- 19 Temmuz 2022
- 2.287
- 2.482
ben arada tadım yaptırdım nektarin kayısı yoğurt. taze fasülye besin gibi değil ama azıcık azıcık verdim :) su da bir iki kaşık arada :)Ek gıdalara geçtiniz mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben arada tadım yaptırdım nektarin kayısı yoğurt. taze fasülye besin gibi değil ama azıcık azıcık verdim :) su da bir iki kaşık arada :)Ek gıdalara geçtiniz mı kızlar
Sadece anne sutu alan bebeklere bısey verilmemesi mama bebeklerı ııcn kasık maması meyve vs verılebılırmısızben arada tadım yaptırdım nektarin kayısı yoğurt. taze fasülye besin gibi değil ama azıcık azıcık verdim :) su da bir iki kaşık arada :)
Ocean tavsiye ediyorlar mı bilgin var mı bu konudaSağlık ocağının verdiği bebeklerin ağzını boyuyormuş canım.kabızlık da yapıyormuş bazı bebeklere. İçeriği de temiz değilmiş. Bestiron ya da microfer gibi bi marka al
Öncelikle devletin verdiğini kullanmayın eczacıya en güzel olanı sorun. Bazı demir ilaclarinin içeriklerinden dolayı kabızlık daha fazla oluyor. Ben bir çay kaşığı zeytinyagi içiriyordum bir de popoya kulak çubuğuyla zeytinyagi ile dürtüyordum.merhaba arkadaşlar demir ilacı kullanmaya başladığımızdan beri kabızlık sorunu yaşıyoruz. En son geçen pazar yaptı kakasını. Çok rahatsız oluyo sancılanıyo yavrum. Doktoru fitil önerdi. Daha önce hiç fitil kullanmadım. Bi zararı olur mu bilemiyorum. Daha önce fitil kullananan yada daha basit kolay yöntem önerecek olan var mı
Devletin verdiğini kullanmıyorum bestiron marka benimki. Teşekkür ederim zeytinyağını içirmeyi düşündüm ama henüz 4 aylık. Bi sakıncası olur mu tereddüt ettim.Öncelikle devletin verdiğini kullanmayın eczacıya en güzel olanı sorun. Bazı demir ilaclarinin içeriklerinden dolayı kabızlık daha fazla oluyor. Ben bir çay kaşığı zeytinyagi içiriyordum bir de popoya kulak çubuğuyla zeytinyagi ile dürtüyordum.
Ben 3 aylıkken verdim minik minik yaladı yuttu. Sıkıntı olmuyor hakiki olursa hele çok daha iyi. Mamasına da katıyorum arada bir. Su içiriyor musunuz? Su çok içiyor benimki ve maşallah haftada 1 kere yapan bebek şimdi 2 günde bir yapıyor belki suyla ilgisi yoktur ama ben öyle tahmin ettimDevletin verdiğini kullanmıyorum bestiron marka benimki. Teşekkür ederim zeytinyağını içirmeyi düşündüm ama henüz 4 aylık. Bi sakıncası olur mu tereddüt ettim.
Yok henüz suya başlamadım. 4 aylık olsak 8 ağustosta. Doktoru 4 aylık olunca su işini konuşuruz demişti. Benim bebeğim demire başlayana kadar düzenli yapardı. Demirden sonra düzeni bozuldu. Bi yanı yaparken bi yanı bozuyomuşum gibi hissediyorumBen 3 aylıkken verdim minik minik yaladı yuttu. Sıkıntı olmuyor hakiki olursa hele çok daha iyi. Mamasına da katıyorum arada bir. Su içiriyor musunuz? Su çok içiyor benimki ve maşallah haftada 1 kere yapan bebek şimdi 2 günde bir yapıyor belki suyla ilgisi yoktur ama ben öyle tahmin ettim
Cnm her bebek farklıSelam kızlar bebeğim 4 aydır hep 9-10 civarı uyur gece üç dört kez emmeye kalkar sabah da 8 gibi falan tamamen uyanırdı. Bi kaç gündür saat 8 de uyumak için ağlıyor yastığa koyduğum gibi de uyuyor maşallah ama sorun şu ki gece 4 te uyanıp tüm enerjisiyle bir iki saat uyumuyor geri. Ben de karanlıkta öylece oturduğum için uykum geliyor daha da kötü oluyorum. Hani içeri gideyim tv falan açayım desem bu sefer hep o saatte uyanmaya alışır gece gündüzü karıştırır diye gitmiyorum yatak odasında kalıyorum. Bugün doktor dişleri çıkmaya başlıyor dedi biraz huysuz bu ara. Sizce gece saat kaçta uyutayım ağlasa da uyutmayayım mı yoksa saat 8 de uyuması iyi mi ? Gece uyandığında siz ne yapıyorsunuz öylece bekliyor musunuz yoksa içeri mi gidiyorsunuz bebekle ? Bu günler geçecek mi
Kilo başına 1 damlaKaç damla veriyorsunuz kilo başına 1 damla mi veriliyor acaba ?
Teşekkürler kaç damla veriyorsunuz
Evet çok batırıyor her yeri ayrıca cocuk gazını bile çıkartırken zorlanmaya başladı ben de vermiyorum.
