- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Canım aynı hastanede olduk bana yapmadılar dr'dan dr'a değişiyor sanırımKızlar ameliyattan çıktım ağrı kesici bitince bastirdilar.. ameliyatta zaten bastiriyorlar ameliyathanedekini hissetmiyorsunuz acisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynı hastanede olduk bana yapmadılar dr'dan dr'a değişiyor sanırımKızlar ameliyattan çıktım ağrı kesici bitince bastirdilar.. ameliyatta zaten bastiriyorlar ameliyathanedekini hissetmiyorsunuz acisini
Psikolojim bozuldu benim gelen herkese bastircak misiniz diyordum ki ayağa kalktıktan sonra bastirmadilar sanada geçmiş olsun canımBana da batırdılar farklı zamanlarda 3 kere. 7 gibi yürümem için kaldırdılar sonra bizde bir tur daha yürüdük. Galiba ayağa kalktıktan sonra bastirmiyorlar.
Ağrı kesici iste, bnm de öyle çok aciyordu. Biraz daha iyiyim, 1 buçukta çıktım odaya.
Evet canım o yuzdenCanım merak ettim çok acılı bir şey mi karna bastırma? Benim normal doğum sonrası bastırıp masaj yapmışlardı ama normal doğum olduğu için acımamıştı tabi. Sezaryen dikişi olduğu için mi acılı oluyor?
Aa evet aldığım kitapta da öyle ertesi hafta güneşli gün gözüküyor. Teşekkürler canım, kafam çok karışmıştı ama dediğin gibi gelişimi sürüyor sonuçtaCanım aslında kucağına aldığın günden itibaren hesaplanıyor. Şöyle ki mesela benim kızım prematüre 90 gün kuvezde kaldı 40.haftayı orda tamamladı benim kucağıma verildiğinde ilk doğduğu gün sayıldı gelişim buna göre takip edildi. Hal böyle olunca atak haftaları da ikinci ilk doğduğu gün üzerinden hesaplandı. Çünkü gelişim o yönde.
Sen bebeğin doğar doğmaz kucağına aldığın için doğduğu günden itibaren hesaplıcan. Çünkü seninle teması var onunla konuşuyorsun vs. Gelişiyor yani. Buna göre ortalama 2 hafta sonra bebeğinin atak haftası oluyor. Ama Buda bebekten bebeğe değişiyor bazen bir hafta önce bazen bir hafta sonra olabiliyor. Atak haftalarında da genelde bebekte değişiklikler gözleniyor. Uzmanlar yaklaşık 1 hafta sürecek bu atak haftalarından sonraki zamanları güneşli günler olarak tabir ediyor. Bebek yeni bişey öğrenerek gelişiyor çünkü.
Gerçekten iri bir bebek miymiş canım ultrasondaki gibi mi çıktı yoksa normal de doğurabilirdim diyor musun?Evet canım o yuzden
Kişinin durumuna göre yapıyorlardır belkide . Nasıl ilk bebek duygusu , kendine geldiğinde anlatırsın ağrıların geçsin de . Geçti gitti hamilelik artık hoşgeldin lohusalıkİyiyiz çok şükür canım pıhtı icerde kalmaması için bastiriyorlar.. Bu hastanede diğer annemize yapmadılar doktorumuz farklı bana yaptılar..
Belden uyusma işi çok kolay spinal oldum.ben damar yolu daha zordu aciliydi uzun uzun sonra yazarım öyle anneler
Her anne bebekte farklı oluyor bence doktorumuz aynı geçen hafta çatı oldum ne kanama ne parça ne felaket bir acıolmadı doktor bebeğe göre anneye göre farklı davranıyorCanım aynı hastanede olduk bana yapmadılar dr'dan dr'a değişiyor sanırım
Teşekkürler canımmBen doğduktan sonra sayılıyor diye biliyorum canım, yani şuan 3 hatalıksa 2 hafta sonra 5 oluyor
Bana Dr kan sulandırıcı iğne, ağrı kesici iğne vs vermişti ebe her dr'un düşüncesi farklı oluyor aynı hastane olmasına ragmen demişti. Hepsinin stili değişiyor sanırım. Senin sezaryen olursa nasıl olacak bakalım merak ettim ben deHer anne bebekte farklı oluyor bence doktorumuz aynı geçen hafta çatı oldum ne kanama ne parça ne felaket bir acıolmadı doktor bebeğe göre anneye göre farklı davranıyor
Zarar verseler yapmazlardı doktorum amelıyatın ertesı gunu herşeyi yapabılırsın korse de tak eğilip kalkasabılırsın agırda kaldırabılırsın kendını sakınmana gerek yok dedı ama ağrısı illaki varMerak ettim bu bastırma dikişlere zarar veren bi şey değil dimi ?
İlk gün öyle canım ilk gün gerçekten zor ama yarın çok çok daha iyi hissedeceksin inşallahBenim tek seferde değil 3 4 kere bastirdilad farklı zaman aralıklarında.. saglikliyix şükür ama benim dikislerim çok aciyo kalkarken ömrümden ömür gidiyor
Hala dikiş ağrısı var mı canımZarar verseler yapmazlardı doktorum amelıyatın ertesı gunu herşeyi yapabılırsın korse de tak eğilip kalkasabılırsın agırda kaldırabılırsın kendını sakınmana gerek yok dedı ama ağrısı illaki var
Çok çok geçmis olsun canım. Bebeğin nasıl inşallah oda iyidir.Benim tek seferde değil 3 4 kere bastirdilad farklı zaman aralıklarında.. saglikliyix şükür ama benim dikislerim çok aciyo kalkarken ömrümden ömür gidiyor
Sorma canım var morluklarda ağrıyor yataktan kalkarken daha çok var gün içinde o kadar yokHala dikiş ağrısı var mı canım
Canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşallahBana da batırdılar farklı zamanlarda 3 kere. 7 gibi yürümem için kaldırdılar sonra bizde bir tur daha yürüdük. Galiba ayağa kalktıktan sonra bastirmiyorlar.
Ağrı kesici iste, bnm de öyle çok aciyordu. Biraz daha iyiyim, 1 buçukta çıktım odaya.