- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 30
Ben onları dinliyormuş gibi yapıp yine onlar görmeden kendi bildiğimi yaptım tabi onların anlamadığı şeylerde mesela yağ , sen zaten araştırıp almışsın neden karışıyorlar ?Aay benim ilk çocuk olunca hep cahil muamelesi görüyorum kafasını ben de çok beğeniyorum ya ne var çocuğumun kafasında diyorum kendi kendime ama yanlış bir şey de yapmak istemem yağ surcem mesela doğal içerikli yağ almışım içindekiler full yağ zaten. Zeytinyaği sursene diyorlar. Şampuani için beyaz sabun en güzeli diyorlar. Sizin zamanınızda olmayabilir de bizim zamanımızda var artık yani doğal şeyler. Sanki ben çocuğumun kötülüğünü isterim.
Bir de tecrübeli anneler bebeğinizi kolunuza yatırıp emzirmiyor musunuz C Chen31 @gulumsebebek Begonya2 ve aklime gelmeyen diğer tecrübeli anneler. Ben koluma yatıyorum bazen de elimle kafasını destekleyerek emziriyorum bu sefer de çocuğun kafası acır mı yastık mi koysan muhabbeti yapıldı. Ee dedim sokakta yastığı nereden bulcam. Yok şimdi 40'i çıkana kadar en azından denildi. Ben de psikolojik rahatsız hissetmeye başladım çocuğuma kolum sert mi geliyor kafası mi aciyor diye
Annelik duygusu diye birşey var , sen bebeğini tanıyıp ona göre davranmaya başlayacaksın zaten. Her bebeğin kendine özgü bir karakteri var . Emzirme konusunda bende yastık olduğunda yastık koyuyordum ama yoksa eğer koymuyordum. Kendim de bazen rahat edemezdim . İlla emzirme yastığı olmak zorunda değil , bebek yastığı yada kendi yastıklarınızdan ince bir tane alsan sende rahat edersin