Merhaba çok teşekkür ederimMaşallahgrubun ilk doğumu sana çok geçmiş olsun bebişlere sağlıklı mutlu güzel bi ömür diliyorum sezaryen normal nasıl oldu doğum nasıl başladı? Sezaryense anestezi şekli ne oldu benim de Çarşambaya kadar anestezi şekline karar vermem lazım da
Ooo maşallah canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı bize olsun inşallah canım senin de ikizmiydi acabaMerhaba çok teşekkür ederimcuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda
Canım yavruların kaç kilo doğdular kuveze girdiler mi bende ikizim merak ettim bende endişeler arttı biraz MAŞALLAH sizeKızlarrr ben elendimbenim kızçeler erken gelmeye karar verdi salı günü olan doğum bugün oldu çok şükür sağlıkları iyi 36+0 da doğdular
Geçmiş olsun ya çok sevindim bende sayende biraz cesaretlendimMerhaba çok teşekkür ederimcuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda
Yok canım ikizleri olanlar benden önce gelir gibi bana min 1 hafta var diye düşünüyorum bugün biraz sancılar başladı ama devamı gelmedi bakalım.Grubun 2.ci dogumuda senin olcak ozmn rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin cnmdarisi bizlere bizlerde sag saglim kavusuruz inslh bizleride bilgilendirin sureclerden
Ya sen doktor 4 kasima gun verdi diyince bende ikinci dogum senin sanindim cnmYok canım ikizleri olanlar benden önce gelir gibi bana min 1 hafta var diye düşünüyorum bugün biraz sancılar başladı ama devamı gelmedi bakalım.
Ne güzel vala 1aydir var bende bazen kivrandirior bile ama muanede falan sıkıntı yok diorlar cocuklar büyüdüğü için normal dendi hepValla bende hiç ağrı falan olmuyor hiç bir sanci ağrı yok bende de nst de çıkıyor ama hissedilen bir ağrı yok
SezRyan mi oldunuzMerhaba çok teşekkür ederimcuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda
Ne güzel sağlıkla kucağınıza almissinz banada 6si gidecem sezaryana gün verecekler korku heyecan bir arada sağlıkla gelirler insallh dua edin kizlarCanım yavruların kaç kilo doğdular kuveze girdiler mi bende ikizim merak ettim bende endişeler arttı biraz MAŞALLAH size
Yok son kontrolüm Çarşamba benim anestezi uzmanıyla görüşüp gün alıcam bugün 37+0dayız dahaYa sen doktor 4 kasima gun verdi diyince bende ikinci dogum senin sanindim cnm
Anladim cnm hayirlisi olsun az kalmis yinede sag saglim kucana al inslhYok son kontrolüm Çarşamba benim anestezi uzmanıyla görüşüp gün alıcam bugün 37+0dayız daha
Ayy bugün hareketleri az diye nstye girdim düzenli sancı ve 1 cm açıklık çıktı ama sancı hissetmiyorum 60 70 arası çıktı kızlar tecrübeli olan var mı hemen gelir miAnladim cnm hayirlisi olsun az kalmis yinede sag saglim kucana al inslh
Hadi bakalim saglikla ins. Yavas yavas baslamis, ins guzellikle gelir. Arkadasim 15 gun once dogum yapti, 3 cm aciklikla 10 gunde yavas yavas bekledi, 40+2 de bebis kendisi geldi. Ben de 9 yil once 3 cm aciklik ve az bir sanciyla doktora gitmistim, 39+5 zaten gel dogurtalim seni diyerek suni sanciyla 5 saat sonra oglum kucagima geldi. (; Yani her dogum kendine ozel, seninki de en en guzel sekilde olur insaallah.Ayy bugün hareketleri az diye nstye girdim düzenli sancı ve 1 cm açıklık çıktı ama sancı hissetmiyorum 60 70 arası çıktı kızlar tecrübeli olan var mı hemen gelir mi
Çarşamba günü gideceğim ben de ama daha 37deyim doktorum 38de alacak zaten kendimi ona göre şartlamıştımHadi bakalim saglikla ins. Yavas yavas baslamis, ins guzellikle gelir. Arkadasim 15 gun once dogum yapti, 3 cm aciklikla 10 gunde yavas yavas bekledi, 40+2 de bebis kendisi geldi. Ben de 9 yil once 3 cm aciklik ve az bir sanciyla doktora gitmistim, 39+5 zaten gel dogurtalim seni diyerek suni sanciyla 5 saat sonra oglum kucagima geldi. (; Yani her dogum kendine ozel, seninki de en en guzel sekilde olur insaallah.
Sezeryan mi olacak ins haftaya?Çarşamba günü gideceğim ben de ama daha 37deyim doktorum 38de alacak zaten kendimi ona göre şartlamıştım
Aynen haftaya inşallah bakalım sancılar doğumu başlatmazsaSezeryan mi olacak ins haftaya?
Merhaba çok teşekkür ederimcuma son kontrol günümdü nst de sancım 80 ile 100 arası çıktı geceden ağrım vardı doktorum durmayacaklarını gece geleceklerini söyledi yatışım yapıldı öğlen 1de doğuma alındım spinal anestezi tercih ettim doktorumun önerisi ile herhangi bi sorun yaşamadım çok şükür dün öğlen evimize geldik bugün çok daha iyiyim ağrı konusunda
Gün aldınız mı? Bende 37+3deyim 14 kasıma gün aldık 11.11 doluyduMerhaba Hanımlar, nasil gidiyor? Ben 37+5 teyim, tekil gebelik.
Dogan ikiz guzellerimiz nasil? Evde istirahat ediyorlardir. Siz nasil oldunuz annesi, daha iyicesinizdir ins.
11.11.24 yerine 14.11.24 olacak yani, ikinci tarih de uyumlu duruyor.Gün aldınız mı? Bende 37+3deyim 14 kasıma gün aldık 11.11 doluydu