evet ya , hareket etmek çok zor gerçekten . Bende bu haftalarda doğurma inancımı yitirdim . 40 da doğacak kesin diye , sancıları takip etmeyide bıraktım doğuranlar zayıfladı bile , biz hâlâ bekliyoruzBen de öyle hareket etmek çok çok zorlaştı yalancı sancılarım var iki gündür böyle elektrik çarpar gibi garip bi ağrı giriyo belime, böyle mi oluyo
Normal canım bende de oluyor farklı bir koku dogumdan dolayıİyi günler kızlar.
Bir problemim var. Normal mi degil mi bilmiyorum sizlere de bir sormak istedim .
Dogumun ilk gününden beri kanamam kokulu geliyor.
Lohusa kanaması böylemi olur.
Normal adet kanamasından daha farklı hoş olmayan bir koku var.
Dogum öncesi herhangi bir enfeksiyonum filan yoktu. Hatta dogum öncesi gelen sarımsı akıntım filan gayet normal kokuyordu.
Bu arada Normal dogum yaptım.
Normal veya sezeryan farkedermi bilmiyorum ama yinede size bir sormak istedim.
Sizlerde durum nedir.
Kanamalarınızda farkli bir koku var mı.?
Hem sulu gibi hem pütürlü canım ben yapmadım ama komposto atmışlardı buraya bugünCanım bezde bakınca pütürlü duruyor ama yaparken su gibi attırıyor. Sizin de mi öyle.Birde komposto tarifini tekrar veriri misiniz bende deneyeyim
Cnm iyi akşamlar ilk güne göre daha iyiym ama zorlu bi süreç bence bu topa girme . Normal doğum imkanin varsa bekle . Öyle kolay bişey değil . Evde eşim olmadan oturup kalkamiyorum . Sürünerek yürüyebiliyorsun . Sütün gelmiyor . ve biz 38 haftalik olmamiza rağmen bebek yoğun bakimda solunum sıkıntısı var ve ilerleme kaydetmiyor . Çok üzülüyoruz .sezerynin dezavantajlara çok daha fazla ..Armut kafalı ne ya tövbe estağfurullah valla canım bebeğinin kafası gayet güzel olması gereken gibi. Ay benim oğlumu görse ne diyecekti acaba normal doğumda kafa uzun çıkıyor bir süre öyle kalıyor bir de
Canım biraz toparladın mı ağrın acın azaldı mı?
Ewet o cnm . Sezeryanda kacinci günün ? Benim 3. Günüm halen oturup kalkamiyorum elim olmadan sen nasılsın ?Afedersin idrar gibi pembe akıntı geliyor ondan bahsediyorsan evet
Cnm sezeryanin etkileri ne zaman geçti ? Benim 3 günüm eşimin desteği olmadan halen uzanip kalkamiyorum .15. Günüm canım bugün şarıl şarıl kan yok ama hala kanamam var ped takıyorum geceleri ne olur ne olmaz diye uzun ped takıyorum canım
bolbol yürümen gerekli zorlansanda yürü canım. 1 haftaya hcbrseyn kalmaz merak etme sütün gelmiyorsa pompayla sağ gelecektir bir kac güneCnm sezeryanin etkileri ne zaman geçti ? Benim 3 günüm eşimin desteği olmadan halen uzanip kalkamiyorum .
5.gunum de baya azaldı.. bugün çok iyiydim bandaji cikarinca agrim az daha basladi ama yarina geçer inşallahEwet o cnm . Sezeryanda kacinci günün ? Benim 3. Günüm halen oturup kalkamiyorum elim olmadan sen nasılsın ?
Umut fakirin ekmeğidir diyerek ben hala bekliyorum ayy gerçekten ya zayıflama mevzusu var bi de. Ben artık fok balığı gibi hissediyorum sen çok kilo aldın mıEvet ya , hareket etmek çok zor gerçekten . Bende bu haftalarda doğurma inancımı yitirdim . 40 da doğacak kesin diye , sancıları takip etmeyide bıraktım doğuranlar zayıfladı bile , biz hâlâ bekliyoruz
Canım solunum sıkıntısı sezaryenden dolayı mıymış? Neden olmuş söylüyorlar mı?Cnm iyi akşamlar ilk güne göre daha iyiym ama zorlu bi süreç bence bu topa girme . Normal doğum imkanin varsa bekle . Öyle kolay bişey değil . Evde eşim olmadan oturup kalkamiyorum . Sürünerek yürüyebiliyorsun . Sütün gelmiyor . ve biz 38 haftalik olmamiza rağmen bebek yoğun bakimda solunum sıkıntısı var ve ilerleme kaydetmiyor . Çok üzülüyoruz .sezerynin dezavantajlara çok daha fazla ..
Aynısıı evet ağlasın ciğerleri açılır da dendi. Annem de ağlatma demişti çünkü göbek fıtığı oluyor bebekler çok ağladığında dışına firtiyor göbek. Ben de göbeği dışına çıkacak dedim oylelikle artık aglatmiyor. Kucağa alma alışır falan dedi annem de yavrucak ağlayınca ne yapayım yani daha çok küçük dış dünyayı bilmiyor hala anne karnında sanıyor kendini alıyorum da kucağıma. Bezine yapınca hemen almaya alistirmissiniz dedi kv. Çocuk ilk doğduğundan beri b.klu bezi varsa asla uyumuyor zaten. Kendi yapısı böyle yani biz bir şeye alıştırmadik. Pis mi dursun. Valla ben de aynen diyip bildiğimi yapıyorumKız ben emzirdiğim zaman kızıyorlar yeter emzirme her ağladığında emziriyorsun bırak ağlasın ciğerleri açılır kucağına alma bırak alışır , üstünü her gün değiştirme bezini her bok yapınca çıkarma….. daha neler neler… ama işte sabrediyorum içimden sövüyorum da sen karışma diyemiyor insan yaşlı başlı kadınlar sonuçta he diyorum bildiğimi okuyorum
Doğum habercisi canım 4 gündür falan ishalim varYa kızlar 2 gündür ishal oldum geçmiyor. Sanki doğuma yakın bunu yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Bir de böyle midem bir garip oluyor kussam rahatlarım gibi. Doğum habercisi değildir demi