Merhaba. 37. Haftada çalışmaz raporu otomatik sistemde görünüyormuş. Tekrar rapor almaya gerek yok dedi doktorumBende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.
Ayy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarımKızlar benim doktorum yine gizemlinstde 2 tane sancim çıktı 40 ama geri kalan değerler 5 6 7 falan hatta 0 sancim bile oldu.. doktor pazar günü bana at bu kağıdı dedi yine çağırdı haftaya.. Bu sefer eşim şikayet etti beni @genc-anne dedi ki çok meyve yiyiyo bıraksam bi kasa çileği yiyecek dedi doktorum demez mi enerjiye onun çok ihtiyacı var bırak yesin orda bi yakinlastik doktorumla 36dasin haftaya çatı yapicam dedi.. O ozgeeeee1 her hafta artık çatı yapicam dedi bana
Bu arada bugünden itibaren @Mavi070707 bizim hastanede nst 260 tlden 305 tlye muayene ücreti 1215den 1385e çıktı... dedim ki doğum da 30k olmuştur artık bi soralım dediler o daha degismemis
Oğlumda ilk defa yüzünü gösterdi tam haliyle3400 gram olmuş sıpa
melegim can akıntı çok normalmis hatta kayganlastiriyomus o bölgeyi doğuma çok faydaliymis
Regl agrisu süper dedi hatta daha çok artsın dedi
Ben de artık yatağa girmek istemiyorum.Dün gece 3 e kadar mide yanmasından, sonra sabaha kadar da kalça kemiğimin ağrısından uyuyamadımsağa döndüm ağrıyor, sola döndüm ağrıyor yastık falan fayda etmiyor sizin de öyle mi
Kusuyorsan git canım mutlaka karaciger enzimlerin yükselmiştir doguma alabilirBende dogurayim..kusmaktan bi hal oldum kizlar geceden beri.su bile durmuyor midemde..modem kasiliyor kusuyorum.doktora gidecegim bugun bi gorunmem gerek. haber bekliyorum operasyonda imis suan doktor..
Perine masajı videosu var mı canım güzel? Ben asla elleyemiyorum da eşime de elletemiyorum nasıl yapacağızBenide aynı şekildesürekli bi merak sokuyor beni büyük ihtimal 4 ile dogurcam bende onu o an sormadım bebeğimin yüzünü ilk defa görünce tam agladim
@sulti tutti doğurma taktigi öğrendim memelerine masaj yap o çok önemli dedialaturka wcde onemliymis ben perineyi o pozisyonda yapıyorum dedim süper dedi
Çok şükür canımKızlarrrçok şükür kendime geldim şimdilik hafif ağrım var ama genel olarak iyiyiz
Bebişin kafa çapı büyükmüş yalnız canım doktor bir şey demedi mi? Benim oğlanın da 37 cm di o kafa çıkana kadar benim de canım çıkmıştıaynen canım yoksa alt tarafimla vedalaşmak zorunda kalcam Allah razı olsun önemli değil shahahha bol enerji gönderin bana
Büyük ihtimal doktorum bir şey demedi ama kafasının bir çapı 37 iken diğer çapı 39 çıkıyor ya bu kafatası. benimde kafam arkaya doğru biraz çıkkın Türk kemiği var sanırım o yüzden ben başka açıklama bulamıyorum farklı çıkmasında 2 haftalik bi değer
Bence doğum tetiklensin diye çünkü çok istiyo normal dogurtmayi
Ayyy nasilll bebisinnasıl bi duygu
onu 33te vermişti iciyosun dimi diyo evet diyorum çok iyi diyo valla memnun şuan benden şok oldum o yüzden ahahah
Evet ya baya ilerleme var ve beni savundugerçekten tam dayakliklar ilk nst dimi senin
Ayyy süperAyy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarım
Aynen öyle canım. Geçen acile gittiğimde hem açılma hem çatı baktılar. Bişey soktu baya ileri kadar o acıttı sonra elini soktu onda sıkıntı yoktuAçılma muayenesiyle çatı muayenesi farklı diye biliyorum ben çatıda çok daha fazla ileri sokuyolarmış daha çok acıyomuş ne kadar doğru acaba
Amin canım inşallahGez canım gez hakkındır. Günün belli nasılsa hepsini son hafta yaptırır insan. Ciğer geliştirici de olmuşsun. Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan geçecek herşey.
