- 25 Şubat 2011
- 6.296
- 7.147
Evet cnm cansu ban yedi maalesefden diyince baktım evet yok editör kaldrdı sanırım
ikizlerin annesi cansu’muydu ? neden hesabı kapattı o ara pek giremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm cansu ban yedi maalesefden diyince baktım evet yok editör kaldrdı sanırım
ikizlerin annesi cansu’muydu ? neden hesabı kapattı o ara pek giremedim
Hani diyorlar ya yabancılamaması iyi değil otizm açısından falan ondan korkuyorum bazenNeden korkuyorsun canım
Kuzumm bu senin bebişinmi heyy masallaahhSevgili yoldaşlarım hamileliğimizin başından bu zamana kadar birbirimize yol arkadaşı olduk iyi günümüzde kötü günümüzde birbirimizden destek aldık . Şimdi bir sayfa oluşturdum ve yine desteklerinize ihtiyacım var esirgemeyeceğinizden eminim . Bu bebişte sizlerin de payınız var lütfen takip edebilir misiniz bizi yine yalnız bırakmayacağınızdan eminim instagram sayfamız heygidininbulutefesi
Eveeeet bulut efeeee benim bebişimm . Ellerinizden öper teyzesiKuzumm bu senin bebişinmi heyy masallaahh
Masallaahh canım çok tatlıEveeeet bulut efeeee benim bebişimm . Ellerinizden öper teyzesi
Takip ediyorum tatlı oğlun var MaşAllahSevgili yoldaşlarım hamileliğimizin başından bu zamana kadar birbirimize yol arkadaşı olduk iyi günümüzde kötü günümüzde birbirimizden destek aldık . Şimdi bir sayfa oluşturdum ve yine desteklerinize ihtiyacım var esirgemeyeceğinizden eminim . Bu bebişte sizlerin de payınız var lütfen takip edebilir misiniz bizi yine yalnız bırakmayacağınızdan eminim instagram sayfamız heygidininbulutefesi
Çok teşekkür ederim niqucum çok memnun oldumTakip ediyorum tatlı oğlun var MaşAllah
Kız insta hesabını verdin diye ban yemeyelim şimdiÇok teşekkür ederim niqucum çok memnun oldum
Aaa yasak mı ki valla hiç bilmiyorumKız insta hesabını verdin diye ban yemeyelim şimdi
Hayır kuzum bazı bebekler daha güler yüzlü oluyor, atlasta öyle kimseyi yabancılamaz yaaaa melek bu bulut ne öyle resmen ismi günü gözleri var, maşallah gayet aktif bebek nasıl kafana takma canım. Bulut tam bir tosunnnnn kaç kiloHani diyorlar ya yabancılamaması iyi değil otizm açısından falan ondan korkuyorum bazen
En son 11 kilonun üstündeydi canım ama artık eskisi kadar almıyor kilo . Hareketlendi çünküHayır kuzum bazı bebekler daha güler yüzlü oluyor, atlasta öyle kimseyi yabancılamaz yaaaa melek bu bulut ne öyle resmen ismi günü gözleri var, maşallah gayet aktif bebek nasıl kafana takma canım. Bulut tam bir tosunnnnn kaç kilo
Nası yani canım, anlayamadımTikabasa mercab kuş nasıl bugün 8 aylık oldu