- 25 Mayıs 2023
- 4.167
- 6.636
Aaaa biliyorum bunu çok güzel ananaslı gaz yapmaz mı canımKurudutlar bütün incir ve kayısıyı dogramis annem içine tarçın karanfil falan da atabilirsin bu arada lezzet veriyor
Ben marketten aldım direkt ebebekten degil canım
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Ailemle olucam o konuda hiiç sıkıntı yokBir de sinir küpü olman lazım unutma
Ay doğum yapınca beyin kalmadı bendeAnnesi senin daha doğurmana var diyormuş canımkalmak ile ilgili değil yani
Yapar mı ki bilemedimAaaa biliyorum bunu çok güzel ananaslı gaz yapmaz mı canım
Canım sezaryen olunca iyi ki diyeceksin. Tabii ki doğal akışında olsa iyi olurdu ama sezaryen eskiden zormus. Annem hamileliğim boyunca sezaryen deyince direkt Allah korusun diyordu. Şimdi çok şaşkınım ben böyle olduğunu bilmiyordum diyor. Ben eve geldiğimde gayet odadan odaya yürüyordum sadece uzanırken kalkarken hafif dikiş ağrım oluyordu bir iki günde o geçti zaten. Baş ağrım çok zorladı beni. O da herkeste olmuyormuş. Baş ağrısı için de hep az dayan bebegine kavuştun dikisinde sıkıntı yok haftaya her şey bitecek diye telkin ettim kendimi. 4-5 gün sürdü ve bitti o ağrı da. Geriye dönüp baktığımda normal doğum beni daha zorlardi diye düşünüyorum. Normal doğumda o an çekiyorsun bitiyor evde rahatsın sezaryen evde sıkıntı vs deniyor ama inan 4-5 güne her işi kendin yapabilir hale gelirsin ki bizim doktorlarimiz iyi gerçekten işinde uzmanlar. Sen bu konuyu kendine hiç dert etmeAmin inşallah canim doğal akışı bozdum diye belkide ama yapacak bir şey yok onu riske atamazdim doktorda dedi risk artıyor diye giderek şeye de kızdım madem öyle niye şimdi suni vermiyon bana dimi ille 39ya
Afiyet olsun canım kimyon da gaza çok iyi geliyor gerçekten ben şimdilik rezene anason karışık içiyorum o içecekleri de deneyeyim canımYapar mı ki bilemedim
Ben ananaslı sevince ondan aldım. Gaz yapan yiyeceklerden de kisitlamadim kendimi canım ama her gün kimyon çayi içiyorum iki defa falan demliyorum. Şu ara bı gaz sancılarımız var ama abartı şekilde değil henüz. Eğer çok ileri seviye olursa ona göre yedigime içtiğime sınırlandırma getiririm. Maltanayi her zaman içmiyorum bu arada canım ondan isteyince içiyorum. Armutlusu da vardı ama ben sevemedim pek. Şeftali de vardı ondan da aldım ama henüz denemedim. Gaz yapabilir dersen şeftali ya da armutlusunu dene istersen
Evet ya eski sezaryenler çok korkunç ben hayal meyal yengemin sezaryenini hatırlıyorum ben bile onu görünce korkmuştum dehşetti, ama şu anda gerçekten o kadar konforlu kiCanım sezaryen olunca iyi ki diyeceksin. Tabii ki doğal akışında olsa iyi olurdu ama sezaryen eskiden zormus. Annem hamileliğim boyunca sezaryen deyince direkt Allah korusun diyordu. Şimdi çok şaşkınım ben böyle olduğunu bilmiyordum diyor. Ben eve geldiğimde gayet odadan odaya yürüyordum sadece uzanırken kalkarken hafif dikiş ağrım oluyordu bir iki günde o geçti zaten. Baş ağrım çok zorladı beni. O da herkeste olmuyormuş. Baş ağrısı için de hep az dayan bebegine kavuştun dikisinde sıkıntı yok haftaya her şey bitecek diye telkin ettim kendimi. 4-5 gün sürdü ve bitti o ağrı da. Geriye dönüp baktığımda normal doğum beni daha zorlardi diye düşünüyorum. Normal doğumda o an çekiyorsun bitiyor evde rahatsın sezaryen evde sıkıntı vs deniyor ama inan 4-5 güne her işi kendin yapabilir hale gelirsin ki bizim doktorlarimiz iyi gerçekten işinde uzmanlar. Sen bu konuyu kendine hiç dert etme
rezene çayını çok önermiyorlar sanırım isterseniz bi araştırın ama. Eskiden çok kullanılıyormuş ama geçen bi eğitimde özellikle söylediler.Afiyet olsun canım kimyon da gaza çok iyi geliyor gerçekten ben şimdilik rezene anason karışık içiyorum o içecekleri de deneyeyim canım
Bunu hurma yerken okumam çok iyi olmadıBende bugün gittim :) dayanamadim benim nst de sancilar cikti . Bebek çok az kilo almiş bende de 3560 Bişiler dedi . Benimde az aldiği için yine Cuma’ya gel dedi. Önümüzü görelim ona göre konuşayim dedi :) cuma günü bakariz değerlere filan pazartesiye belki gün veririm . Oda sürece bağli dedi . Şeker yeme diye baya tembihledi
9.56 mıııı kızlar maks 10 cm açılma olmuyor bu kafa normal mi ayy hiç bilmiyorum korktum şuanBpd değeri kafa çapını gösterir canım. 95.6mm yani 9.56cm
Ana niye ki benim annem de doğumdan sonra hep içerdirezene çayını çok önermiyorlar sanırım isterseniz bi araştırın ama. Eskiden çok kullanılıyormuş ama geçen bi eğitimde özellikle söylediler.
Hemen kaynanam görümcemle piknik organize ediyorum o zaman kesin sinir küpü olurum zaten piknikte okeyyBir de sinir küpü olman lazım unutma
Booolll booolll süt olsun kuzucuğa
Allah Allah ilk defa duydum, iki doğumumdada her gün bir koca bardak içtim iyi geliyor diye biliyorum benderezene çayını çok önermiyorlar sanırım isterseniz bi araştırın ama. Eskiden çok kullanılıyormuş ama geçen bi eğitimde özellikle söylediler.
Amin canım inşallah bir uyandırmayı becerebilsem süt olacak da beyefendi memeyi emince direk uyuyakalıyor herkes normal diyor bakalım inşallah bir on güne düzene biner emmeleriBooolll booolll süt olsun kuzucuğaafiyet şifa olsun
Benim kocamdan başkasıyla görüşmem yetiyo herkesten nefret ediyorum modumdayım ajsjsjsHemen kaynanam görümcemle piknik organize ediyorum o zaman kesin sinir küpü olurum zaten piknikte okeyy
Evet bir de rahatlatıyor mayıştırıyor diye geceleri içiyorum bebek uyuyunca ben de hemen uykuya dalıyorum güzel oluyor, zararı ne acabaAllah Allah ilk defa duydum, iki doğumumdada her gün bir koca bardak içtim iyi geliyor diye biliyorum bendeEki Görüntüle 3420951
Fitil yumuşatıyor diye biliyorum canım . Yavaş yavaş sancını başlatabilir . Takip ediyorumBilmiyorum ki fitilli sancıyı da ilk defa duydum zaten :/ inşallah canımm gelişmeleri yazacağımm buraya
Kocamın balkonda oturması bile bana batıyor niye yanımda oturmuyor diyorumBenim kocamdan başkasıyla görüşmem yetiyo herkesten nefret ediyorum modumdayım ajsjsjs