Beni de doğumdan tam 3 gün sonra çağırdı ebe topuk kanı için, normalde 5 gündü neden öne çektilerseHamilelik öncesi kilolarımla toplam +30 kilo ile benide yanına ekle
beni dün sağlıkocağından aradılar doğum şekli gününü filan sordular. Hastanede ilk topuk kanı alınacak ama ilk beslemenin üstünden 48 saat geçince buraya getireceksiniz tekrar topuk kanı alınacak dediler. 5.gün de değil 2.gün çağırıyorlareşime söyledim şimdiden strese girdi o gene hiç duramaz napcaz bakalım
Ya merak ettim sormadınız mı hastanede alındıgı halde neden bir daha saglık ocagında alınıyor diye?beni dün sağlıkocağından aradılar doğum şekli gününü filan sordular. Hastanede ilk topuk kanı alınacak ama ilk beslemenin üstünden 48 saat geçince buraya getireceksiniz tekrar topuk kanı alınacak dediler. 5.gün de değil 2.gün çağırıyorlareşime söyledim şimdiden strese girdi o gene hiç duramaz napcaz bakalım
Masadan en son kalkan ikimiz olcaz olsunBırakmayalım birbirimizi o kiloları verene kadar
evet bencede katılıyorum sana açılma oldukça his artıyor açılma fazlalaştıkça daha da yükseliyor bağırmamak elde olmuyorDoğum sancısı ile o nstde çıkan kasılmalar çok farklı canım. Benim de nstde 100lerde çıkıyordu ama hiç ağrı hissetmiyordum aa iyi doğumda da hissetmicem demek ki diyordum ama doğum sürecinde 20-30 olsa bile baya baya ağrı giriyordu. Açılma ile alakalı belki de açılma oldukça sancı hissi de artıyor olabilir.
Evet kimi 2 kimi 3 gün sonra çağırıyor niye öne çektiler acaba sonuçlar anca çıkıyor filan diye mi acabaBeni de doğumdan tam 3 gün sonra çağırdı ebe topuk kanı için, normalde 5 gündü neden öne çektilerse
Yapar mıyım tam bilemiyorumBak hala kendime güvenmiyorum diyo düşüp bayılacamValla ben doğurduysam herkes doğurur bakma böyle konuştuğuma bende çok korkak endişeli biriyimdir
Hastane ve Sağlıkocağı farklı taramalar yapıyor canım. Sağlıkocağı normalde 5 gündü buda aynı zamanda sarılık vs yükselip yükselmeğinide görmek için ideal süreydi şimdi hemen 2 gün sonra çağırıyorlar. Tabi Sağlıkocağı sadece sarılık değil genetik filan da bakıyor.Ya merak ettim sormadınız mı hastanede alındıgı halde neden bir daha saglık ocagında alınıyor diye?
çok sacma geldi küçücük bebekler
Hastanede ve sağlık ocağında bakılan parametreler farklıymış canım ebe öyle söyledi banaYa merak ettim sormadınız mı hastanede alındıgı halde neden bir daha saglık ocagında alınıyor diye?
Doğumun 2. 3. Günü hayatta gitmem. Zaten sezaryan olacağım arabamız yok sağlık ocağı uzak.Beni de doğumdan tam 3 gün sonra çağırdı ebe topuk kanı için, normalde 5 gündü neden öne çektilerse
Benim de tam 25 eğer 80le kapatabilirsemEn başta ben varımmmEn uzun kalacak olanda benim çünkü vermem gereken 20-25 kg var
Hastanede alınan sonuçlar ile karşılaştırılıyormuş canımYa merak ettim sormadınız mı hastanede alındıgı halde neden bir daha saglık ocagında alınıyor diye?
Dimi ya hem ne zaman geleceğini biliyorsun hem de 40a kadar bekleme riskin yokBende böyle görünce sezaryen istiyorum
Yapar mıyım tam bilemiyorum
Ya ben de sinir oluyorum on kez kontrole çağırıyorlar 5. Gün kontrolü 15. Gün kontrolü vs ben zaten yürümekte zorlanıyorum evden çıkmak istemiyorum insanı zorla çıkartıyorlar. Madem eve gelsinler dimiDoğumun 2. 3. Günü hayatta gitmem. Zaten sezaryan olacağım arabamız yok sağlık ocağı uzak.
Kusura bakmasınlarda hastanede almışken ne varsa bakılsın işte nedir bu iki defalık işkence.
