- 25 Mayıs 2023
- 4.378
- 7.918
- 78
Ana farkında olmadan doğumunu mu başlattın senGeçen hafta göğüs kremi sürmeye başlamıştım sanırım 2 defa falan surebildim
Benim midem o kadar yanıyor ki ağzıma biri çakmak çaksa direk alev alacağım o dereceDün gece 3 e kadar mide yanmasından, sonra sabaha kadar da kalça kemiğimin ağrısından uyuyamadımsağa döndüm ağrıyor, sola döndüm ağrıyor yastık falan fayda etmiyor sizin de öyle mi
Ahh işte bunlar bize doğum sonrası için hazırlık aşaması ama senin bir tık erken başlamış sankiSen düşün artık ne kadar dalabiliyorum uykuya. Ama genelde Sabaha karşı kayıyorum aşağıya doğru ağrıya uyanıyorumgeçen uyumak istiyorum diye ağladım
Eyvah eyvah seninki daha şimdiden başlamış naza niyaza yandın ki ne yandın hanımefendi yüzünü bile göstermiyosa baya uğraştıracak sonrasında da seniBizimki şimdiden inat galiba, yüzünü göremedik hanfendinin, sır gibi saklıyor sadece detaylıda biraz görebilmiştikbaşı yukardayken plesantaya saklıyodu yüzünü şimdi baş aşağıda ama ultrasonlarda yine göremiyoruz ya ayagini yüzüne çekiyor ya da kolunu çok merak ediyoruz kime benziyor. Adlarıyla yaşasınlar nazlı nazlı tam kız çocuğu iştahı inşallah bizim incinin de boğa burcuna döner
Ben dogdugunda takılacagı hariç 8 tane koydum canım.bir gün kalınıyor hastanemdeCanım hastaneye kaç bebek beziyle gittin ? Çantaya 15-16 tane koydum yeterli dimi
Ahahah aman çakmaktan falan uzak dur. Kız gece olduğu yetmiyordu şimdi gündüz de oluyor a aaaa içerde ejderha mı besliyoz neAna farkında olmadan doğumunu mu başlattın sen
Benim midem o kadar yanıyor ki ağzıma biri çakmak çaksa direk alev alacağım o derece
Bende bekliyorum 40. Haftada kadın tık yok göbegide yukarda sanki hiç çıkarmıcak gibi. Özden var birde o dogurdu 6. ÇocuguKendi doğumumdan çok şu fenomen Özlem özün doğumunu merak ediyorum bir doğurmadı o da
Öyle dedi doktor bana sonra doğum olunca verilecek tekrar rapor dediAynıyız demekki canım 23 Nisanda benim son günüm
Canım 32.haftada gittiğimde rapor oluşturuldu zaten mesela benimki 23Nisan son günüm. O gün birdaha rapor vermeye gerek yok otomatik raporumuz başlayacak.
Gögüs ucu uyarıldıgı zaman rahimde açılma oluyormuş ondan dogum başlıyorAna farkında olmadan doğumunu mu başlattın sen
Benim midem o kadar yanıyor ki ağzıma biri çakmak çaksa direk alev alacağım o derece
Sinirlerim bozulduVallahi kendini de bizi de öyle şartladın ki erken doğacak diye hepimiz senden bekliyorduk ilk doğumu filan hepimiz şaşkınızsende şey diyormuşsun aksiyonsuz doğum oluyo bu ya ben böyle istemiyodum filan
Valla ikimizin de bi taşla iki kuş olacak inşallah
hemde ne yüklenmiştir şimdi iyice bütün tuşlara basar
ördek gibi bişey soktu açtırdı ağız kısmını da iyice geriye doğru baktı. Hayır bide çişim geldi beklerken halbuki yeni yapmıştım bana ıkınır gibi yap diyor çişim var diyemiyorum işemeyim diye sıkmaktan daha çok acıdı
Kac gündür doğurmak istiyoruz niye soylemiyorsun bu bilgiyiGögüs ucu uyarıldıgı zaman rahimde açılma oluyormuş ondan dogum başlıyor
O zaman benim 15-16 yeterli canım. Benim plasenta sebebiyle riskli ya inşallah olmaz ama hani standarttan biraz daha fazla kalabilme ihtimalim olabilir diye fazla koydumBen dogdugunda takılacagı hariç 8 tane koydum canım.bir gün kalınıyor hastanemde
Bütün tuşlara basıyımdün az hopladim ya bugün hafif zor durdum ayakta ilk defa biri bana yer verdi
Yok yokk sen pes etme bütün tuşlara bas gelecek en kısa zamanda bak artık hepimiz senin doğurmanı istiyoruzValla daha iyi utanmasam hocam çocuğu alttan dürtün sancilari baslatalim diyecektimhocada gaza geldi 3400 olctum diyo bugün 2 doğum yaptırdım sabah vs vs bana 1 hafta içindeki doğumlari saydı o da evrene mesaj gönderdi de evren bana küstü mu anlamadim
benimde inci olucak Allah nasip ederse :)Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyorbu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah
Sizi yerim benYok yokk sen pes etme bütün tuşlara bas gelecek en kısa zamanda bak artık hepimiz senin doğurmanı istiyoruz
Allah allah bi nazar okuttur ufle bisi yap insallah sonuclar guzel çıkar..Üzülme bacım yemin ediyorum verebilsem veririm şu kiloyu ne yiyiyonuz banada taktik verin almiyimKizceler ben hastanedeyim.serum yiyorum bulanti icin, bide kan verdim.karacigere bakilcakmis.bende henuz bi aciklik yada dogum cikmadi.cati muatenesinde bakti.belli ki daha yolum varbugunde doguramadim:)bide bebek hala 2.900 cikti hic kilo aldiramamisim 1 haftada bebisime
Babasının aynısı çıkarsa burnu sıkıntı olabilir tam karadenizli imzasıEyvah eyvah seninki daha şimdiden başlamış naza niyaza yandın ki ne yandın hanımefendi yüzünü bile göstermiyosa baya uğraştıracak sonrasında da senineyse az kalmış 1 hafta sonra kime benzediğini net görürsün artık muhtemelen babasıdır ben sana diyim bu çocukları biz babalarını klonlayarak çıkarıyoruz benimkinin kulaklarının kepçeliğine kadar aynı
Aynı olur canım 38+ larda alırlar son 2-3 haftan35. Haftadan selamlar kızlar.Bu benim ikinci doğumum olacak nasipse. İlk bebeğim 38. Haftada sezaryenle alındı. İkinci bebek de mi aynı olur? Çok merak ediyorum. Doktorum henüz bir şey söylemedi.
sen buralara ilk gelen ben miyim yazmışsın ilk sayfada. Bu gidişle son gidenlerden de olacaksın seninki 41 filan görürse şaşırmam bu gidişle gelesi yok çocuğun yeri iyiyse demekkiKizceler ben hastanedeyim.serum yiyorum bulanti icin, bide kan verdim.karacigere bakilcakmis.bende henuz bi aciklik yada dogum cikmadi.cati muatenesinde bakti.belli ki daha yolum varbugunde doguramadim:)bide bebek hala 2.900 cikti hic kilo aldiramamisim 1 haftada bebisime
ooo inciler çoğaldıbenimde inci olucak Allah nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?