2024 Eylül transfere hazırlık🌸

Sizinde hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım🙏 Peki belirti yaşadınız mı hiç yani bende göğüs ağrısı yada kasık ağrıları yok
Amin canım inşallah 🤲 Sonradan oldu kasık ağrım olmadı leke falan da olmadı daha yeni yeni miğde bulantısı oluyor kusamuyorum ama öğürme yani sadece bel ağrısı öyle aşırı ağrım yok

Amin canım inşallah 🤲 Sonradan oldu kasık ağrım olmadı leke falan da olmadı daha yeni yeni miğde bulantısı oluyor kusamuyorum ama öğürme yani sadece bel ağrısı öyle aşırı ağrım yok
Anladım canım vallaha bende hiç bir belirti yok dediğin gibi lekelenmede yok hayırlısı artık

Anladım canım vallaha bende hiç bir belirti yok dediğin gibi lekelenmede yok hayırlısı artık
Hayırlısı olsun inşallah canım 🙏 benimde öyleydi hiç bir belirtim yoktu daha yeni yeni biseyler başlıyor daha şu an karnım çok ağrıyor ağırlıklı olarak kasik değil yani karın ağrısı değişik bende anlamadım

bende centrum tüp bebekte 2 ay önce yumurta toplama işlemi yaptırdım toplam 10 tane 5. gün var 4 tane 5aa var eylülde transfer edilecek insallah pkos var bende baska sorun yok bakalım nasıl olacak
Merhabalar bende doktor araştırma kısmındayım da Tülin hoca, Tolga hoca ve Timur gürgan dan ön görüşme randevusu aldım önümüzdeki ay için. Bahceci ve centrum da seçenekler arasında ama araştırma yapmaktan sağlıklı düşünemez hale geldim 😂
Timur gurgan ‘dan memnun kaldinjz mi sonucunuz ne oldu?

Timur gurgan ‘dan memnun kaldinjz mi sonucunuz ne oldu?
Merhabalar Gürgen klinikteki ışın hoca ile anladım ve kendi özelimde çok ilerleme kaydettim. Sebepsiz diye senelerce vakit kaybetmisiz sebebini buldular. Önceki polip ameliyatimdan da rahim de hasar kalmıştı 3 hafta önce Timur hoca histeroskopi yaptı ve düzeltti. Ameliyat ve sonrasi oldukca iyi gecti. 7 ay sonra adet olabildim. Normalde adet ile tüp bebeğe başlayacaktık ancak bir yumurta erkenden büyümüş önümüzdeki ay başlayacağız o yüzden. Velhasıl ben klinikten de hocalardan da çok çok memnunum. Siz ne aşamadasiniz? İsterseniz özelden de yazabilirsiniz cevaplarım sorularinizi

X