• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Cumaya randevu aldım ama eğer bu gün kan sonucum 2800 olursa acile gidicem görmeye duramıyorum daha fazla 😂
Durr canım sakiiin 🤭 ben bir yandan bekleseydim de kalp atışına mi gitseydim diyorum çünkü bekleme süresi insanı yoruyor Dr 2 hafta sonra gel dedi, tamam keseyi gördük ama yolk sac olustu mu belli değil o yüzden görsen de stresin bitmiyor 😅

Durr canım sakiiin 🤭 ben bir yandan bekleseydim de kalp atışına mi gitseydim diyorum çünkü bekleme süresi insanı yoruyor Dr 2 hafta sonra gel dedi, tamam keseyi gördük ama yolk sac olustu mu belli değil o yüzden görsen de stresin bitmiyor 😅
Öyle tabi kuzum ama daha önceki bebeğimi keseyi görmeden kaybettim o yüzden çok tedirgin oluyorum keseyi görsem en azından içim biraz daha rahatlıcak o yüzden 😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-13-48-23-767_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-06-13-48-23-767_com.android.chrome.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 39
Ay benim oyleydi pazar gunu.ayakta duramadim.suan yok..geliyor gidiyor.m
Ben üşüttüm heralde canm bukadar agrıması normal değildi ama aspirin fayda etti cok şükür hafifledi agrılar

Canım benim 4+5 belim çok agriyo su iç bol bol vücut su içmeni istiyormuş
Günde 3 litre falan içiyorum canm ben biraz üşütmüşüm galiba cok şükür hafifledi seninle bigün var aramızda☺ SAT kaç senin benim 3 agustos keseyi gördünüzmü

Kızlar sigaraya harcadığınız parayla her ay bireysel emeklilik yapabilirsiniz çocuğunuza, ama biriktirirken altın fonunda ya da farklı fonlarında biriktirin kar edersin.

Back
X