Ben iki gün önce sordum saglık ocagına topuk kanına ne zaman gelecez diye dogduktan bir hafta sonra dedi canım5 günde değil 7 gün sonraydı önceden kızımda doğumdan sonra emzir 1 hafta sonra gel demişlerdi. 8 yıl sonra 2 güne çekilme sebebini merak ettim
P Pembepilates illa seni normal doğurtacak bakyaparsın Allahın izniyle. Gelirse kendiliğinde n bi şans vermeni çok içten isterim bebek doğum kanalından geçerken birçok antikor alıyor normal doğumun birçok olumlu yönü var. Tabiki hakkınızda hayırlı olan olsun inşaAllah ama korku yüzünden sezeryan seçenlere üzülüyorum doğal olan varken
Ya bunu bende merak ettim. Götürürüm ben 2 gün sonra sırf sarılığına şekerine vs baktırmak için ama neden önceden 5-7 gün olabiliyoken 2 güne çekilmiş5 günde değil 7 gün sonraydı önceden kızımda doğumdan sonra emzir 1 hafta sonra gel demişlerdi. 8 yıl sonra 2 güne çekilme sebebini merak ettim
Ben de ilkinde öyle düşünüyordum canım bebek için sağlıklı olan olsun o kanaldan geçsin diye ama oğlum kreşe başlayınca o kadar çok hasta oldu ki hastaneden çıkamadık. 2 yaşına kadar tuz şeker yedirmedim yemeğini hep ayrı yaptım, hala da paketli gıda vermemeye çalışıyorum. Cips kola jelibon vs hala yemez içmez. 26 ay da emzirdim. Buna rağmen bağışıklığı düşük en ufak şeyde hasta oluyoryaparsın Allahın izniyle. Gelirse kendiliğinde n bi şans vermeni çok içten isterim bebek doğum kanalından geçerken birçok antikor alıyor normal doğumun birçok olumlu yönü var. Tabiki hakkınızda hayırlı olan olsun inşaAllah ama korku yüzünden sezeryan seçenlere üzülüyorum doğal olan varken
Bunun tamamen yapısal olduğunu düşünüyorum, mesela ilk kızım 3 ay emdi diğer kızım 2 yaşına kadar emdi ama maşaAllah emmeyen kızımın bağışıklığı gayet iyi. Kimisi emse bile bağışıklığı düşük olabiliyor.Ben de ilkinde öyle düşünüyordum canım bebek için sağlıklı olan olsun o kanaldan geçsin diye ama oğlum kreşe başlayınca o kadar çok hasta oldu ki hastaneden çıkamadık. 2 yaşına kadar tuz şeker yedirmedim yemeğini hep ayrı yaptım, hala da paketli gıda vermemeye çalışıyorum. Cips kola jelibon vs hala yemez içmez. 26 ay da emzirdim. Buna rağmen bağışıklığı düşük en ufak şeyde hasta oluyordişleri çürüdü mesela 2.5 yaşında çürümeye başladı tüm bunlara dikkat etmeme rağmen.
Bir akrabamız da benden birkaç ay önce sezaryenle doğum yaptı, 2 ay emzirdi sonra bebek emmemiş. Çocuğuna tüm zararlı şeyleri bebeklikten itibaren yedirdi vs ama çocuk o kadar sağlıklı ki bir kez hasta olduğunu görmedim dişleri de inci gibi kola falan içmesine rağmenyani onu gördükten sonra demek ki bazen ne yaparsan yap olmuyor diye düşündüm. İkincide çok kasmamayı düşünüyorum o yüzden. Ben kendim sezaryenden korktuğum için yine normal deneyeceğim ama doktor sezaryen yapalım derse de tamam derim
Bence de yapısal, ikisi de senin çocuğun ama onlar arasında bile fark ediyor demek baksana.Bunun tamamen yapısal olduğunu düşünüyorum, mesela ilk kızım 3 ay emdi diğer kızım 2 yaşına kadar emdi ama maşaAllah emmeyen kızımın bağışıklığı gayet iyi. Kimisi emse bile bağışıklığı düşük olabiliyor.
Doğum için normal olursa daha güçlü olur diyemem normal olup bağışıklığı düşük olan çok örnek var sizin gibi. Ama yinede sezeryana göre birçok artısı var. Tabiki anne bebeğin sağlığı önemli kilolu olur veya birşey olur sezeryan olunur oda bir doğum bende olabilirim neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Ama normale engel birşey yokken de direk sezeryan tercih olunca istemsiz keşke normali bi denseydi diyorum
Kızanlar varmı bana bilmiyorum ama sizi sevdiğim için söylüyorum. Sezeryana karşı biri değilim yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?