Sıcaklar zorluyor vantilatör sürekli üstüm de.Kızlar hamilelik nasıl gidiyor herkes detaylı ultrasonunu yaptırdı mı? Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Ev işi vs yapan var mı kendinizi sakınıyor musunuz? Alışverişe başladınız mı?
Ben de yatıyorum genel olarak temizliğe ya annem yardım ediyor ya kadın geliyor o kadar sıcak ki. Vajinal batma oluyor bazen basınç oluyor normalmiş inşallah görürsünüz bebişiSicaklardan evden cikmiorum
Vendilatör kulaniyorum ise gitmiyorum rapor aldim dinleniyorum … ev islerinde kendimi yormuyorum 24 saatin 18 saati yatiyorumdurdun gece bu sabah vajinal batmalar vardi bu aksam
Doktor kontrolum var bebege gorucezmi bakalim… buarada gunde 3 kere dush giriyorum rahatlamak
Icin gecede yatak odasinda degil koltukda yatiyorum cok wc gitim icin
Temmuz 11de yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Kımıldamaya başlamadı mı? Hareketini hissetmeden önce bende sürekli gitmek istiyordum şimdi 6 hafta oldu daha kendi doktoruma gitmedim hem detaylı da gördüm sonrasında hareketleri başladı içim rahat ediyor hareket edince ama bu sıcaklarda hareketi de azalıyor sanırım yaBenim ağustosun 10'unda detaylım bakalım heyecanlı :) siz yaptırdınız mı nasıl ? Ben 2 haftada bir kendi doktoruma gidiyorum bir bahane uydurup meraktan hoşuma gidiyor görmek :)) malesef ki çalıştığım için sıcaklar çok zorluyor
Ben hissedemiyorum ya yada anlayamıyorum 20+1 bugünTemmuz 11de yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Kımıldamaya başlamadı mı? Hareketini hissetmeden önce bende sürekli gitmek istiyordum şimdi 6 hafta oldu daha kendi doktoruma gitmedim hem detaylı da gördüm sonrasında hareketleri başladı içim rahat ediyor hareket edince ama bu sıcaklarda hareketi de azalıyor sanırım ya
Biz alışverişi bitirdik inanır mısınSıcaklar zorluyor vantilatör sürekli üstüm de.
2 ağustosta detaylıya gircem.
Ev işi olarak basit işleri yapıyorum.
Alışverişe de henüz başlamadım yakın da başlicaz.
24 e kadar hissetmemek normal bende tam senin zamanların hissetmeye başladım zaten kasıklarımda mısır patlıyor gibi seğiriyor gibi oluyordu şimdi biraz güçlendi ama güçlü bi kaç tekme olmuştur onun dışında hala aynı ben de 22+4deyimBen hissedemiyorum ya yada anlayamıyorum 20+1 bugün
Onlar içim alınan her eşya ne kadar değerli ve güzel dimi ben ilk eşyaların da çok duygulandım sürekli bakmak istiyorumBiz alışverişi bitirdik inanır mısınannemgil durmadı bende ufak tefek alayım dedim sonra neler almışız bi yazıp eksik çıkaralım dediğimizde eksik kalmamış bi tek yenidoğan kıyafetleri hastane çıkışı kaldı o da doğum kilosu az çok belli olunca diyoruz çünkü eşimde bende boyluyuz ve iri doğmu
Kullanırken veya kıyafetlerin için de hayal edemiyorum bana hala her şey rüyaymış gibi geliyorOnlar içim alınan her eşya ne kadar değerli ve güzel dimi ben ilk eşyaların da çok duygulandım sürekli bakmak istiyorum
Ilk 3 ay kanamalardan dolayı düşük riskin olabilir diye yasakladı sonra kontrolde serbest dedi ama eşim çok titiz bu konuda kafadan yasak bizeDedi evet hamile kaldığımdan beri yasak ilişki
Sizin hormonlarınız hiç hoplamıyor muIlk 3 ay kanamalardan dolayı düşük riskin olabilir diye yasakladı sonra kontrolde serbest dedi ama eşim çok titiz bu konuda kafadan yasak bize
Hoplamaz miSizin hormonlarınız hiç hoplamıyor mu2.trimestera başka sebepten ötürü balayı dediklerini düşünmeye başlamıştım ben
Ayy sağlıkla kucağına alırsın inşallahHoplamaz miama eşim 3 tane düşükten sonra korkuyor açıkçası bende korkuyorum sabır diyoruz
Canım dönem dönem bende de oluyor ama koku yada yanma yok idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba bi dr görün istersenKızlar sarı akıntım gelmeye başladı kokusuz ama yanma var çok şiddetli olmasa dabaşına gelen var mi
Gidicem canım koku bende de yok ama hafif yanma sanki bugün olmaya başladı gibiCanım dönem dönem bende de oluyor ama koku yada yanma yok idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba bi dr görün istersen
Ayy benim de bugün olmaya başladı akıntım hep vardı fitil yüzünden ama alt kasığımda bi yanma var hafif ağrı var sarı akıntı var bazen su gibi iki defada küçük sümük gibi oldu bebek kımıldıyor diye rahatım bugün gitmiyorum ama yarın gidicem.Kızlar sarı akıntım gelmeye başladı kokusuz ama yanma var çok şiddetli olmasa dabaşına gelen var mi
Benim de kokusuz sarı akıntım oluyor bunun için antibiyotik fitil kullandım geçti yine tekrarladı idrar tahlili temiz çıktı neden oluyor bilmiyorumAyy benim de bugün olmaya başladı akıntım hep vardı fitil yüzünden ama alt kasığımda bi yanma var hafif ağrı var sarı akıntı var bazen su gibi iki defada küçük sümük gibi oldu bebek kımıldıyor diye rahatım bugün gitmiyorum ama yarın gidicem.
Doktorum bugün normal her şey dedi benim ilk defa sarı sümüksü bi akıntım oldu koku yoksa enfeksiyon değildir önemsiz dedi. İdrarda değilde kasıkta yanma ve ağrı da vardı ona da normal dedi yani Kayseri'nin bana göre en iyi doktoru olmasa ve güvenmesem söylediklerine inanmazdım ama inanıyorum şuan zaten ağrım azaldı ama akıntı devam.Benim de kokusuz sarı akıntım oluyor bunun için antibiyotik fitil kullandım geçti yine tekrarladı idrar tahlili temiz çıktı neden oluyor bilmiyorum
Canım kontrole gittin mi nasılsın? Ben bu gün gittim sorun yok dediKızlar sarı akıntım gelmeye başladı kokusuz ama yanma var çok şiddetli olmasa dabaşına gelen var mi