Ocean microfer zaten galiba . Temiz içerikliymiş o da .Ocean tavsiye ediyorlar mı bilgin var mı bu konuda
Fitil ben kullandım kabızlık sorunumuz vardı. Fitil iyice inceltip zeytinyağı sürerek kullandım . Kakası sertleşmediyse problem etmeyin diyor doktorlar. Az kaka da yapsa kakası yumuşaksa bişey olmazmerhaba arkadaşlar demir ilacı kullanmaya başladığımızdan beri kabızlık sorunu yaşıyoruz. En son geçen pazar yaptı kakasını. Çok rahatsız oluyo sancılanıyo yavrum. Doktoru fitil önerdi. Daha önce hiç fitil kullanmadım. Bi zararı olur mu bilemiyorum. Daha önce fitil kullananan yada daha basit kolay yöntem önerecek olan var mı
Ben geçtim 10 15 gun oldu.Ek gıdalara geçtiniz mı kızlar
Merhaba bebegin kac aylık ne zamandan beri demir ilaci kullanıyorsun. Bide bu ilaç d vitamin demi. Benim bebegim 9 mart doğumlu Dr d vitamin yazmadı bende kendim aldım yarın kullanmaya başliyacaz. Kaç damla veriyorsun. Benim bebegim de 40 çiktiktan sonra kabız oldu 4 aylık olana kadar fitil kullandım. Şimdi yine başladı galiba 5 günde 6 günde 1 haftada kendi yapıyor. Zorlanıyor ilk yaptığı kakasida da sert sonra biraz yapikça yumuşuyor. Eczacı d vitamini o şişe bitene kadar 2 damla versin demiş.merhaba arkadaşlar demir ilacı kullanmaya başladığımızdan beri kabızlık sorunu yaşıyoruz. En son geçen pazar yaptı kakasını. Çok rahatsız oluyo sancılanıyo yavrum. Doktoru fitil önerdi. Daha önce hiç fitil kullanmadım. Bi zararı olur mu bilemiyorum. Daha önce fitil kullananan yada daha basit kolay yöntem önerecek olan var mı
bizim de avent ve başlığı büyütmedim hızlı akmasın diye asdfg.
di mi ya sütümün tadına baktım nihayet ve çok güzelmiş.
valla öyle korkutuyor ki herkes meme reddi olur diye kendimi de parçaladım sütüm az, yetmiyor, çocuk doymuyor, sütüm bitiyor diye.
bir de çok direndim mama vermemek için ve sürekli sağma halindeyim ya gece yetmezse diye. şu meme reddi baskısı beni mahvediyor, emmeyi bırakacak korkusu ile okdr stresteyim ki.
eskiden ne saçma mama versenize aman meme reddi neymiş emmezse emmesin biberondan içsin diye atıp tutan ben kendimi gereksiz çok hırpalıyorum.
bira mayası tableti sipariş verdim bir emzirme danışmanının kendi markası bakalım gelsin bir bakacağım ne olacak işe yararsa haber veririm :)
Biz gece sadece 1 kez kalkıyoruz yetiyor gibi ama böyle çoğu kişide 2-3 kez görünce acaba aç mı bırakıyorum bebeğimi diye düşünmeye başladım. Akşam 8 buçuk 9 gibi emiyor ama o saatte süt çok az kaldığı için eds ile 90 cc de mama veriyorum. Sonra 9 buçuk gibi uyutuyorum. Gece 3-4 arasında bir kez kalkıyoruz, bebeğim hiç uyanmadan emiyor yatırıyorum sonrasında sabah 7-9 arasında kalkıyor. Ama özellikle sabaha karşı çok hareket ediyor uykusunda resmen yatağı dövüyor gibi kolunu veya bacaklarını kaldırıp pat pat indiriyor geri, arada da dönmeye çalışır gibi yapıyor. Hiç rahat uyuyamıyorum bu yüzden ben de. Acaba aç mı kalıyor anlamıyorum ama sabah kalktığında öyle çok da aç kalkmıyor, altını değiştirip yüzünü ellerini silip biraz oynadıktan sonra emziriyorum hiç ağlamıyor o zamana kadar.Cnm her bebek farklı
Bnım bebegım benımle yatıyor, gce 2 kez emmeye kalkıyor fakat uyanmıyor hiç sabahta bırlıkte kalkıyoruz
Teşekkür ederim iyi ki sormuşum yoksa koca fitili sokardım canı yanardı. İyi ki bu gruplar varFitil ben kullandım kabızlık sorunumuz vardı. Fitil iyice inceltip zeytinyağı sürerek kullandım . Kakası sertleşmediyse problem etmeyin diyor doktorlar. Az kaka da yapsa kakası yumuşaksa bişey olmaz
Benim bebeğim 8 nisan doğumlu d vitamini ayrı demir ilacı ayrı kullanıyorum. Demire 3 aylıktan sonra başladı doktorumuz. Ondan beridir de kabızlık sorunu var. D vitaminini ise doğduğundan beri 4 damla olarak kullanıyorum. Doktorunuz varsa doktorunuza danışın tabi öncelikleMerhaba bebegin kac aylık ne zamandan beri demir ilaci kullanıyorsun. Bide bu ilaç d vitamin demi. Benim bebegim 9 mart doğumlu Dr d vitamin yazmadı bende kendim aldım yarın kullanmaya başliyacaz. Kaç damla veriyorsun. Benim bebegim de 40 çiktiktan sonra kabız oldu 4 aylık olana kadar fitil kullandım. Şimdi yine başladı galiba 5 günde 6 günde 1 haftada kendi yapıyor. Zorlanıyor ilk yaptığı kakasida da sert sonra biraz yapikça yumuşuyor. Eczacı d vitamini o şişe bitene kadar 2 damla versin demiş.
Ne yediriyorsun ilk başta ne vermeliyiz hiçbir şey aklıma gelmiyor yoğurt dışındaBen geçtim 10 15 gun oldu.