2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım kilosu az diye bu sefer doğunca bana biz dursun demiştik daha küçük bu bebek kilo alsın demiştik vs cümleleri kurarlar gibi düşüncelerim var sürekli doğum sonrası bana söylenecek şeyleri düşünüyorum o baskı hissini aşamıyorum herkes bi sey diyo

Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyor bu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah

Birazdan başlayayım ben de o zaman canım bundan sonra ben de alaturka kullanayım , adaçayı demleyeyim birazdan isyan bayraklarını astık

Maşallah canım bence sen bu hafta sonuna doğru doğurursun gibi hissediyorum afiyet olsun kasa kasa çilek ye kız enerji olsun bebişine

Kız beni de o el birliğinin içine koyun

Bazen benimki de öyle yapıyor. Solda sıkıntı yok ama sağa döndüğümde rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor . Ama her iki tarafta da benim ağrım olduğundan uyuyamıyorum. Kız oturarakta uyunmuyorki çok zor.. Bu saatten itibaren uykuya hasret kalıcaz sanırım

23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' ya yoksa sultiye mi demistim her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya

Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyor bu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah
Ayyy adıyla yaşasın nazlı niyazlı oluyolar ama inci gibi de sert oluyolar inatları da fazla inat hem inci hem boğa burcu ilk ek gıda zamanı biraz çektirdi bana ama burcunun etkilerini görüyorum artık boğazına düşkün inşallah seninkide öyle olur çok uğraştırmaz

Bence cesursavasci nin çocuk bu haftasonuna kadar gelecek

Takma kimseyi boşver canım saglıkla dogsun yeterki

Aynı şeyleri bende yaşıyorum

Bu gidişle üçümüzde aynı gün doguruyormuşuz gelecek diye diye kaçtı çocuklar doktorum bile iyi kızmışız demekki gelme diye dedi

Senle cesursavasci için artık evrene mesajımız melegim can seninki 26 nisanı beklesin senle çocukları aynı gün doğurup tek pastayla işi götürürüz
Amacım o zaten valla bir hafta felan olursa aralrında masraf çok olur bir taşla iki kuş inşallah. Ama dururmu dersen hiç inancım yok tam 38 haftalık olacam şaka gibi benim için

Bende yeni başladım her gün bir fincan içiyorum İlk nst olacak benim bizim sıkıntı bebek komple 10 gün ilerde boğazımı tutmam lazım yani normal doğum istiyorum çünkü
Boğazımı tutsamda benim bebek alıyor inşallah seninki de güzel kolay bir kiloda doğum olur canım..

Bütün tuşlara basıyım dün az hopladim ya bugün hafif zor durdum ayakta ilk defa biri bana yer verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…