Yani kuzum bende ayni sekilde idare etcez artik napalim zaten burasi cok sicak inan kalkipda bise yiyesim gelmiyor bile sadece uyumak uzanmak isdiyorum zorla biseyler yiyorummalesef bende tüketemiyorum yumurta,peynir, süt ama vegan olduğum için değil düşününce bile midem bulanıyor özellikle yumurtadan . Günde 1 bardak ayran içiyorum sadece. sebze salata kuru bakliyat ve meyce aşırı tüketiyorum bu şekilde kapattığımı düşünüyorum
Ayrintili utrasyona gitmimismiydin sen cnm yada nzmn gitceksinmalesef bende tüketemiyorum yumurta,peynir, süt ama vegan olduğum için değil düşününce bile midem bulanıyor özellikle yumurtadan . Günde 1 bardak ayran içiyorum sadece. sebze salata kuru bakliyat ve meyce aşırı tüketiyorum bu şekilde kapattığımı düşünüyorum
Yok kuzum bende gitmedim 16sinda benimkide kac haftalik olmus olcaksinyok canım 10 ağustosta randevum benim henüz gitmedim daha sen gittin mi
Bende 23 olmus olcam neyse artik net olmus olurgittiğimde 22+3 oluyor canım
Ben varım bazen göbeğimin orda hissediyorum bazen de kasığımın dibin de kıpırtılar oluyor hatta bu ne şimdi bebek mi açana diye de düşünüyorumKızlar bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissettiğiniz oluyor mu ? Çamaşırınızın içinde kalacak şekilde nerdeyse? Bizim kız hala dönmemiş ayakları orda ama o kadar aşağıda mı oluyor anlamadım bazen hiç olmayacak yerlerime bile tekme yiyorum bensizde de oluyor mu? Gebe okulunda ki ebe olabilir dedi ama hala alışamadım garip geliyor
Benimde öyle canım yatarken baya aşağıda hissediyorum. Tekme üstüne tekme atıyor. Ha diyorum bebek aşağıya indi bişey olacakKızlar bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissettiğiniz oluyor mu ? Çamaşırınızın içinde kalacak şekilde nerdeyse? Bizim kız hala dönmemiş ayakları orda ama o kadar aşağıda mı oluyor anlamadım bazen hiç olmayacak yerlerime bile tekme yiyorum bensizde de oluyor mu? Gebe okulunda ki ebe olabilir dedi ama hala alışamadım garip geliyor
Bizim 500 gram kadardı minnoş boyu da 25 cm filandı sanırım22 haftalık detaylı ultrason da bebeğinizin kilo ve boyları nasıl kızlar
Benim de 500gr 39cm çıktı acaba boyu yanlış mı bu kadar bot farkı olabilir miBizim 500 gram kadardı minnoş boyu da 25 cm filandı sanırım
Valla bilemiyorum açıkçası bence fazla çıkmış bi yanlışlık vardır çünkü mesela 38-39 hafta doğan bebekler 50 cm civarı oluyor ztn 22 ye göre 39 fazla bi yanlışlık vardırBenim de 500gr 39cm çıktı acaba boyu yanlış mı bu kadar bot farkı olabilir mi
Ben 18.hafta gittimde 20 cm boyu acaba haftada yada ayda kac cm uzuyorlar belki ordan anlarizValla bilemiyorum açıkçası bence fazla çıkmış bi yanlışlık vardır çünkü mesela 38-39 hafta doğan bebekler 50 cm civarı oluyor ztn 22 ye göre 39 fazla bi yanlışlık vardır
Yanlışlık vardır eşimde ben de 183 üzeriyiz bizim ki 22de 28cmdiBenim de 500gr 39cm çıktı acaba boyu yanlış mı bu kadar bot farkı olabilir mi
Kuzum ozmn senin 29 olmasin belki yanlis anlamissindirBenim de 500gr 39cm çıktı acaba boyu yanlış mı bu kadar bot farkı olabilir mi
Yanlışlık vardır eşimde ben de 183 üzeriyiz bizim ki 22de 28cmdi