- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
H harry potte dogum yaptin mi? Canakkaledeydin sen sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de baya senelerce görüştük ek gıda zamanları ilk kreşe başlamaları falan derken bu sene hepsi ilkokullu oldu bile güzel oluyor böyle paylaşımlarHee valla biz de elene elene 6 kisi kaldık ama herkes birbirinin en iyi dostu
Aynen anneler icinde cocuklar icinde cok guzel. Farklı sehirlerden arkadasliklar. Yuzyuze de gorusmek nasip oldu uzakta olsak en yakin arkadasi olduk birbirimizinBiz de baya senelerce görüştük ek gıda zamanları ilk kreşe başlamaları falan derken bu sene hepsi ilkokullu oldu bile güzel oluyor böyle paylaşımlar
İnstagram?Ayy biz de kurmuştuk ama kuran kişi banlanmıştı yasakmış sanırım
Nurgulkurtcan ben banlanmam insallahİnstagram?
Kuzum bu mesajı düzenleyip sil bence genelde banlanıyolarNurgulkurtcan ben banlanmam insallah
Ig yasak değildir bence yaKuzum bu mesajı düzenleyip sil bence genelde banlanıyolar
Yarıyodur bence ya ben inanıyorumDoktorun cesura ve bana verdiği listelerde vardı kuzum bu ama ben daha almadım yiyip içilen şeylerin bu konuda işe yarayacağına inanamadım nedense
Tam olarak hangisi yasak bilmiyorum nisandakiler bu yüzden banlanmışlar grup kurdukları öğrenilmiş onu nasıl öğrendi yöneticiler orasını da anlamadım amaIg yasak değildir bence ya
Neyse hurmayı da ananası da severim zaten hurmayı anneanneciğim hacdan getirdi her türlü yararYarıyodur bence ya ben inanıyorum
Hurma için deney yapılmış 37den sonra hurma yiyen kadınların çoğunun doğumu daha kolay olmuş bi tanıdık söylemişti
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar tek tek etiketleyemedim ben doğurdum suyum geldi ama sancı gelmedi suni verdiler bebek kabul etmedi sezeryan olduk 3300 gr 50 cm meleğime kavuştum darısı başınıza
Kız sen ne zaman doguracan gelmiyor mu daha minnoşSon haftalar zor geçiyor gerçekten hem bizim hem bebişler açısından riskler oluşuyor. Benimki de son günlerde az hareket ediyor tedirgin oluyorum. Sağ salim kavuşalım inşallah senin çok az kaldı, pozitif bir doğum hikayen olur inşallah
Gözün aydın canım benim saglıkla büyütKızlar tek tek etiketleyemedim ben doğurdum suyum geldi ama sancı gelmedi suni verdiler bebek kabul etmedi sezeryan olduk 3300 gr 50 cm meleğime kavuştum darısı başınıza
Kendi gelesi yok 10 mayısa gün aldım az kaldı benim deKız sen ne zaman doguracan gelmiyor mu daha minnoş
Arada yaniyo gibi olunca hemen sürüyorum pek bir acı yok şükürTahin ve ayvayı deneyim o zaman aa evet hatırladım sen sürüyodunn iyi mi peki acı var mı
Ters yasamayi ogrencez sanirim hamileyken de ne zaman gece tuvalete kalksam tekme atardi gece uyumayacak diye düşünürdümNolacak halimiz
Nerdeyiz anlamdım bildirim gelmediTamamdır canım hallettim ben nurgulkurtcan gelen olursa...