- 6 Nisan 2023
- 287
- 327
- 33
Amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımHiç suçluluk hissettirecek bi durum yok canım bende şuan 36+4 düm doktorum bu cuma degil haftaya cuma alacak yani tam 38 haftalık olacam sezaryende normal zaten biraz daha durursa normal dogum yaparız zaten kilosuda bence gayet iyi 2500 üzeri dogdumu sıkıntı olmuyor hem dogana kadar 3 kilo olur bence saglıkla
Kavuşursun inşallah kızçene
Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyorCanım minyon olacak demekki genetik anne baba minyonsa bebek 4 kilo nasıl çıksın zaten. Hiç kilo almaması sıkıntı az az da alıyorsa takma kafana herşeyine de bakmışlar Allaha şükür bi sıkıntı yok. Herkes 3bucuk kilo doğuracak değil ya sıkıntılı zamanları geçmiş en azından kilosu da eline alabileceğin kadar daha ne olsun yeterki sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kiloyu doğuncada alır
Benim ilk çocuğumda tüp bebek 26 haftalık doğdu bak aylarca kuvez yolu bekledim. Sen ne güzel kritik zamanı geçmişsin artık Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın öyle düşün. Bide ha sezaryen ha normal ne farkeder doğum doğumdur benimde ilki sezaryen şimdi ikincide sezaryen olcak. Hiç suçluluk duygum yok nasıl gerekiyorsa öyle ikimiz içinde nasıl en sağlıklısı olacaksa öyle doğum olsun diye düşünüyodum hep. Demekki sizin nasibiniz de sezaryen. Allah en hayırlısı neyse onu göstersin onu nasip etsin canım hiç suçluluk hissetme. Artık karnında yeterli kilo almıyorsada doğunca kucağında alır
Birazdan başlayayım ben de o zaman canım bundan sonra ben de alaturka kullanayım , adaçayı demleyeyim birazdan isyan bayraklarını astıkBenide aynı şekildesürekli bi merak sokuyor beni büyük ihtimal 4 ile dogurcam bende onu o an sormadım bebeğimin yüzünü ilk defa görünce tam agladim
P Pembepilates doğurma taktigi öğrendim memelerine masaj yap o çok önemli dedialaturka wcde onemliymis ben perineyi o pozisyonda yapıyorum dedim süper dedi
Maşallah canım bence sen bu hafta sonuna doğru doğurursun gibi hissediyorumKızlar benim doktorum yine gizemlinstde 2 tane sancim çıktı 40 ama geri kalan değerler 5 6 7 falan hatta 0 sancim bile oldu.. doktor pazar günü bana at bu kağıdı dedi yine çağırdı haftaya.. Bu sefer eşim şikayet etti beni genc-anne dedi ki çok meyve yiyiyo bıraksam bi kasa çileği yiyecek dedi doktorum demez mi enerjiye onun çok ihtiyacı var bırak yesin orda bi yakinlastik doktorumla 36dasin haftaya çatı yapicam dedi.. @ozgeeeee1 her hafta artık çatı yapicam dedi bana
Bu arada bugünden itibaren @Mavi070707 bizim hastanede nst 260 tlden 305 tlye muayene ücreti 1215den 1385e çıktı... dedim ki doğum da 30k olmuştur artık bi soralım dediler o daha degismemis
Oğlumda ilk defa yüzünü gösterdi tam haliyle3400 gram olmuş sıpa
melegim can akıntı çok normalmis hatta kayganlastiriyomus o bölgeyi doğuma çok faydaliymis
Regl agrisu süper dedi hatta daha çok artsın dedi
Kız beni de o el birliğinin içine koyunDün ne bu sanırsın 39-40 haftalık oldu bebeler bu ne acele diyodum ama senin normal doğum için biran önce doğurman lazım bende idrak ettim artık geç oldu kusura bakma bacımel birliğiyle evrene seni doğurtma enerjisi gönderelim
Bazen benimki de öyle yapıyor. Solda sıkıntı yok ama sağa döndüğümde rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor . Ama her iki tarafta da benim ağrım olduğundan uyuyamıyorum. Kız oturarakta uyunmuyorki çok zor.. Bu saatten itibaren uykuya hasret kalıcaz sanırımBen de artık yatağa girmek istemiyorum.Midem ağrıyor çok.
Kasıklarım zaten fena sağa sola dönerken. Artık oturup uyuyorum sabah da boynum ağrıyor şöyle doya doya hiç uyumadım.
Bir de bebeği eziyorum sanki yan yatınca resmen çıldırıyor asla durmuyor
23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' yaAyy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarım
Ayyy adıyla yaşasın nazlı niyazlı oluyolar ama inci gibi de sert oluyolar inatları da fazla inatEvett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyorbu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah
SenleKız beni de o el birliğinin içine koyun
Bence23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' yayoksa sultiye mi demistim her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya
Takma kimseyi boşver canım saglıkla dogsun yeterkiAmiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımkilosu az diye bu sefer doğunca bana biz dursun demiştik daha küçük bu bebek kilo alsın demiştik vs cümleleri kurarlar gibi düşüncelerim var sürekli doğum sonrası bana söylenecek şeyleri düşünüyorum o baskı hissini aşamıyorum herkes bi sey diyo
Aynı şeyleri bende yaşıyorumBen de artık yatağa girmek istemiyorum.Midem ağrıyor çok.
Kasıklarım zaten fena sağa sola dönerken. Artık oturup uyuyorum sabah da boynum ağrıyor şöyle doya doya hiç uyumadım.
Bir de bebeği eziyorum sanki yan yatınca resmen çıldırıyor asla durmuyor
Bu gidişle üçümüzde aynı gün doguruyormuşuz gelecek diye diye kaçtı çocuklar doktorum bile iyi kızmışız demekki gelme diye dedi23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' yayoksa sultiye mi demistim her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya
Amacım o zaten valla bir hafta felan olursa aralrında masraf çok olur bir taşla iki kuş inşallah. Ama dururmu dersen hiç inancım yok tam 38 haftalık olacam şaka gibi benim içinSenlecesursavasci için artık evrene mesajımız melegim can seninki 26 nisanı beklesin senle çocukları aynı gün doğurup tek pastayla işi götürürüz
Geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyiKızlarrrçok şükür kendime geldim şimdilik hafif ağrım var ama genel olarak iyiyiz
O şimdi haldur huldur doğurma çalışmaları yapıyordur o yüzden gelebilirde belli olmaz
Hepsi akıntı olsun ağrılar vs doğuma vücudun kendisini hazirlamasiymis bunların da git gide artması isteniyormusRegl ağrısı neden iyiymiş doğum yaklaşıyo demek miymişcesursavasci
Ahaha imkansız değil, 23 nisan ile 26 sı arasında bisey yokBu gidişle üçümüzde aynı gün doguruyormuşuz gelecek diye diye kaçtı çocuklar doktorum bile iyi kızmışız demekki gelme diye dedi
Boğazımı tutsamda benim bebek alıyorBende yeni başladım her gün bir fincan içiyorumİlk nst olacak benim bizim sıkıntı bebek komple 10 gün ilerde boğazımı tutmam lazım yani normal doğum istiyorum çünkü
Bütün tuşlara basıyımEyy perilerrr , Evren ; bütün enerjimizle bu kızın doğurmasını talep ediyoruz. Litfeeeeen yaniaynı günde hem çömelerek yer sil hem ananas ye hem adaçayı iç hem 7 tane hurma ye hem merdiven in çık pilates topunda zıpla hem de alaturka wc de oturur gibi yap memeleri uyar hepsini birden yap ahahahahsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?