Bilemiyorum ki bazı arkadaşlar regli günü geldiyse ondan olabilir demiş mantıklı, şu an nasılsınız iyisinizdir inşallah
Nedense bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabii sadece tahmin. Dinlenince geçiyor mu peki? Bu da önemli yani eğer öyleyse dinlenmeye çalışın
Çok geçmiş olsun. Biz güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama arada bende de bazen ağrılar, batmalar oluyor geçiyorsa sıkıntı yapmayın sonuçta tatlı bir bebiş içinizde büyüyor yerim onları
Sağlıkla büyüsünler
Canım sen anlatınca okurken ne yalan söyleyeyim gerildim, önceki anılarım geldi aklıma neyse yaşandı, geçti, bitti. Burada birçok arkadaşın kanama alanı oldu çok şükür toparlandılar. Halen de toparlanmaya devam ediyorlar. Rabbimin izniyle daha da iyi olacaklar, olacaksınız, olacağız
Hep olumlu düşündük hayra yorduk böyle devam..Bu yüzden evham yapmıyoruz, bolca dinleniyoruz ve bol su içiyoruz ve de güzel haberlerinizi bekliyoruz ayrıca geçmiş olsun
Bu arada bir arkadaş birikmiş kan pıhtısı demiş çok büyük ihtimal öyle olabilir. Tez zamanda kanama alanınız geçer inşallah inanıyoruz geçecek