Evet canım güzel bi tablo. Doç dr mfk paylaşmıştı bende kaydetmiştim instada. Ordan takip ediyorum hemen hemen o tabloyla aynı giriyor kilomuz. Evet senin bebek minyon olabilir, geç döllenme olabilir, ya da işte tamamen genetik olabilir. Hiç bisey olmasa bile 2 haftaya kadar normal görülüyor. O yüzden içini ferah tut canım. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten
maşallah senin kız gümbür gümbür geliyorAynen canım valla şimdi 10 ml çıkarmışlat beslenmesini de
Değil mi ya anneme diyorum süt yapsın kanın gelsin sarardın diyor
Aaa öyle mi ben daha önce diye aklımda kalmış
Sen mideni filan mı üşüttün acaba baya kötüsün dünden beri yaBende dogurayim..kusmaktan bi hal oldum kizlar geceden beri.su bile durmuyor midemde..modem kasiliyor kusuyorum.doktora gidecegim bugun bi gorunmem gerek. haber bekliyorum operasyonda imis suan doktor..
aaaay maşallah bu sefer ters köşe yaptı senin çocukAyy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarım
benimki 29 Nisan canım 3 gün büyük olacak onun bebiş
Erken gelmişsin doğurup gelseydin kız nerdesin şimdiye kadar nasıl okadar okuyup yazmadın benim içim içimi yerdiMerhabalaar ağustostan beri sessiz sessiz grubu okuyup takip edip sinsi sinsi takılıp hiçbir sey yazmayan ben geldiimmdoğum haberlerini gördükçe benim de doğum perilerim geliyor sonra diyorum ki biraz daha dursun zorum ne cocuk kilo alsın. Bugun 36+6yız. Kasık ağrılarım dinmiyor her ağrıda geliyor mu acaba diyorum öyle bir sabırsızlık Benim kız biraz minik olacakmış doktor son kontrollerimizde bunu söylüyor hep. Yapısal olabileceğini bilsem de yine de aklıma hep takılıyor neden diye bi sorun mu var diye. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Nolduuu nolduuu
canım anneli yoğunbakıma alıyolar. Bebeğin şuan yattığı neonetolojide değilde anneli yoğunbakımda kalıyorsun bebekle birlikte. Kalacakmış gibi gel dedikleri o sebepten. Orasıda servis gibi ama daha sıkı takipli olanı. Ziyaretçi filan yasak oluyor genelde. Bi süre birlikte anne bebek uyumu emzirme vitamin ilaçlar vs seni alıştırıp sonra bebeğin genel durumu ve günlük kilo takibini yapıp sıkıntı yoksa taburcu ediyorlar
İnşallah öyle odaları vardır. Tuvalet falan benim için çok sıkıntı. Public tuvaletlerin yakınından geçsem idrar yolu enfeksiyonu oluyorum hele şimdi daha da kötü.Çok güzel bir gelişme maşallahbenim doğum yaptığım hastanede emzirme odası gibi bir oda var temas için yoğun bakımda bazı hastanelerin otel gibi kalacak yeri de oluyormuş hastaneyi arayıp bilgi alsan daha doğru olur aslında hepsi farklıdır diye düşünüyorum
Ay maşallahAyy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarım
MaşallahBen geldim34 hafta ile uyumlu çıktı ölçümleri 2400 gr olmuş suyumuz vs iyi elhamdulillah.
