2024 Eylül transfere hazırlık🌸

Yetkin Karasu benim tüplerim kapalıydı ve eşimde sperm azlığı vardı 3. Denememden önce histeroskopi yapıldı rahim genişletildi perrde alındı ve rahimin her yerine çizik atılıp yenilenmesi sağlandı 3. Tüp bebek başarılı oldu ama kalp atışı durunca kürtaj olmak durumunda kaldım şimdi son denemem için tekrar başladık

Benim de 4 adet toplandı 2si 3.gün embriyosu olarak donduruldu transfer için reglin bitmesini bekliyorum. Doktor havuz önerdi ama ben de elimdeki embriyolarla transfer deneyeceğim. İnşallah olumlu sonuç alırız 🙏🏼

Merhabalar kızlar bende transfer sürecindeyim 19 ağustosta ilk transferimiz yapılmıştı. Maalesef negatif sonuçlandı. Şuan 2. Transferimin hazırlığındayım çarşamba günü transfer günüm belli olacak inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🌸

Kızlar günaydın pozitif arkadaşlara hayırlı olsun negatif alanlar inşallah mücadeleyi bırakmasın şuan estforem kullanıyorum transfere hazırlık sürecindeyim insallah kalınlaşma iyi olur süreç iyi ilerler ama size soracağım bişey var aşırı derece de boğazım açıyor galiba hasta olacağım bu süreçte ilaç kullanabiliyor muyuz böyle olup geçiren var mı acaba ya 😢

Günaydın mutlu pazarlar ☀️ dün çatlatma iğnesi yaptım , yarın yumurta toplama yapacağız. Doktorum 2. Gün embriyosu transfer edecekmiş çünkü ne yazık ki 1 tane yumurtam var. İlk denemem. Ekim ya da Kasım ayı gibi transfer yapılır heralde diye tahmin ediyordum çünkü daha 14 Eylülde yani geçen hafta başladım ilaçlara. Eğer transfer başarılı olursa ve embriyom bana tutunursa şipşak tüp bebek olacak 12 günde :) aranızda daha önce 2.gün embriyosu transfer eden var mı, yumurta toplama öncesinde ve transfer öncesinde nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻 Kucağımız boş kalmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻

Merhaba kızlar şimdi size baştan hikayemi anlatmak istiyorum birbirimize umut olalım destek olalım🌸
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim polikistikover hastasıyım evlenmeden öncede teşhis konulmuştu ve doğum kontrol hapı ile adet oluyordum. Kendimi bildim bileli adetim düzensiz bazen yılda 1 kere bazen ilaç kullanmadan hiç olmam. Evlendiğimiz hafta eşimle birlikte kadın doğum doktoruna gittik herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve beklememizi istedi daha sonra doktor değiştirip profesöre gittik aşılamaya karar verdik rahim filmi sperm testi bütün kan testleri herşeyi yapmıştık bu seferde doktorumuz il değiştirdi tekrar farklı doktora gitmek zorunda kaldık bu sefer hastanede değiştirmiştik ama doktor kullanılan ilaçların etkili olmadığını ve yumurta büyütmediğini söyleyerek bizi devlet hastanesine yönlendirdi. Buraya kadar gittiğimiz bütün hastaneler ve doktorlar özeldi bu arada. Biz devlet hastanesini istemediğimiz için son olarak şansımızı Kocaeli’de bulunan medikalpark hastanesinde Prof. Hasan Terzi’de denemek istedik. Başımızından geçen herşeyi anlattık ve 3 ay klomen femara kullanarak yumurta büyütüp normal gebelik elde etmeye çalıştık ama olmadı. Doktorum 3 ayın sonunda tüp bebeğe yönlendirdi ve serüvenimiz burada başladı Mayıs ayında ilaçla afet gördüm yumurta büyütmek için iğnelere başladık. Yumurtalar büyüdü 24 mayısta opu işlemi oldum ve tam 37 tane yumurtam toplandı 30 tanesi döllendi doktorum çok fazla yumurtam ve embriyomuz olduğu için 5. Güne aa kalitede 7 tane embriyo bıraktı ve dondurduk. Sonrasında rahim dinlendirme yapıldı ve 2. Adetin 2. Günü doktoruma gittik şuan coraspirin, prednol, estrofem ve d vitamini kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var sanırım kontrolde bir ilaç daha eklenip 4-5 günde onu kullanmamı isteyecek daha sonra transfer günü planlanacak.
Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim kızlar belki birbirimize destek ve yardımcı olabiliriz diye açtım konuyu🌸🤍
Canım merhaba okudum hikayeni benimkide benzer zaten naptın transfer oldun mu tedavim ne durumda merak ettim

Kızlar günaydın pozitif arkadaşlara hayırlı olsun negatif alanlar inşallah mücadeleyi bırakmasın şuan estforem kullanıyorum transfere hazırlık sürecindeyim insallah kalınlaşma iyi olur süreç iyi ilerler ama size soracağım bişey var aşırı derece de boğazım açıyor galiba hasta olacağım bu süreçte ilaç kullanabiliyor muyuz böyle olup geçiren var mı acaba ya 😢
Canım meraba duzeldin mi sürecin nasıl ilerliyor mu ?Tedavin nasıl geçiyor

Günaydın mutlu pazarlar ☀️ dün çatlatma iğnesi yaptım , yarın yumurta toplama yapacağız. Doktorum 2. Gün embriyosu transfer edecekmiş çünkü ne yazık ki 1 tane yumurtam var. İlk denemem. Ekim ya da Kasım ayı gibi transfer yapılır heralde diye tahmin ediyordum çünkü daha 14 Eylülde yani geçen hafta başladım ilaçlara. Eğer transfer başarılı olursa ve embriyom bana tutunursa şipşak tüp bebek olacak 12 günde :) aranızda daha önce 2.gün embriyosu transfer eden var mı, yumurta toplama öncesinde ve transfer öncesinde nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻 Kucağımız boş kalmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Amin canım inşallah 🤲 Senin Tedavin nasıl geçti hangi aşamadasin su an

Merhabalar bende doktor araştırma kısmındayım da Tülin hoca, Tolga hoca ve Timur gürgan dan ön görüşme randevusu aldım önümüzdeki ay için. Bahceci ve centrum da seçenekler arasında ama araştırma yapmaktan sağlıklı düşünemez hale geldim 😂
Merhaba canım tedaviye başladım mı ne durumdasın sürecin nasıl?

Merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 2 adet 1 saat uzanıyorum kalktıktan sonra gün içinde ilacın akması normal mi?

Sebepsiz infertilite ilk deneme opu tarihi 13 eylül. 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transfer yapılacak. Progesteron yüksek çıktığı için taze transfer yapılmadı. Regl 2. gün estrofeme başladım 12 gün kullandıktan sonra kontrole gittim transfer günü verildi. 5 gün boyunca estrofem, progestan 200mg vajinal, coraspirin, prolutex 25 mg igne, frednol, folibol kullanacağım. transfer sonrası için tavsiyeleriniz var mıdır ?

X