• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben henüz pipet denemedim ama demir ilacını damlalıktan kendi çekmeyi öğretmiştim yani pipete ters tarafını kapatıp su dökerseniz ağzına prdan su geldiğini anlayıp daha hızlı adapte olabilir
Bende d vitamini kendi damlalıgından cektiriyorum onu görünce yapıyorlar dediğinizi de bi kaç kere denedim cekmek yerine yine kaşımaya yelteniyorlar pipeti
İlk başta biraz izin verin oynasın, bir süre sonra çözüyor pipetten içmeyi. alıştırma bardağına benim oğlum kendi başına içemiyor benim içirmem lazım 😅
Verdim ellerine oynuyorlar bayadır bi süre öğretmeye de calıştım ama sonuc alamadım 😂😅

Bende de kabızlık sorunu vardı akşamları 1-1,5 avuç kayısı yedim (ana düzenli) sıvı alımı ve gıda ile de destekledim daha iyiyim şükür
cokk su iciyorum ama cok lifli beslenmiyorum galiba ona dikkat edip her aksam kayisi yemeyi deniycem bir sure umarim iyi gelir dogumdan once hic boyle bir problem yasamamistim aylardir delirmek uzereyim 🥲

Günlük katı gıda dışı kaç saate bir emziriyorsunuz/mama ile destekliyorsunuz kızlar ve gece beslenmesi yapıyor musunuz
bazi gunler 1 bazi gunler 2 ogun veriyorum sabit bi duzen kuramadim dis filan istahsizlik yapti onun istegine gore ilerliyorum suan birazcik. emzirmeyide artik saatli yapmiyorum her istedigi an gelip acip emiyor bi de uyumadan once ogle uykusu ve gece uykusunda uzun emiyor genelde geceleride birlikte uyuyoruz son zamanlarda cok emmeye basladi yine dis sebebiyle diye dusunuyorum

bazi gunler 1 bazi gunler 2 ogun veriyorum sabit bi duzen kuramadim dis filan istahsizlik yapti onun istegine gore ilerliyorum suan birazcik. emzirmeyide artik saatli yapmiyorum her istedigi an gelip acip emiyor bi de uyumadan once ogle uykusu ve gece uykusunda uzun emiyor genelde geceleride birlikte uyuyoruz son zamanlarda cok emmeye basladi yine dis sebebiyle diye dusunuyorum
İşsahsızlık bizde de oldu ben de dişe bağlıyorum inşallah öyledir. Emme işi de benim bebiş memeye düşkün ama gece beslemesini kesmeye çalıştığımdan mıdır nedir bilmiyorum göğsümde inanılmaz bir ağrı var (mastit şüphesi) emme sıklığı birden azaldı diye mi yoksa az mı emziriyorum sütüm mü azalıyor diye kurguya girdim

cokk su iciyorum ama cok lifli beslenmiyorum galiba ona dikkat edip her aksam kayisi yemeyi deniycem bir sure umarim iyi gelir dogumdan once hic boyle bir problem yasamamistim aylardir delirmek uzereyim 🥲
Ben kefir içiyorum öyle zamanlarda. Activa, probiyotikli yoğurt vs. Değil sadece kefir işe yarıyor. En az 1 hafta kullanmak lazım

Kızlar benim bebeklerim 8 aylık oldu. Hala dişleri çıkmadı ikisinin de. Kahvaltı/meyve-yoğurt/sebze şeklinde 3 öğün yedirmeye çalışıyorum. Ama sanki çok az yiyorlar gibi geliyor. 2-3 yemek kaşığını geçmiyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum?

Kızlar benim bebeklerim 8 aylık oldu. Hala dişleri çıkmadı ikisinin de. Kahvaltı/meyve-yoğurt/sebze şeklinde 3 öğün yedirmeye çalışıyorum. Ama sanki çok az yiyorlar gibi geliyor. 2-3 yemek kaşığını geçmiyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum?
2-3 yemek kaşığı bence iyi. Dişler ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bence . Çürüme riski daha az oluyormuş. 1 yaşa kadar en az bir diş çıkarmaları gerekiyor. Bence endişe etmeyin daha önünüzde 4 ay var

Back
X