- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
H
harry potte
dogum yaptin mi? Canakkaledeydin sen sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de baya senelerce görüştük ek gıda zamanları ilk kreşe başlamaları falan derken bu sene hepsi ilkokullu oldu bileHee valla biz de elene elene 6 kisi kaldık ama herkes birbirinin en iyi dostu![]()
Aynen anneler icinde cocuklar icinde cok guzel. Farklı sehirlerden arkadasliklar. Yuzyuze de gorusmek nasip oldu uzakta olsak en yakin arkadasi olduk birbirimizinBiz de baya senelerce görüştük ek gıda zamanları ilk kreşe başlamaları falan derken bu sene hepsi ilkokullu oldu bilegüzel oluyor böyle paylaşımlar
İnstagram?Ayy biz de kurmuştuk ama kuran kişi banlanmıştı yasakmış sanırım![]()
Nurgulkurtcan benİnstagram?
Kuzum bu mesajı düzenleyip sil bence genelde banlanıyolarNurgulkurtcan benbanlanmam insallah
Ig yasak değildir bence yaKuzum bu mesajı düzenleyip sil bence genelde banlanıyolar![]()
Yarıyodur bence ya ben inanıyorumDoktorun cesura ve bana verdiği listelerde vardı kuzum bu ama ben daha almadımyiyip içilen şeylerin bu konuda işe yarayacağına inanamadım nedense
![]()
Tam olarak hangisi yasak bilmiyorum nisandakiler bu yüzden banlanmışlar grup kurdukları öğrenilmiş onu nasıl öğrendi yöneticiler orasını da anlamadım amaIg yasak değildir bence ya
Neyse hurmayı da ananası da severim zaten hurmayı anneanneciğim hacdan getirdi her türlü yararYarıyodur bence ya ben inanıyorum
Hurma için deney yapılmış 37den sonra hurma yiyen kadınların çoğunun doğumu daha kolay olmuş bi tanıdık söylemişti
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar tek tek etiketleyemedim ben doğurdumsuyum geldi ama sancı gelmedi suni verdiler bebek kabul etmedi sezeryan olduk 3300 gr 50 cm meleğime kavuştum darısı başınıza
![]()
Kız sen ne zaman doguracan gelmiyor mu daha minnoşSon haftalar zor geçiyor gerçekten hem bizim hem bebişler açısından riskler oluşuyor. Benimki de son günlerde az hareket ediyor tedirgin oluyorum. Sağ salim kavuşalım inşallahsenin çok az kaldı, pozitif bir doğum hikayen olur inşallah
Gözün aydın canım benim saglıkla büyütKızlar tek tek etiketleyemedim ben doğurdumsuyum geldi ama sancı gelmedi suni verdiler bebek kabul etmedi sezeryan olduk 3300 gr 50 cm meleğime kavuştum darısı başınıza
![]()
Kendi gelesi yokKız sen ne zaman doguracan gelmiyor mu daha minnoş
Arada yaniyo gibi olunca hemen sürüyorum pek bir acı yok şükürTahin ve ayvayı deneyim o zamanaa evet hatırladım sen sürüyodunn iyi mi peki acı var mı
Ters yasamayi ogrencez sanirimNolacak halimiz![]()
Nerdeyiz anlamdım bildirim gelmediTamamdır canım hallettim bennurgulkurtcan gelen olursa...