Korktuğum başıma geldi. Bol su içmeye çalışıyorum. Gece uyutmuyo ağrılar. Sola yatıyorum sancıdan sağa dönüyorum, sağa yatınca sancıdan sola dönüyorum. Çok sancılı süreçler ya.Anlatımına göre ohss olmussun
Bolca su içmelisin ve yatarken biraz oturuyormuş gibi yat daha rahat edersin..
Burada en erken 4.günde erken gebelik testinde silik de olsa pozitifi goreni okudum. Ama daha kesin olmasi icin 5 ya da 6.gun iyidir.Kızlar 22 Mart transfer günüm 5. Gün embriyosu. İnternetten erken gebelik testi alıcam hangi markayı önerirsiniz. İnternetten söyleyeceğim ancak gelir diye düşünüyorum . Birde 5. Gün embriyosu erken gebelikte kaçıncı gün çıkar.
Valla bi iki gün daha bekleyip, azalma olmazsa opuyu ve transferi yapan doktora gitcem artık.Aslinda doktora mi gorunseniz?
Nasıl dayandınız yaaa çok acıyo çok. Dediğiniz gibi polikistiğim yok ama yinede yakalandım iştePolikistik olmasa da oluyor canım ohhs
Benim de geçen ay 19 yumurta toplandı, 2 hafta çok zorlandım.
Ki yumurta toplamadan sonra antibiyotik, kan sulandiricu iğne, proloktin, oxotide ilaclari kullanmama ragmen.
Karnıma küçük bir yastık koyup yatıyordum. Boşta kalınca daha çok sancı oluyordu.
Bende ohss oldum 1hafta içinde yanlış hatırlamıyorsam 5-6 kilo aldım ateşim çıkıyordu sürekli ağrılarım oluyordu ananas suyu ve bol su içerek normale döndüm. Su gerçekten rahatlatıyor inşallah ohss değilsindir canımSuyu çok içmeye çalışıyorum. Hayır kilom aynı bi artış yok.
Netten istemiştim ama o gelene kadar eczaneden artimed strip alıp 5.gunun akşamı yaptım sıvı daha yayilmadan çizgiyi görmüştüm. Eğer netten alacaksan laboquick alabilirsin gayet güvenilirKızlar 22 Mart transfer günüm 5. Gün embriyosu. İnternetten erken gebelik testi alıcam hangi markayı önerirsiniz. İnternetten söyleyeceğim ancak gelir diye düşünüyorum . Birde 5. Gün embriyosu erken gebelikte kaçıncı gün çıkar.
Ben de geçen sene Ahmet Zeki Işık ta tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım, 4 aylık oldu kızım :)İzmirden olan varmı kızlar. Ben izmir su hospital hastanesinde tedavi oluyorum doktorum ahmet zeki ışık
Benim de transfer günü akşamı inanılmaz ayak yanmam olmuştu 3.denemeydi ve tutan transferimdi.Ayaklarım inanılmaz üşüyor. Böyle bir belirtisi olan var mı gebelikte. Gerçi benim regl öncesi de ayaklarım çok üşür
İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer her dönemiBence var
Aaayy inşallah ohss değilimdir. Kimse de olmasın zatenBende ohss oldum 1hafta içinde yanlış hatırlamıyorsam 5-6 kilo aldım ateşim çıkıyordu sürekli ağrılarım oluyordu ananas suyu ve bol su içerek normale döndüm. Su gerçekten rahatlatıyor inşallah ohss değilsindir canım
Ben transfer olduğum gün trendyoldan prodoctor erken gebelik testi çoklu sipariş verdim 2.gunu geldi erken sipariş verme gelince hemen yapasin geliyorKızlar 22 Mart transfer günüm 5. Gün embriyosu. İnternetten erken gebelik testi alıcam hangi markayı önerirsiniz. İnternetten söyleyeceğim ancak gelir diye düşünüyorum . Birde 5. Gün embriyosu erken gebelikte kaçıncı gün çıkar.
Sipariş verdim 15 dk önceBen transfer olduğum gün trendyoldan prodoctor erken gebelik testi çoklu sipariş verdim 2.gunu geldi erken sipariş verme gelince hemen yapasin geliyor
Transfer oldunuz mu? En son kaç mm oluyor? Benimde Yapısal. Estrofem ile aynı kaldı artmıyor.Ultrasonda rahimin görüntüsü. 3 çizgi şeklinde yaprak gibi görülünce transfere uygun diyor doktor
Benimde acılar Şükür ki 1 kızım var Allah kızıma uzun ömür versin.Yaş 43 7 deneme 1 kimyasal 1 kalbi durdu inşallah bu son olan sağlıkla ilerlerİnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer her dönemi
Geçmişte acılarım çok fazla inşallah bebeklerim benimle sağlıkla kalırlar
İnşallah ben hiç bir kadinin üzülmesini istemiyorum hak eden emek veren bütün kadınlar annelik duygusunu yaşasın maşallah kızın varmış rabbim size bağışlasınBenimde acılar Şükür ki 1 kızım var Allah kızıma uzun ömür versin.Yaş 43 7 deneme 1 kimyasal 1 kalbi durdu inşallah bu son olan sağlıkla ilerler
Sen benden bile hizlisin hadi inşallah o güne kadar sabredersin güzel haberler bol bol pozitif hamiş anneler görelimSipariş verdim 15 dk öncetransfer sonrası 6. Gün başlayacağım.
Aminİnşallah ben hiç bir kadinin üzülmesini istemiyorum hak eden emek veren bütün kadınlar annelik duygusunu yaşasın maşallah kızın varmış rabbim size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?