2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bana doktorun attığını hatırlamıyorum güzel miydi ama ben comelerek 2 işaret parmagimi yerlestirerek U şeklinde açtirarak yapıyorum.. galiba videolarda baş parmakti ama ben öyle beceremedimbende eşime yaptiramam sahsen

36 haftaya 37 olacak işte çalışabilir raporu almıştım
Aynıyız demekki canım 23 Nisanda benim son günüm
Bende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.
Canım 32.haftada gittiğimde rapor oluşturuldu zaten mesela benimki 23Nisan son günüm. O gün birdaha rapor vermeye gerek yok otomatik raporumuz başlayacak.

Ne sokuyor öyle ileriye dogru

Canım ben 2 parmak yapamadım onu ya tek elim anca yetişti işaret parmağımla U şeklinde makata doğru esnetiyorum

Valla daha iyi utanmasam hocam çocuğu alttan dürtün sancilari baslatalim diyecektim hocada gaza geldi 3400 olctum diyo bugün 2 doğum yaptırdım sabah vs vs bana 1 hafta içindeki doğumlari saydı o da evrene mesaj gönderdi de evren bana küstü mu anlamadim

Canım ben 2 parmak yapamadım onu ya tek elim anca yetişti işaret parmağımla U şeklinde makata doğru esnetiyorum
İlk yaptığımda bende yapamadım ama sonraki denememde derin derin nefes alıp yaptım çünkü çok zor gerçekten bu iş psikolojimi alistirmak kolay olmadiama doğru yapiyosun da 2 parmagi zorla

Bizimki şimdiden inat galiba, yüzünü göremedik hanfendinin, sır gibi saklıyor sadece detaylıda biraz görebilmiştik başı yukardayken plesantaya saklıyodu yüzünü şimdi baş aşağıda ama ultrasonlarda yine göremiyoruz ya ayagini yüzüne çekiyor ya da kolunu çok merak ediyoruz kime benziyor. Adlarıyla yaşasınlar nazlı nazlı tam kız çocuğu iştahı inşallah bizim incinin de boğa burcuna döner

Kızlarrr çok şükür kendime geldim şimdilik hafif ağrım var ama genel olarak iyiyiz
Çok şükür
Memeleride uyar günde artık 56474 kere ellemek zorunda kalcam
napsak tövbeyi bozup ilişki mi talep etsem
Senle cesursavasci için artık evrene mesajımız @melegim can seninki 26 nisanı beklesin senle çocukları aynı gün doğurup tek pastayla işi götürürüz
hain sinsi planlar seziyorum

Aynen canım valla şimdi 10 ml çıkarmışlat beslenmesini de
Değil mi ya anneme diyorum süt yapsın kanın gelsin sarardın diyor
Sen şimdi kendi kızına nasıl hassassan aklından çıkmıyorsa kızın emin ol annenin aklından da sen çıkmıyorsun canım onun gözünde hala minik bir yavrusun

Sen düşün artık ne kadar dalabiliyorum uykuya. Ama genelde Sabaha karşı kayıyorum aşağıya doğru ağrıya uyanıyorum geçen uyumak istiyorum diye ağladım

Amacım o zaten valla bir hafta felan olursa aralrında masraf çok olur bir taşla iki kuş inşallah. Ama dururmu dersen hiç inancım yok tam 38 haftalık olacam şaka gibi benim için
Vallahi kendini de bizi de öyle şartladın ki erken doğacak diye hepimiz senden bekliyorduk ilk doğumu filan hepimiz şaşkınız sende şey diyormuşsun aksiyonsuz doğum oluyo bu ya ben böyle istemiyodum filan
Valla ikimizin de bi taşla iki kuş olacak inşallah
O şimdi haldur huldur doğurma çalışmaları yapıyordur o yüzden gelebilirde belli olmaz
hemde ne yüklenmiştir şimdi iyice bütün tuşlara basar
Ne sokuyor öyle ileriye dogru
ördek gibi bişey soktu açtırdı ağız kısmını da iyice geriye doğru baktı. Hayır bide çişim geldi beklerken halbuki yeni yapmıştım bana ıkınır gibi yap diyor çişim var diyemiyorum işemeyim diye sıkmaktan daha çok acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…