- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 34
Kızlar ben doktora gitmiştim bugün bebeğin kilosu geçen hafta ile aynı dedi 3.500 ölçtü kilosunu 38.haftadayız. Nst de hiç sancım çıkmadı. Normalde bugün kilosu artar ve sezeryan konuşuruz diyorduk ama kilosu artmadığı için perşembe günü tekrar çağırdı. Çatı muayenesi yapacakmış. Böyle olunca bende bir heveslendim. Bu haftada çok kilo almazsak 3.700 falan normal doğum olabilir heralde dimi
Bpd değeri kafa çapını gösterir canım. 95.6mm yani 9.56cmKafa çapı için bişey demedi canım şu kağıdı verdi yazıyor mu anlamadım
Kız ben bunak gibiyim kusura bakma unutuyorum hahahaha anladım canım en azından bebeğin gelmek istemisDirekt konuya girdiğimden yanls anlaşılmışonceki gun suyum geldgini yazdgim icin bir daha belirtmedim sabah 7 de suyum geldi hastaneye gittim sancim baslamadi ama bekledik baslamasini bebegin nabzida iyidi sonra geceye dogru hafif sancim basladi bebegin de nabzi bozuldu acikligma bakildi 1 cm ee zaten cocugunda nabzi duzensizdi hemen sezeryana alindi
Olsada sancı gelmedikten sonra ne faydaAnnem ablam senin 40 ı görür diyip duruyohatta annem 40 ı doldurur bide 10 gün daha bekler diyo baygınlık geçirecem
Yarınki kontrolü iple çekiyorum çatı yapacak acaba hiç açıklık varmı merak ediyorum
Açılma olsun sancıda gelir 1 haftaya falan belki ümidiyleOlsada sancı gelmedikten sonra ne faydabenim sanci olmayınca çatı da yapmadı
Sende başka şeyler de çıkmış ama benim sınırda dedi az demedi inşallah bitmeden yetişirim ben deEvet canım suyum azalmıştı bitmemişti hani sınırda falan demedi azalmış öncede bir gec duşuk hıkayen var dedı çift rahimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum plesenta yaşlanması doğuma yakın olur ama sende durum farklı dedı bebegın hareketlerı de azaldı deyınce hiç riske atamam sanada bırakamam evet durur 2 3 hafta daha ama bebek sıkıntıya gırer kalbı durur dedı korkuttu beni
Kız ne güzel işte benim annem haftaya gidecek valizini saklamayı düşünüyorumAnnem ablam senin 40 ı görür diyip duruyohatta annem 40 ı doldurur bide 10 gün daha bekler diyo baygınlık geçirecem
Yarınki kontrolü iple çekiyorum çatı yapacak acaba hiç açıklık varmı merak ediyorum
Insallah olur canım açıklık olması içinde yapman gerekeni biliyorsun az buçuk bol yürüyüş merdiven hurma adacayi vs vsAçılma olsun sancıda gelir 1 haftaya falan belki ümidiyle
40 beklerse daha 3 haftam var hunileri takarım heralde
Annesi senin daha doğurmana var diyormuş canımKız ne güzel işte benim annem haftaya gidecek valizini saklamayı düşünüyorum
Zaten 2cm açıklığın varmış , neden 3 cm olunca serum ile suni sancı vermiyorlar acaba ? İnşallah çok uzun sürmeden hızlıca açılman olur , sağlıcakla doğargulumsebebek canımmm çok sevindiim sağlıkla büyüt
Hanımlar ben de 39+5 teyim ama hiç sancım falan yok nst de 40ı falan pek görmüyorum ama 2cm açılmam varmış.
Bu kontrolde dr aşağıdan bakıp sıyırma işlemini yaptı. Bu doğumu tetikler dedi.
Mukus gibi bir şey geldi değişik bir histi :/
Çarşamba gününe kadar doğum olmazsa tekrar gideceğim o zaman aşağıdann fitil vereceğim suni sancı dedi olmadı sezeryan olacak. En geç 1i 2 si doğururum ben de
Çok şükür canım yatınca kalkması zor oluyor ama bugun daha ıyıyım hanı dayanılmayacak bı ağrı değil bıcak yarasıDoktorum iyi canım güveniyorum onaçok sevindim o zaman şuan peki 6 gün geçmiş iyi misin rahat kalkabiliyo musun
Valla bana hep kendi dediği için anlamadım canım hangi degerlerden öğrenildigini ama doktoruna güven benimki bana 2 seçenek verdi tek bi tanesinde örneğin normal doğuma doğru beni itseydi belki bi ihtimal ama öylede yapmadi
Kurudutlar bütün incir ve kayısıyı dogramis annem içine tarçın karanfil falan da atabilirsin bu arada lezzet veriyorMalta’na e bebekten mi aldın bir resimi atar mısın eşim avm de şu an alsın gelirken, birde sen kaynattıktan sonra blender mı yapıyorsun yoksa küçük küçük doğruyor musun hepsini
Bir de sinir küpü olman lazım unutma
Evet evet canım bende cok sıkıntılar vardı bastan berı onun için kendınle kıyaslama sık sık kontrole gıt ve sık sık bebek hareketlerını takıp et zaten azalsa senın hıssetmemenın ımkanı yokSende başka şeyler de çıkmış ama benim sınırda dedi az demedi inşallah bitmeden yetişirim ben denasılsın şimdi bebiş nasıl
Bilmiyorum ki fitilli sancıyı da ilk defa duydum zaten :/ inşallah canımm gelişmeleri yazacağımm burayaZaten 2cm açıklığın varmış , neden 3 cm olunca serum ile suni sancı vermiyorlar acaba ? İnşallah çok uzun sürmeden hızlıca açılman olur , sağlıcakla doğar