Sağlıcakla kucağına al inşallahDoğuma alıyor hoca kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kucağına al inşallahDoğuma alıyor hoca kizlar
Sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyoruzDoğuma alıyor hoca kizlar
Sağlıcakla al kucağına inşallahhDoğuma alıyor hoca kizlar
Bu grubun bebelerinin doğmaya niyeti yok anlaşılan yiyorum ben de ya napayım sonra zayıflarız bi şekilde38 olduk tık yok bende bu gidişle ben doğuramıcam beni bırak sen devam et son 1 haftan kaldı yiyebildiğini ye boşver en yadırganmadığımız dönemdeyiz ben 92 kilo oldum senden beterler de var
Ciddi mi seninki daha vahim ama sezaryen olmayacak mıydın sanki sen ben mi yanlış hatırladımSenin sancılar benimkinden çok, düşün
Kakasını yapması için erken değil mi canım, inşallah sıkıntı yoktur.Şuanda hastanedeyim kızlar 38+5’teyiz suyumda yoğunluk gördü doktor, doppler çekildim orda da aynı şekilde göründü 3445 gr olmuş bu arada. Şimdi nst’ye gireceğim kalp atışları ve hareketliliğe bakılacak sanırım ona göre acil sezaryene alacak sıkıntı çıkarsa, kakasını yapmış olabilir dedi
sağlıkla kucagına alırsın insallahDoğuma alıyor hoca kizlar
öyle deme ya bende ikizler burcuyum bzden eglenceli burc mu var ikizler iyidirrrBeklemesin kız ikizler olmasını istemiyorum hiç
Sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize.Doğuma alıyor hoca kizlar
Evet dimi bence de erken, doktor da bi endişelendi. Kan akışı dopplerde normal çıktı ama nst’den sonra karar verecek. İnşallah teşekkür ederimKakasını yapması için erken değil mi canım, inşallah sıkıntı yoktur.
Geçmiş olsun canım inşallah bir şeyi yoktur zamanında fark edilmiş neyse ki günü de iyi zatenŞuanda hastanedeyim kızlar 38+5’teyiz suyumda yoğunluk gördü doktor, doppler çekildim orda da aynı şekilde göründü 3445 gr olmuş bu arada. Şimdi nst’ye gireceğim kalp atışları ve hareketliliğe bakılacak sanırım ona göre acil sezaryene alacak sıkıntı çıkarsa, kakasını yapmış olabilir dedi
Öyle miii malum büyük bir önyargı var ikizlere nasıl ikizler kadını anlatsana birazöyle deme ya bende ikizler burcuyum bzden eglenceli burc mu var ikizler iyidirrr
Teşekkür ederim evet inşallah sorun yokturGeçmiş olsun canım inşallah bir şeyi yoktur zamanında fark edilmiş neyse ki günü de iyi zaten
Evet ama bence daha kötü burclar var zeki olurlar bulundgu her ortama direk adabte olurlar her konuda bir fkri olur gezmeyi cok severler ha en belirgin özellikleri de kararsız olmalarıÖyle miii malum büyük bir önyargı var ikizlere nasıl ikizler kadını anlatsana biraz