- 31 Ekim 2022
- 174
- 184
- 32
Ben kaçırmışım bu mesajı canım Allah sağlıkla kucağına aldırsınKizzllarrr benim fetal sonucumda çıktı bende bir kız annesi oluyorummm rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayi cümlemize nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçırmışım bu mesajı canım Allah sağlıkla kucağına aldırsınKizzllarrr benim fetal sonucumda çıktı bende bir kız annesi oluyorummm rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayi cümlemize nasip etsin inşallah
Ayy maşallah maşallah şenlendi hep buralar böyle güzel haberlerle ilerleyelim hep inşallahFetal DNA sonucum cıkmıs oğlum olacakmıs
Ne kadar güzel haberler gelmiş bugün çok şükür maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin pamuk kızınızı gözünüz aydın olsun şansıyla bereketiyle gelsin inşallahNipt testimiz çıktı kızlar sonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza sürekli yeğenime bakıyorum çocuğum sana benzesin diyorum eğer benzerse kara gözlü kara saçlı bi prensesim olur inşallahNe kadar güzel haberler gelmiş bugün çok şükür maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin pamuk kızınızı gözünüz aydın olsun şansıyla bereketiyle gelsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana ve bebeğine acil şifalar versin inşallah bir an önce atlatırsınız ve bir daha hiç yaşamazsınız inşallahKizlar ,dün gece 3 gibi bir lavaboya gideyim dedim bir de ne göreyim her taraf kan olmuş,ben şok halindeyken bir de Lap diye bişey düştü aman Allahım düştü bebegim dedim eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya ,bir yandan da nasıl kan geliyor,acile gittik,kalp atışı duyunca rahatladım,doktor eve gönderdi yat dedi,kendi doktoruma gittim öğlen,önemli birşey yok küçük bir kanama alanın var ama ciddi değil dedi bir hafta rapor verdi,bir de ben son bir hafta her akşam bir tane nar yemiştim,doktor eskiler nar ve maydonoz düşük yapar derler sen yeme artık dedi. Hala soktayim o lap diye düşen parça neydi,korkuyu atamadım ,çok kotuyum
Ayy bende afra saraçoğluyla cemre baysele bakıyorum yeşil iri gözleri olsunlar diye inşallah çabalarımız işe yarar sizin bebeişinizde kara kaşlı kara gözlü sürmeli uzun kirpikli bir prenses olur inşallah sağlıcakla tabikiİnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza sürekli yeğenime bakıyorum çocuğum sana benzesin diyorum eğer benzerse kara gözlü kara saçlı bi prensesim olur inşallah
Amiinn inşallahhh bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsinSizinde gözünüz aydın olsun bir erkek Bi kız dengeli gidiyor sanırım grubumuz şuan Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin bebişinizde şansıyla bereketiyle gelsin inşallah
Canım çalıştığım için yeni gördüm gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim hala çıkmadı sinirlerim bozulduFetal DNA sonucum cıkmıs oğlum olacakmıs
Amiin inşallahCanım çalıştığım için yeni gördüm gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim hala çıkmadı sinirlerim bozuldu
Mesaj attım çoktan dün yazdım o da çıkınca dönücem dediAmiin inşallah
Pazartesi arar belki Doktor'un olmadı mesaj at çıktı mı diye ben cuma günü atmıştım çıkınca doktor bey arayacak demişti bugün aradı
Pazartesi gününe kaldı o zaman sizinkiMesaj attım çoktan dün yazdım o da çıkınca dönücem dedi
Ayy hiç bilmiyorum canım kafam çok karışık önce değerim yüksek başladığı için erkek gibi gelmişti ama belli olmuyor ki sanki ultrason resminde de erkekmiş gibi geliyorPazartesi gününe kaldı o zaman sizinki
İçinizden ne geçiyor kız mı erkek mi
Yaaa inşallah ablası tam olarak öyle valla. Yeğenim kara kıvırcık saçlı kara gözlü kara kirpikli bi prenses inşallah kızım da öyle olur sizin kızınız afraya cemreye benzesin oğlunuz da çok yakışıklı bi prens olsun inşallahAyy bende afra saraçoğluyla cemre baysele bakıyorum yeşil iri gözleri olsunlar diye inşallah çabalarımız işe yarar sizin bebeişinizde kara kaşlı kara gözlü sürmeli uzun kirpikli bir prenses olur inşallah sağlıcakla tabiki
