Evet Allah size de hayırlı rahat bi hamilelik hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahMahsuru yoksa sorsam hamilemisiniz
Amin güzel dileklriniz içinde teşekkür ederimEvet Allah size de hayırlı rahat bi hamilelik hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
Benim son adet tarihim 22 Şubat ama tüp bebek doktorum 17 şubat olarak kabul ediyoruz dedi ve takip doktoruma da öyle söylememi söyledi. 4 günlük embriyoydu transfer tarihimde 8 mart ama onu hiç karıştırtmadılar bana. 17 şubat hesaplanınca da ultrasonda uyumlu çıkıyor bebekBu sitede onların dediği gibi 2 haftadan bahsetmiş ama benim kendi tüp bebek doktorum bile son adete göre hesaplama yapmıştı ilk kontrolde neyse artık inşallah fark açılmaz sorunsuz geçer her şey
Adet tarihinden de önce bir tarihi niye yapıyorlar acabaBenim son adet tarihim 22 Şubat ama tüp bebek doktorum 17 şubat olarak kabul ediyoruz dedi ve takip doktoruma da öyle söylememi söyledi. 4 günlük embriyoydu transfer tarihimde 8 mart ama onu hiç karıştırtmadılar bana. 17 şubat hesaplanınca da ultrasonda uyumlu çıkıyor bebek
Tam 5 aylıkkızlar 21 +3 haftalık kaç aylık hamile olunuyor kafam karışıyor bu hafta meselesinde
AA teşekkür ederim zaman ne kadar hızlı geçiyorTam 5 aylık
Onu hiç bilmiyorum ultrasonla da örtüşünce sorgulamadmAdet tarihinden de önce bir tarihi niye yapıyorlar acaba
Doktorlar arasında da birlik yok demek oluyo bu nette farklı doktorlardan farklı hesaplamalarda gördüm ama çoğunluk adet tarihine göre yapıyorOnu hiç bilmiyorum ultrasonla da örtüşünce sorgulamadm
Adet tarihin kaç canm ben 20 haftalığım ama ultrason 21im senin de öyle mikızlar 21 +3 haftalık kaç aylık hamile olunuyor kafam karışıyor bu hafta meselesinde
Dedi evet hamile kaldığımdan beri yasak ilişkiKızlar ilişki ile ilgili doktor birşey dedi mi size ?
Ya neden peki bi riskmi var benim ilk 3 ay yasakdi dusukriskim vardi ilk haftalarda kanamam oldu icin 4.ayda serbetdedi bi sorun olmadi icin sizin neden yasak halaDedi evet hamile kaldığımdan beri yasak ilişki
bana kanamam olduğu için ilk 4 ay yasaktı son kontrole gittiğimizde sorun yok olabilir dedi ama bi endişeleniyorumDedi evet hamile kaldığımdan beri yasak ilişki
Yaa neden riskli bi gebelik mi?Dedi evet hamile kaldığımdan beri yasak ilişki
Benimde hamileliğim kanamalıydı ona rağmen doktorum bu düşük tehlikesi değil devam edebilirsiniz dedi ama biz yine de lekelenmelerin üzerinden 10 gün geçmeden hatta 2 hafta çekindik ilişki olmadı şimdi de kafamıza göre iyi hissettiğim sürece sınır yokKızlar ilişki ile ilgili doktor birşey dedi mi size ?
Sicaklardan evden cikmiorumKızlar hamilelik nasıl gidiyor herkes detaylı ultrasonunu yaptırdı mı? Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Ev işi vs yapan var mı kendinizi sakınıyor musunuz? Alışverişe başladınız mı?
Benimde hamileliğim kanamalıydı ona rağmen doktorum bu düşük tehlikesi değil devam edebilirsiniz dedi ama biz yine de lekelenmelerin üzerinden 10 gün geçmeden hatta 2 hafta çekindik ilişki olmadı şimdi de kafamıza göre iyi hissettiğim sürece sınır yok
Benim ağustosun 10'unda detaylım bakalım heyecanlı :) siz yaptırdınız mı nasıl ? Ben 2 haftada bir kendi doktoruma gidiyorum bir bahane uydurup meraktan hoşuma gidiyor görmek :)) malesef ki çalıştığım için sıcaklar çok zorluyorKızlar hamilelik nasıl gidiyor herkes detaylı ultrasonunu yaptırdı mı? Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Ev işi vs yapan var mı kendinizi sakınıyor musunuz? Alışverişe başladınız mı?