2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay o kum mevzusu a bende de olmustu evet ona da benziyor ağrı ama onda baya şiddetli oluyor ve akıntı çok fazla oluyor su gibi

Kızlar hala bizim gibi isim bulamayan var mı aranızda içimize sinen bir isim bulamadık.Ben gulce duru yada Alya duru diyorum ama sizce hangisi güzel yada var mı önerileriniz

iyi gelin kötü gelin . Kimse iyisin diye madalya takmiyor . Ama bu erkekler de sanki biraz sıkıntılı ya . Sezeryan geçiren kadin ameliyatlidir . Bunun farkinda olmasi gerek . Bence biraz eşine tavir koy . Herşeyi geçtim hade eşin anlamiyor . Eltilerin kaynanan farkinda değiller mi sürecin . Cümbür cemaat bizim orda ne işimiz var ilk günden demiyorlar mi . Ben burda art niyet ararim

Yok kız nerde o anlayış ah ah ikisi de bayan bir de bunun emzirme süreci uzanması yatması var kadın olarak düşününce asla bir erkeğin orda olmaması lazım kocam dışında ama maalesef kimse bunu düşünmüyor akıllarındaki tek şey o bebeği görmek sevmek o kadar, kimse kadını düşünmüyor

Sende girersin odana bebeğinle ilgilenirsin ağrın sızın olursa canım otursunlar içerde kusura bakmasınlar artık. Yanınızda yatamıyorum kusura bakmayın dersin. Yeri gelecek 10 dk bir meme açacaksın. Ay insan neden düşünemez ya, beyfendi psikolojisini sonra rahatlatsaymış. Senin en sakin olmaya ihtiyacın olan günlerde böyle yapmaları bencillik gerçekten

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım odama gidip kapımı kapatacağım bebeği yanımdan alacakları halleri yok artık odamda takılırım kendileri de bir müddet sonra artık burda ne işimiz var diye düşünürler diğer güne giderler diye düşünüyorum yoksa bayağı stres oldum şimdiden kafamda böyle bir çözüm buldum dediğin gibi

P Pembepilates evet canım kesinlikle eşin hariç hiç bir erkek olmamalı bebek ağladıkça açıyorsun direkt emziriyosun. Evimize gelen erkek misafirleri ben göremiyorum bile doğru dürüst. Çocuk uyanıyor ben odaya geciyorum. Sürekli kp evde olduğunu düşünemiyorum. Bebeğin de düzeni bozulacak. Evde sadece annem olduğu için çok rahatım her an istediğim yerde emziriyorum. Odaya tıkılı kalacaksin böyle lohusa olacaksın bence süreçler çok zor olur

Kızlar şirket bebis hemen geldiği için bana 1 hafta fazladan izin vermiş. böyle bir kural var mı? Ben bilmiyordum yoksa şirket mi böyle karar vermis

Boşver bacım ne diyelim 2 gün sıkarsın dişini. Aslında söyleyip yardıracak çok şey var ama seni boşuna doldurup sıkıntı vercez diye korkuyorum. Boşver sen eşini Allaha havale et Allah akıl fikir anlayış versin sende sıkarsın 2 gün dişini sonra giderler zaten inşallah. Bozma artık morelini doldurma iyice içini şurda kaldı 3-4 gün ağzının tadı yerinde olsun yok say
ısınmaz artık bikere bişekilde ipler koptu mu öyle gidiyor canım ha işte sonuçta eşten bi şekilde hayatından çıkaramıyosun ama mesafeli takılmak herzaman iyidir

Süreç zor olacak ama maalesef bunu engelleyemiyorum ya büyük bir kavga edeceğim bayağı bağları koparacağım ya da susup odamda takılacağım maalesef bağları koparacak kadar kavga etmeye enerjim yok hiç bugün düşün düşün hasta oldum kız bayağı nane limon zencefillere dadandım canımı sıkmamaya çalışıyorum 4 günüm kaldı hasta olmamam lazım bebiş süt emerse ona geçmesin Allah korusun umarım yarına iyileşirim ya

Kızlar hala bizim gibi isim bulamayan var mı aranızda içimize sinen bir isim bulamadık.Ben gulce duru yada Alya duru diyorum ama sizce hangisi güzel yada var mı önerilerinizden
Benim kızımın ismi de Duru olacak bir kıza konulabilecek en güzel isimlerden biri bence

Kesinlikle mesafe her zaman iyidir aynen öyle 2 gün ben de öyle düşünüyorum 2 gün idare ederim inşallah umarım şu süreçleri güzel geçiririz

Yazılanları okudum İnternetim bugün iğrenç şansa cevap veremiyorum doğru düzgün her neyse.. saf değilsin ne uzatamam cart curt senin canindan can çıkacak farkında mısın?? Bu kadar düşünceme olsaydı gelmezlerdi sende rahat rahat uzat zaten onlar seni dusunmuyor sen birde ayak uzatma muhabbeti yapiyorsun sallama birak ya. Esinede bir şey demiyorum doldurmak istemiyorum çünkü seni ama senii bu kadar düşünmeyen insana ailesine hayır diyemeyen insan neyden rahatsız olacaksa burnuna sok hala şu şeye gıcık oluyorum ailesiyle kendi kurduğu ailesi arasına çizgi koyamayana

Biz onlardan uzak şehirde olunca böyle problemler hiç yaşamadık ama şimdi bebek gelince ben eşime dedim hani gelmesinler demiyorum gelsinler ama kalma olunca ben ameliyatlı olacağım rahat edemeyiz bebekle dedim bebek olmasa bu kadar insanı ağırlamak hiç önemli değil hiç problem etmem ama ben hasta kucağımda yeni doğanla evimde bu kadar yatılı misafir bana ağır olacak dedim; kızdı bana onlar benim annem babam ben onlara gelme kalma diyemem dedi ben de duygulandım üzüldüm baktım tartışıyoruz asla annesiyle babasından ödün vermiyor daha fazla uzatmadım yani uzatmaya mecalim kalmadı açıkçası bir de annem de hiç arkamda durmadı onlar ailesi tabi gelecek ahlaksız olma dedi öyle olunca tek başıma kaldım maalesef iki üç gün artık susmam gerekiyor yoksa tüm ailevi bağlar eşimle ilişkim ciddi anlamda etkilenecek onun için birşey diyemiyorum ; Allah’a havale ediyorum yapacak bir şey yok canım; demin dediğini yaptım zencefil limon bal karabiber; iyi yaktı ama geçer inşallah yarına daha hastane odasına süs alacağım

Canım eşinle aran bozulmasın yeter evet o gözle bakınca cidden o da haklı oluyor ama insan toparlanma süresi istiyor neyse senin belki böyle daha iyi olur çok insan olunca yatarsın rahat rahat hiçbir işe el atmazsin bu arada şifa olsun canım ben 2 gün günde 3 kere içtim geçti ilginç bi şekilde boğaz acim burun akintim vs hadi bakiyimmm yarın atarsın foto

Canımm kendımıze etmekten başka hiç bir işe yaramıyor ki istedipin kadar kavga et surat as düşüncesiz insanla baş edilmiyor bi kac gün odanda takıl zaten öyle olur sonra onlarda gider bebişinle ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…