İnşallah sende hafta içinde öğrenirsin canım genetiğide sağlıklı gelirAyy hiç bilmiyorum canım kafam çok karışık önce değerim yüksek başladığı için erkek gibi gelmişti ama belli olmuyor ki sanki ultrason resminde de erkekmiş gibi geliyor
İnşallah canım aminİnşallah sende hafta içinde öğrenirsin canım genetiğide sağlıklı gelir
Fetal DNA sonucum cıkmıs oğlum olacakmıs
Hanımlar hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin Siz böyle güzel haberler verince ben de heyecanlandım Bakalım biz ne zaman öğreneceğiz ay hiç aklımda yoktuhe şimdi yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım hadi bakalım maşallah subhanallah diyelim. Her daim güzel haberler alalım inşallahNipt testimiz çıktı kızlar sonucumuz benim gördüğüm kadarıyla temiz çok şükür. Kızım oluyor beniimmmm Darısı haber bekleyen tüm güzel annelerimizin başına inşallah
Bilemiyorum ki bazı arkadaşlar regli günü geldiyse ondan olabilir demiş mantıklı, şu an nasılsınız iyisinizdir inşallahNedense bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabii sadece tahmin. Dinlenince geçiyor mu peki? Bu da önemli yani eğer öyleyse dinlenmeye çalışın Çok geçmiş olsun. Biz güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama arada bende de bazen ağrılar, batmalar oluyor geçiyorsa sıkıntı yapmayın sonuçta tatlı bir bebiş içinizde büyüyor yerim onlarıSağlıkla büyüsünlerKızlar günaydın 13+5 teyim. Dün okulda yoğun bi gün geçirdim. Dünden beri kasığımın sağ tarafı çok fena ağrıyor. Normal mi acaba? Bebekler ikizdi birinin kalbi durmuştu. Doktor o yapmaz demişti ama bilmiyorum ondan olabilir mi sizce ?
Canım sen anlatınca okurken ne yalan söyleyeyim gerildim, önceki anılarım geldi aklıma neyse yaşandı, geçti, bitti. Burada birçok arkadaşın kanama alanı oldu çok şükür toparlandılar. Halen de toparlanmaya devam ediyorlar. Rabbimin izniyle daha da iyi olacaklar, olacaksınız, olacağız Hep olumlu düşündük hayra yorduk böyle devam..Bu yüzden evham yapmıyoruz, bolca dinleniyoruz ve bol su içiyoruz ve de güzel haberlerinizi bekliyoruz ayrıca geçmiş olsunBu arada bir arkadaş birikmiş kan pıhtısı demiş çok büyük ihtimal öyle olabilir. Tez zamanda kanama alanınız geçer inşallah inanıyoruz geçecekKizlar ,dün gece 3 gibi bir lavaboya gideyim dedim bir de ne göreyim her taraf kan olmuş,ben şok halindeyken bir de Lap diye bişey düştü aman Allahım düştü bebegim dedim eşimi uyandırdım ağlaya ağlaya ,bir yandan da nasıl kan geliyor,acile gittik,kalp atışı duyunca rahatladım,doktor eve gönderdi yat dedi,kendi doktoruma gittim öğlen,önemli birşey yok küçük bir kanama alanın var ama ciddi değil dedi bir hafta rapor verdi,bir de ben son bir hafta her akşam bir tane nar yemiştim,doktor eskiler nar ve maydonoz düşük yapar derler sen yeme artık dedi. Hala soktayim o lap diye düşen parça neydi,korkuyu atamadım ,çok kotuyum
Çok sağol canım sen de en yakın zamanda öğrenirsin inşallah test sonucumuzun temiz çıkmış olmasını inan hiç bir şeye değişmem üzerimden kocaman bir yük kalktı valla darısı haber bekleyen tüm annelerimizin başınaHanımlar hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin Siz böyle güzel haberler verince ben de heyecanlandım Bakalım biz ne zaman öğreneceğiz ay hiç aklımda yoktuhe şimdi yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım hadi bakalım maşallah subhanallah diyelim. Her daim güzel haberler alalım inşallah
Amiin inşallah dualarımız kabul olsun ayy inşallah doğduklarını burada resimlerini paylaştığımız zamanları da görelimYaaa inşallah ablası tam olarak öyle valla. Yeğenim kara kıvırcık saçlı kara gözlü kara kirpikli bi prenses inşallah kızım da öyle olur sizin kızınız afraya cemreye benzesin oğlunuz da çok yakışıklı bi prens olsun inşallah
Dün martta ve şubatta transfer olanların paylaşım alanlarına baktım kimi doğum yapmış evimizdeyiz diye yazmış kimi doğum yapacağı günü yazmış. Çok heyecanlı çok güzel Allah bize de göstersin inşallah o günleriAmiin inşallah dualarımız kabul olsun ayy inşallah doğduklarını burada resimlerini paylaştığımız zamanları da görelim