- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Ben o kadar kendimden emin değilim ki zayıflasam zayıflasam karakter olarak zayıflarım o dereceYeni grubumuz zayıflayan Nisan-mayıs anneleri olsun
Tam 16 ay bekledim çok ugraştık sonunda verdi rabbimOyy maşallah maşallahbiz nasıl bekledik o minikleri ne çok uğraştık
Heyecan değil de korku endişe merak var başıma ne gelecek bilmiyorum birde anestezi şekline karar vermedim halaAyy sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Birşey kalmamış nasıl heyecanlısındır şimdi
Ayy benim dikişleri ben çok zorladım ağrısını çok çektim korkumdan korse de takmadım hiç bende tayt giydim gezdimEvet dr'um korse takabilirsin dedi. Bugün eski taytlarimdan giymeye başladım. Beli sıkı olunca karnıma bastırıyor. Duruma göre korse de alırım dedim ama korse için beklemek istiyorum dikişlerddn korkuyorum
Çok şükür çok şükürTam 16 ay bekledim çok ugraştık sonunda verdi rabbim
Sıkı tayt giy canım korse erken tayt sıkı tutuyor göbegideEvet dr'um korse takabilirsin dedi. Bugün eski taytlarimdan giymeye başladım. Beli sıkı olunca karnıma bastırıyor. Duruma göre korse de alırım dedim ama korse için beklemek istiyorum dikişlerddn korkuyorum
VarimYeni grubumuz zayıflayan Nisan-mayıs anneleri olsun
Benim tansiyon problemim vardı normalde 9 ocakta olacaktı 5 ocakta kendimi kötü hissedince apar topar sezeryana aldılar bende çok korkuyordum belden uyuşturulup oldum ama korkulacak kadar değilmişHeyecan değil de korku endişe merak var başıma ne gelecek bilmiyorum birde anestezi şekline karar vermedim hala
Ya spinal mi oldun canımBenim tansiyon problemim vardı normalde 9 ocakta olacaktı 5 ocakta kendimi kötü hissedince apar topar sezeryana aldılar bende çok korkuyordum belden uyuşturulup oldum ama korkulacak kadar değilmiş
Evet canımYa spinal mi oldun canım
Maalesef beni spinal için çok korkuttular ya kalıcı bel ağrısı oluyor diyenler olduEvet canım
Valla bende normalde de bel ağrısı vardıMaalesef beni spinal için çok korkuttular ya kalıcı bel ağrısı oluyor diyenler oldu
Valla bende regl ağrısı gibi anlık ağrıda 20 çıkıyor. Daha yüksek hissetmen lazım tüm kasıklarında. Daha sancı pek yok sanırım senin. O akıntı geldiğinde sancın oldu mu o an hatırlıyon mu?Nstde 40 sancı cikiyo bende ağrı yok sadece kasılma hissi var ben bu ağrı işini çözemedim şimdi 40ta ne kadar hissetmem lazım ona göre ağrı şeyini şöyle söyleyebilirim regl ağrısı gibi kasiklarimin ortasında ağrı var ama yani o 1 haftadır var.. benim kafam çok karıştı inşallah anlatabilmisimdir ahahah
Ay morel oluyorsunuz canım11 kilo çok iyi canım. 100 kilo olman kötü haber olabilir ama senin için geçerli degil çünkü hiç
Ama hiç göstermiyorsun
70 e indim diyebilcem mi sahiden bak sen böyle diyince nasıl heyecanlandımMaşallah formunu koruyorsunbi görüp 3 hanelileri geri düşeceksin zekice bence, cok moral verici bi 100den 70e indim demek var birde 95ten 70e indim demek var
Ben doğumdan çıkınca 5 kilo vermiştim ki 3700 bebekti zaten. Plasenta su vs o kadarcık mı ediyor diye üzülmüştümEve gelince şu kadar kilo verdim hep gitmişti diyorlardı benim giden bişey yok
Ooo seksiKilo muhabbeti yapıldıysa ödemli bir sultişellerim ayaklarım artık ayrı birer insan olacaklar kırmızı başlıklı kızdaki kurt gibi hissediyorum ellerim o kadar büyük ki her şeyi daha iyi yiyebilmek için sanırım ay gülüyorum ama iyi ağrıyor
Eki Görüntüle 3416081
Bende öyle zannettim. Kızlar doğum yok mu doğum10 sayfa konuşunca doğuran var sandım ama bu gece de sakin geçiyor sanırım
Canım ama çok saçma değil mi 40da da hani ağrı hissetmem lazım değil mi sancı oldu bende ama 40dan fazladır yoksa hissetmiyorum .. o akintida malesef sancıyı hatırlamıyorumValla bende regl ağrısı gibi anlık ağrıda 20 çıkıyor. Daha yüksek hissetmen lazım tüm kasıklarında. Daha sancı pek yok sanırım senin. O akıntı geldiğinde sancın oldu mu o an hatırlıyon mu?
Ay morel oluyorsunuz canımyanaklarım baya belli ediyor durumu da aslında biraz daha az kiloda hamile kalsam 11 kilo ideal ama 89 la kalınca 100 yaşam tarihinde bir ilk
70 e indim diyebilcem mi sahiden bak sen böyle diyince nasıl heyecanlandımAllahım çabucak şu kiloları vermeyi nasip et nolur nolur. Birde şu 10 gün daha aynı istikrarda kalıp 100 ün üstüne bir kilo daha eklememeyi nasip et
Canım benim iki bebekti ve suları çok fazlaydı ilk gelince bi 10 kg fazla gitmiştii sonrasında ödemim vs bi haftada bi 10 a yakın daha gitti yüzüm gözüm çöktü amaEve gelince şu kadar kilo verdim hep gitmişti diyorlardı benim giden bişey yok
Birde ben belime eve gelir gelmez müslin bez ile kalın korse gibi yapıp sardım hiç çıkarmadım göbeğim inanılmaz hızlı toparlandıSezaryen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?