Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Merhaba bende 28 ekimde dondurulmuş embriyo transferi oldum. 5. Gün embriyosuydu Bugün transfer hariç 5. Günüm. Dün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp ama tek çizgiydi. Çok erken olduğu için moralimi bozmamaya çalışıyorum :KK43: Test günüm 9 kasım. Dün geceden beri böyle sanki regl olacakmış gibi bi ağrım ve bel ağrım var,ara ara. Sizlerin ne gibi belirti veya şikayetleri var? İnşallah hepimiz pozitifi görüp bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız 🙏🏼
Transferin hayırlı olsun canım ama çok erken yapmışsın moralini bozma canm inşallah bebişin tutunmuştur 🤲 🤲

Rahmim çoğul gebeliği kaldırmaz demişti doktorum ondan dolayı tek embriyo transfer etti öyle de olursa rabbimin hediyesi derim hayırlısı sağlıklı olsun kolaylıkla olsunda 🥰🙏🏼
Merhaba neden çoğul gebeliği kaldırmas demişti doktorunuz? Benimde çift rahim dr kaybedebiliriz 2 transfer olursa dedi ama ben yine de çift istedim çift transfer yapıldı

Kabızlık sorunu yaşayan var mı acaba 😔🙈
Çok şükür daha yaşamadım ama günde iki kase kayısı hoşafı içiyorum 2 ltyi aşkın su tüketiyorum kefir falan tüketiyorum belki bunun etkisidir inşallah yarın ve ileri günlerde yaşamam. Kefir ve suyu bol bol tüket hatta çok oluyorsa doktoruna danış belki bi çözüm yolu sunar sana

Çok şükür daha yaşamadım ama günde iki kase kayısı hoşafı içiyorum 2 ltyi aşkın su tüketiyorum kefir falan tüketiyorum belki bunun etkisidir inşallah yarın ve ileri günlerde yaşamam. Kefir ve suyu bol bol tüket hatta çok oluyorsa doktoruna danış belki bi çözüm yolu sunar sana
Teşekkür ederim cevabınız için 🌹 bugün biraz kabızlık sorunu oldu, suyu fazla tüketiyorum zaten, hoşaf falan tüketiyordum 2 gündür içmedim ondan oldu galiba 😔

X