Valla kuzum ben canım istediğin de nescafe bile içiyorum günde bir yada 2 günde bir yoksa kendime gelemiyorum çoğunlukla hergün 6 7 içerdim başka da kısıtlayamıyorum kendimi
Kızlar benim aşırı derecede belim agrıyo ilacta içemiyorum bi akıl verin nolur dün vardı ama bugün bıçak saplanıyo gibi agrıyo sizde bel ağrısı varmı daha 4+6 olduk bebeklemi alakalı yoksa üşüttümmü bilemedim. Evde bebe aspirini var içsem sıkıntı olurmu acaba
Kızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Evet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorum
Evet kuzum 3 katı artış oldu 2 günde bir bugünde ikinci günüm bakalım eşime söyledim tamam gidelim diyor eğer güzel sonuç alırsam acile gidicem kese görmeye daha fazla dayanamıyorum