Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Merhaba neden çoğul gebeliği kaldırmas demişti doktorunuz? Benimde çift rahim dr kaybedebiliriz 2 transfer olursa dedi ama ben yine de çift istedim çift transfer yapıldı
Daha önceden kaybım var 24 haftalık. Rahim ağzı 3-4 cm açılmam oldu hiç ağrım sızım olmadan. Rahim kaslarımın gevşek olduğunu söylemişti. O yüzden tek embriyo transfer etti. 12. Haftada rahim ağzına dikiş atılacak 🙏🏼

Merhaba,transferimin 10.günü test vermeye korkuyorum. 5.günden itibaren kaset testte silik ve düne kadar koyulaşan ikinci çizgi vardı fakat aksamında yaptıgım test aşırı silik çıktı.bu sabah ve biraz önce denedım epey silik. Test artımedin, koyu cıkanlar farklı marka idi ama hepsı kaset testti.yarın kan vereceğim ama umudum kalmadı.

Merhaba,transferimin 10.günü test vermeye korkuyorum. 5.günden itibaren kaset testte silik ve düne kadar koyulaşan ikinci çizgi vardı fakat aksamında yaptıgım test aşırı silik çıktı.bu sabah ve biraz önce denedım epey silik. Test artımedin, koyu cıkanlar farklı marka idi ama hepsı kaset testti.yarın kan vereceğim ama umudum kalmadı.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🤲 umudunuzu kaybetmeyin kan tahlili daha net olur inşallah 🤲

5. Gün çok erken ve kaset testlerde 9-10 günden önce çıkması pek mümkün olmuyor. Silik çizgi varsa olma ihtimali var , bence moralinizi bozmayın hiç ve kan verin , umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏻

IMG_5095.jpeg

X