2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bilemiyorum ki bazı arkadaşlar regli günü geldiyse ondan olabilir demiş mantıklı, şu an nasılsınız iyisinizdir inşallah🤔Nedense bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabii sadece tahmin. Dinlenince geçiyor mu peki? Bu da önemli yani eğer öyleyse dinlenmeye çalışın💪🏻 Çok geçmiş olsun. Biz güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama arada bende de bazen ağrılar, batmalar oluyor geçiyorsa sıkıntı yapmayın sonuçta tatlı bir bebiş içinizde büyüyor yerim onları🤭🥰Sağlıkla büyüsünler 💐

Canım sen anlatınca okurken ne yalan söyleyeyim gerildim, önceki anılarım geldi aklıma neyse yaşandı, geçti, bitti. Burada birçok arkadaşın kanama alanı oldu çok şükür toparlandılar. Halen de toparlanmaya devam ediyorlar. Rabbimin izniyle daha da iyi olacaklar, olacaksınız, olacağız 🥰Hep olumlu düşündük hayra yorduk böyle devam..Bu yüzden evham yapmıyoruz, bolca dinleniyoruz ve bol su içiyoruz ve de güzel haberlerinizi bekliyoruz ayrıca geçmiş olsun💐Bu arada bir arkadaş birikmiş kan pıhtısı demiş çok büyük ihtimal öyle olabilir. Tez zamanda kanama alanınız geçer inşallah inanıyoruz geçecek💪🏻
Ara ara devam ediyor ağrım ama muhtemelen rahim büyüdüğü içindir 14 haftalık olcaz çünkü biraz araştırdım bu haftalarda oluyormuş içim rahatladı biraz☺️amin canım çok teşekkür ederim🥰❤️

Dün martta ve şubatta transfer olanların paylaşım alanlarına baktım kimi doğum yapmış evimizdeyiz diye yazmış kimi doğum yapacağı günü yazmış. Çok heyecanlı çok güzel Allah bize de göstersin inşallah o günleri 😊
Bizlerin ki gerçekten çok zorlu stresli bir yolculuk.. Mart nisan anneleri grubunu takip ediyorum bende normal yolla gebe kalan anneler çoğu, okadar rahatlar ki öyle de olsunlar Rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasretini.. bizim bu zorlu mücadelemizi de zaferle sonuçlandırsın inşallah sağlıcakla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım ki her birimizin öyle de olacak ben inaniyorum 🥰🥰 Nisan ayında burası prens ve prenseslerin resimleriyle dolacak ❤️❤️❤️

Bilemiyorum ki bazı arkadaşlar regli günü geldiyse ondan olabilir demiş mantıklı, şu an nasılsınız iyisinizdir inşallah🤔Nedense bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabii sadece tahmin. Dinlenince geçiyor mu peki? Bu da önemli yani eğer öyleyse dinlenmeye çalışın💪🏻 Çok geçmiş olsun. Biz güzel düşünelim güzel şeyler olsun ama arada bende de bazen ağrılar, batmalar oluyor geçiyorsa sıkıntı yapmayın sonuçta tatlı bir bebiş içinizde büyüyor yerim onları🤭🥰Sağlıkla büyüsünler 💐

Canım sen anlatınca okurken ne yalan söyleyeyim gerildim, önceki anılarım geldi aklıma neyse yaşandı, geçti, bitti. Burada birçok arkadaşın kanama alanı oldu çok şükür toparlandılar. Halen de toparlanmaya devam ediyorlar. Rabbimin izniyle daha da iyi olacaklar, olacaksınız, olacağız 🥰Hep olumlu düşündük hayra yorduk böyle devam..Bu yüzden evham yapmıyoruz, bolca dinleniyoruz ve bol su içiyoruz ve de güzel haberlerinizi bekliyoruz ayrıca geçmiş olsun💐Bu arada bir arkadaş birikmiş kan pıhtısı demiş çok büyük ihtimal öyle olabilir. Tez zamanda kanama alanınız geçer inşallah inanıyoruz geçecek💪🏻
İnşallah canım destegin için sağol,bugünler de geçecek elbette Allahım sonunu güzel eylesin hepimiz için🙏

Ayy hiç bilmiyorum canım kafam çok karışık önce değerim yüksek başladığı için erkek gibi gelmişti ama belli olmuyor ki sanki ultrason resminde de erkekmiş gibi geliyor 🤭
Canım bende geçen hafta cuma günü kan verdim hala doktorum dönmedi bende bekliyorum inşallah ikimiz de güzel haberler alacağız benim ki ikiz acaba ondan mı geç geliyor sonuç

Bizlerin ki gerçekten çok zorlu stresli bir yolculuk.. Mart nisan anneleri grubunu takip ediyorum bende normal yolla gebe kalan anneler çoğu, okadar rahatlar ki öyle de olsunlar Rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasretini.. bizim bu zorlu mücadelemizi de zaferle sonuçlandırsın inşallah sağlıcakla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım ki her birimizin öyle de olacak ben inaniyorum 🥰🥰 Nisan ayında burası prens ve prenseslerin resimleriyle dolacak ❤️❤️❤️
O kadar haklısın ki normal yolla hamile kalan anneyle aynı olmuyor sürecimiz beklentimiz stresimiz ya da çektiğimiz sıkıntılar. Tabi ki herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucağına ama nerde bi tüp bebek annesi görsem içimden sarılmak geliyor ❤️ Nisan sonu mayıs başını iple çekiyorum ben de 😊❤️

Canım bende geçen hafta cuma günü kan verdim hala doktorum dönmedi bende bekliyorum inşallah ikimiz de güzel haberler alacağız benim ki ikiz acaba ondan mı geç geliyor sonuç
İnşallah sonuçlarımız güzel gelir canım bekliyorum valla senin daha 1 hafta olmuş benim 10 günü geçti 12 gün oldu doktor 14 güne çıkıyor Amerika’ya gidiyor demişti anlamadım geç mi gönderdiler beklettiler mi bilmiyorum

Hanımlar hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza 🥰 Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin🥹 Siz böyle güzel haberler verince ben de heyecanlandım🤭 Bakalım biz ne zaman öğreneceğiz ay hiç aklımda yoktuhe şimdi yazdıklarınızı okuyunca heyecan yaptım hadi bakalım maşallah subhanallah diyelim. Her daim güzel haberler alalım inşallah 💕💐
Amiiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍😍😇😇🤲

İ
İnşallah canım destegin için sağol,bugünler de geçecek elbette Allahım sonunu güzel eylesin hepimiz için🙏
Amin amin ben inanıyorum Rabbimin izniyle her daim hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacağız 🥰
Ben ultrasona göre 12 haftaliktim erkeğe benziyo ama haftası erken olduğu için degişebilir demişlerdi. Haftaya tekrar kontrolüm var o zamanda gösterir inşallah
Doktorlar 2 haftada bir mi randevu oluşturuyorlar yoksa haftada bir mi gelin diyorlar 🤔

Aa senin ikiz mi
Ben yanılmıyorsam ikiz gebelikte ikisinin kesin cinsiyeti belli olmuyor sadece 1 tanesi belli oluyormus size doktorunuz söyledi mi

X