Yok canım kesinlikle yaş farkı olacak çok faydası var en az 6 yaş o bile azda hadi neyseTecrübeli birinden bunu duymak güzel eşim arası az yaş olsun diyor da kaldiramam gibi geliyor birinin laf anlayan büyük çocuk olması lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
1700 du galiba. Özel hastanede yaptırdım. Kızımda eczaneden alıp aile hekimliğinde ebemiz yapıyordu.Kaç TL aldılar canım
Tamam bunu düşünücem bi 10 yıl sonra40 geçmedikten sonra sabrın yeter ben 36 yaşındayım sabrediyorum bal olması baskın geliyor uyumasa deliriyorum uyurken özlüyorum resmini açıp seviyorum başka odada yoksa sese uyanır
Hahahaha çek bacım çek ben de balkona kaçtımSenin kahkahana ben kahkaha atıp bebemi uyandıracam koşa koşa mutfaga geldim gülmeye bi sigara içem
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
10 yıl sonra .... ayı anneleri adı altında tekrardan buluşalımTamam bunu düşünücem bi 10 yıl sonra
- 28 Mart 2023
- 11.313
- 12.897
- 218
Evde koşturduğu dönem de aay koyduğumuz yerde duruyordu ne güzel dicez bugunleri anarakDemek ki herkes aynıymış dört gözle bekliyorum valla büyüsün de konuşsun evde koştursun
- 28 Mart 2023
- 11.313
- 12.897
- 218
Aslında daha iyi değil mi sadece uykuya geçerken kullanıyor ne güzelKeşke benimkide emzik alsa bazen karnı tokken uyutmak için veriyorum kucagımda gözü kapanır kapanmaz atıyor
- 28 Mart 2023
- 11.313
- 12.897
- 218
6 bile az ya kuzenim 7 yaşında yan yana oldukları zaman ses yapma diyorum 5 dk sonra ses yapıyor aay unuttum diyor o yüzden 6-7 yaş da az geliyorYok canım kesinlikle yaş farkı olacak çok faydası var en az 6 yaş o bile azda hadi neyse
Ay tamam bana uyar10 yıl sonra .... ayı anneleri adı altında tekrardan buluşalım
- 28 Mart 2023
- 11.313
- 12.897
- 218
Ya kardeş güzel geliyor evet ama daha yeni olduğu için mi bilmiyorum 2.ye tamam evet ya yaparız ileride diyemiyorum10 yıl sonra .... ayı anneleri adı altında tekrardan buluşalım
Ne bilim hiç emmedi digerleri bu emsin istedim rahatlık olur diye mide kaldırıyor binde bir alıyor uyuturkennAslında daha iyi değil mi sadece uykuya geçerken kullanıyor ne güzel
Bana uyar mı acabaAy tamam bana uyar
- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Şikayet olmasın elhamdulillah yinede bu günlerde geçecek Rabbim sağlık sıhhat versinKıyamam. Yorucu geçiyordur 3 çocukla
Tadını alarak yasamayı nasip etsin
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Ben geçen haftalarda istiyordum şaka gibi ama bu hafta istemiyorum.. bugünde çabuk büyüdü diye ağladım (61cm) olunca keşke küçük olsaydı biraz daha dikislerim ağrılarım derken bebekligini yenidogdugu hallerinin keyfini çıkaramadım dedim.. Bende ayrı deliyim ahahah daha hala küçük ama 50 cmken tatliydi beYa kardeş güzel geliyor evet ama daha yeni olduğu için mi bilmiyorum 2.ye tamam evet ya yaparız ileride diyemiyorum
- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Ben de günde iki kez mama veriyodum içiyordu. Çünkü memelerim bayagı boşalmış oluyodu ağlıyodu. Sağınca 30-40 ml anca çıkıyodu çünkü. Şimdi bir kaç gündür mama veriyorum öğürme hareketi yapıyor. Acaba süt artık yetiyır ondan mı istemiyor. Anlamıyorum ki. Çünkü sürekli emince memelerim poşet gibi yumuşak oluyorCanım baktım gögüslerim sızlamaya başladı emerken yutma sesleri geliyor arkasına mama veriyorum istemeyerek yemeye başladı sonra kusuyor hep önce 120 verirdim sütüm azken isteye isteye yerdi şimdi 90 lık yetiyor sütümü sıkıyorum bembeyaz akıyor ve her delikten önce iki delikten zor çıkardı. 7 yi 5 e düşürdüm çok şükür mesela öglen mama yediriyorum yatıyor uyanınca süt doluyor emziriyorum gece de mama veriyorum yatıyor sabaha dogru mama yerine yine emziriyorum doyuyor böylece bu arada 2 mama yerine emziriyorum ve sütüm çogaldıkça mamayı begenmemeye başladı @genc-anne sende sormuşsun canım
- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Al bizden de o kadarkubiskubiskubis C Chen31 kızlar benim bebe çıldırdı. Uyudu yatırdım yarım saat sonra bi çığlıkla uyandı asla susmadı normalde bi şeyler dikkatini çeker tuttuğum pozisyonu değiştirince ağlaması durur yok durmadı aralıksız 10-15 dk kadar ağladı aç değildi en son meme verdim sakinledi gözlerini kapattı gaz mı acaba dedim ama bu süreçte hiç gaz çıkarmadan geri sakinledi. Kucağımda uyurken de böyle inledi dudaklarını büzdü ıh ıh dedi bi şeyden korkmuş gibi. Ne atakmış ya
Bugün felaket geçti, sebebsiz yere çıldırasıya ağlamalar memeden kendini atmalar. Yani aç biliyorum yok asla memeyi istemedi biberonda verdim en son onu da içti ama yok sakinlemiyor çılgınca ağladı ya. Kucakta ayakta geziyoruz konuşuyorum hiç bişey ilgisini çekmedi sadece ağlamaya programlıydı bugün. Uykuları da maksimum 20şer dakika. Ve ağlayarak uyanıyor yüzü gülmedi bugün
Her şeyi unutuyorsun kuzum aynı duyguları tekrar herşey daha güzel olur belki diye umuyorsun tabi hepsi yaramaz işin şakasıda ilk bebegim oldu sanıyordum ki ondan başka daha Fazla sevemem ama emin olki olan olandan tatlı oluyor 10 yıl sonra ikinci oldugunda bana yazmayı unutma
Benimde yumuşacık canım ama sıkınca sütBen de günde iki kez mama veriyodum içiyordu. Çünkü memelerim bayagı boşalmış oluyodu ağlıyodu. Sağınca 30-40 ml anca çıkıyodu çünkü. Şimdi bir kaç gündür mama veriyorum öğürme hareketi yapıyor. Acaba süt artık yetiyır ondan mı istemiyor. Anlamıyorum ki. Çünkü sürekli emince memelerim poşet gibi yumuşak oluyor
Baya akıyor var yani bende şaşıyorum demekki doyuyor canım yada mamayı begenmemeye başlıyor