Bizim göbüşümüzde dün düştü 6. Günde şimdide acaba kilo alacak mı doyacak mı sıkıntısı varTeyzeleri bu arada bugün miniğimin Göbeği düştü.
Hamdolsun.
Baya sıkıntılı oluyordu bez filan baglarken.
Düşmesini çok bekledim.
İlk bebegimde 3. Gün düsmüstü.
Bu bebiş işleri ne zor ya sürekli birseyleri bekleyecegiz.
Göbegi düssün kilo alsın emeklesin yürüsün yemek yesin .... bu liste uzayıp gidiyor.
İnsallah hepsini güzelliklerle kolaylıklarla aşarız geride güzel anılarımız kalır.
Çok saçma gelebilir ama ben pamuga kolanya döküp koymuştum dişime canım uyuşturdugu için agrıyı kesiyorKızlar 20lik dişim apse yaptı antibiyotik başladım ama henüz etki etmedi çok ağrım var evde ne yapabilirim ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum delirmek üzereyim
Geçer zamanla Allahın izniyle 40 ın çıksın tamamen geçerSorma canım var morluklarda ağrıyor yataktan kalkarken daha çok var gün içinde o kadar yok
senin sarılık nasıl canımCanım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsunağrılar mı zorladı dikiş vs plesanta totalis olması mı
Şu an nasılsın canım bebeğin nasıl
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte toparlanırsınbebiş nasıll iyi mi onun için güçlü ol annesii
Çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın..bebek nasil
Canım ben de ne zamandır yazmıyorsun diye düşünüyordum. Hayırlı olsun bebeğin ve sana da çok geçmiş olsunbebeğin de sen de çok iyi olursunuz inşallah
Geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah
Canım hayırlı olsun bebeğin çok geçmii olsun umarım çok çabuk toparlarsınız
Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun şimdi nasılsınız bebişin nasıl noldu bir anda neden zor oldu
Canım dualarim seninle inşallah bir an önce toparlanirsingüzel haberlerini bekliyoruz
Çok geçmiş olsunumarım sen ve bebeğin iyidir
Bende hep seni merak ediyordum canım . Çok geçmiş olsun , inşallah hızlıca toparlanırsın . Bebiş nasıl ? Bebeğine kavuştun gözün aydın
Kızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorumgenc-anne canımm nasılsın nasıl oldunuz aklım sende kaldı?
Yeni başladıysan bi kaç güne etkisini gösterir inş canımKızlar 20lik dişim apse yaptı antibiyotik başladım ama henüz etki etmedi çok ağrım var evde ne yapabilirim ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum delirmek üzereyim
Az önce 2cyi içtim anlık beni kurtaracak bişey lazımYeni başladıysan bi kaç güne etkisini gösterir inş canım
Evet bunu biliyorum ama bebeğe zarar verir korkumdan yapamadımÇok saçma gelebilir ama ben pamuga kolanya döküp koymuştum dişime canım uyuşturdugu için agrıyı kesiyor
Çok geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsin.Şükür ki atlatmışsın hepsi geride kalsın umarımKızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Çok geçmiş oösun. Bundan sonrası sorunsuzve ağrısız geçsin inşallah. Zoru atlatmış ve başarmışsın. Bebeğin de emzirerek ve mama takviyesi ile düzelecek. Herkes yaşıyor bu durumu. Yürüyüş yapmaya çalış bağırsakların için.Kızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Ağrı kesici dicem ama belli şeyleri içebiliyoruz parol gibi onlar da hafif kalıyorAz önce 2cyi içtim anlık beni kurtaracak bişey lazım
Parol bana hiç fayda vermiyor ya zaten antibiyotiğe maruz kalıyor bebeğim bide onu yüklemek istemiyorum onaAğrı kesici dicem ama belli şeyleri içebiliyoruz parol gibi onlar da hafif kalıyor
Çok geçmiş olsun canım merak etmiştim seni inşallah bundan sonra daha da iyi olursun zor kısmı atlatmışsınKızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım hizlica toparlanirsin. Sarılık için annem gazı tamamen çıkmış maden suyu vermişti bir çay kaşığı her gün. Bunu en başta yapmak gerek demişti ama. Sütünü sagiyor musun canım? Ben başta sütümü sagdim az da olsa çıkanı bebeğe vermek önemli bu süreçte. Göğüsler bu şekilde tetiklenmis oldu. Bir de annem hoşaf yapti kurudut incir kayısı hoşafı. Düzenli olarak onu içtim. Soğanlı ve dereotlu salata yedim. Bir de su içmeye dikkat ettim. Sen de istersen sütünü sagmayi dene en azından artışını görürsünKızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Cok gecmis olsun canim her seye ragmen cok sukur bebegine kavusmussunKızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Karanfil çiğne o dilin içine şok uyuşturuyor etkisi geçince tekrar yap ben faydasını görmüştümEvet bunu biliyorum ama bebeğe zarar verir korkumdan yapamadım
İyi maşallah hızlı düşmüş. Aynen öyle bakalım insallah kilolarıda katlandıkca katlanır sütümüz yarar. :)Bizim göbüşümüzde dün düştü 6. Günde şimdide acaba kilo alacak mı doyacak mı sıkıntısı var
Çok çok geçmiş olsun canım.Kızlar merhaba kusura bakmayın zor günler geçiriyorum inanın fırsatım olmuyor. Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ederim. Alıntı yapmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Bugün tam 1 haftamız doldu bunun zaten 4/5 günü falan hastanede kaldım. ama ben hala iyileşemedim. Hem spinal hem genel anestezi verildi bana. Büyük bir ameliyat geçirdim. Plasenta yapıştığı için Rahmim alınma ihtimali vardı bunun için ayrıca imza alındı benden ameliyat öncesi. Şükür olsun ki alınmadı. Ama çok kan kaybettim. Dikişlerim derin ve çok ağrılı. Ama bu sezaryan olacakları korkutmasın çünkü benimki farklı bi durum. Bebek alındıktan sonra rahimde ve ayriyeten başka işlemler yapıldı. Büyük bi ameliyattı. Yine de iyi kurtardım. Bebeğim iyi ama sarılık oldu değeri yüksek düşürtmeye çalışıyorum. Forumu bu süreçte takip edemedim. Buna bi çözümü olan var mı ? Sık emzirmeye çalışıyorum ama sütüm öyle şakır şakır gelmiyor. Günde 2-3 mama veriyorum. Pazartesiye kadar düşürmem lazım. Yatışa vermek istemiyorum
Dişin üzerine Karanfil koymak ağrı başladığı an işe yaramıştı çok geçmiş olsunKızlar 20lik dişim apse yaptı antibiyotik başladım ama henüz etki etmedi çok ağrım var evde ne yapabilirim ne su içebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum delirmek üzereyim
oğlumda terazi burcu aslında yanlış biliniyor en kararsız ve tutarsz burc terazymş ikizlere hep yüklenilmiş tabi iyi yönlerini saydımBen teraziyim ben bile aşırı kararsızım ikizler daha beterdir diye düşünüyorum sen hep iyi yönleri söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?