2 hafta sonra 37de çağırdı nst ve çatı muaynesi ozaman olacak dedi. Bu sefer nst bakmadı gerek yok dedi. Öyle teyzeleri bakalım önünüzde daha bi 4 haftamız var görünüyor
Benimki ünv hastanesinde yattı pandeminin son dönemlerinde hala sıkı tutuyorlardı işi ben 90 gün hiç yanına girip görmedim anca resim çektiler onlara baktım. Girip görmek mi daha iyi görmemek mi şuan sen böyle diyince bi düşündüm yani insanın içi de elvermez onu öyle görmeye. Muhtemelen damar yolunu filan çıkarmışlardır artık bi varsa ağzında beslenme hortumu vardır onuda biberondan sütü tam bitiremezse diye çıkarmıyorlar emme refleksi yavaş ya daha. Bide ayağında kalp solunum takibi yapan ışıklı şey var ya o duruyor başka bişey olmuyor genelde. Belki seninkinin komple çıkarmışlardır hadi inşallah çabucak taburcu olursunuzAy hadi inşallahbebekte damar yolu açacak yer kalmamıştı en son boynundan açmışlardı. Onu öyle görmek beni çok üzüyor. Hatta artık gitmesem mi diyordum ki arayıp böyle söylediler damar yolunu çıkartmışlardır inşallah. Teşekkürler cevap için
Erken gelmişsin doğurup gelseydin kız nerdesin şimdiye kadar nasıl okadar okuyup yazmadın benim içim içimi yerdi37 de artık maşallah baya büyütmüşsün normal doğum mu olacak nasipse? Kaç kg ki şuanda niye minik geliyor sana? Normal değerler içindedir bakma burda grupta bazı bebişler tosuncuk yoksa bizimkiler de normal gidiyor
Hiç suçluluk hissettirecek bi durum yok canım bende şuan 36+4 düm doktorum bu cuma degil haftaya cuma alacak yani tam 38 haftalık olacam sezaryende normal zaten biraz daha durursa normal dogum yaparız zaten kilosuda bence gayet iyi 2500 üzeri dogdumu sıkıntı olmuyor hem dogana kadar 3 kilo olur bence saglıklaSezaryen olacak annelerimize bir sorum var
Doğurup gelme fikri de aklımdaydı aslında36+4te 2600 ölçtü doktorumuz kilosunu. Bir önceki kontrolümüzde de 35+3te 2500 ölçmüştü yani bi haftada aşağı yukarı 100 gram almış ölçüme göre. Az geliyor tabii bana. Ben minyonum eşim öyle cok uzun değil aslında yani doktor istediğin kadar ye ama bebek almayabilir yapısal faktörler de var diyor. Besleyen damarlarda da sorun yok hep akışlar güzel ama almıyor çocuğum küçük bi bebek olacak ama sorun görünmüyor diyor doktor bakalım bizim kızımız tüp bebek. Sezaryen istiyorum önümüzdeki hafta sezaryen olacak inşallah. Doktorumuz da benim panik atak kaygı bozukluğu sebeplerimle sezaryen doğumun benim için uygun olduğunu düşünüyor ancak biraz baskı var üstümde neden sezaryen, neden gününü beklemiyorsun cocuk içerde istediği kadar kalsın erkenden alınmasın vs cümlelerle suçluluk hisleri yükleniyor
Sezaryen için doktor 38+lara gün veriyor normal değil mi bu tarih yani bebeğin kendi doğum zamanını bekleyip sezaryene alınmak mı doğrusu kızlar beni bu baskılar mahvediyor
Canım minyon olacak demekki genetik anne baba minyonsa bebek 4 kilo nasıl çıksın zaten. Hiç kilo almaması sıkıntı az az da alıyorsa takma kafana herşeyine de bakmışlar Allaha şükür bi sıkıntı yok. Herkes 3bucuk kilo doğuracak değil ya sıkıntılı zamanları geçmiş en azından kilosu da eline alabileceğin kadar daha ne olsun yeterki sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kiloyu doğuncada alırSezaryen olacak annelerimize bir sorum var
Doğurup gelme fikri de aklımdaydı aslında36+4te 2600 ölçtü doktorumuz kilosunu. Bir önceki kontrolümüzde de 35+3te 2500 ölçmüştü yani bi haftada aşağı yukarı 100 gram almış ölçüme göre. Az geliyor tabii bana. Ben minyonum eşim öyle cok uzun değil aslında yani doktor istediğin kadar ye ama bebek almayabilir yapısal faktörler de var diyor. Besleyen damarlarda da sorun yok hep akışlar güzel ama almıyor çocuğum küçük bi bebek olacak ama sorun görünmüyor diyor doktor bakalım bizim kızımız tüp bebek. Sezaryen istiyorum önümüzdeki hafta sezaryen olacak inşallah. Doktorumuz da benim panik atak kaygı bozukluğu sebeplerimle sezaryen doğumun benim için uygun olduğunu düşünüyor ancak biraz baskı var üstümde neden sezaryen, neden gününü beklemiyorsun cocuk içerde istediği kadar kalsın erkenden alınmasın vs cümlelerle suçluluk hisleri yükleniyor
Sezaryen için doktor 38+lara gün veriyor normal değil mi bu tarih yani bebeğin kendi doğum zamanını bekleyip sezaryene alınmak mı doğrusu kızlar beni bu baskılar mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?