- 30 Eylül 2022
- 2.408
- 3.284
Bazen iki kere bazen 6 kere yapıyor üç saat uyuduysa sarı oluyor iki saatten az sürede emdiyse yeşil oluyor kakasıKızlar günaydın, bebekleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor?
(Anne sütü ile sadece beslenen)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen iki kere bazen 6 kere yapıyor üç saat uyuduysa sarı oluyor iki saatten az sürede emdiyse yeşil oluyor kakasıKızlar günaydın, bebekleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor?
(Anne sütü ile sadece beslenen)
Bazen iki kere bazen 6 kere yapıyor üç saat uyuduysa sarı oluyor iki saatten az sürede emdiyse yeşil oluyor kakası
Merhaba benim bebeğim de günde 1 kere dolu yapıyor ama Az az her bez açmamda oluyorhergün mü? ve sadece anne sütü öyle mi?
Aynen dışa çıkmış oluyor ama bize kesin fıtık demiştiler zamanla düzelir diye bekleyemedim ya düzelmese diye korktum..demir parayı yıkadım güzelce enfeksiyon oluşmasın diye sonra parayı ince bez parçasına sardım koynum göbeyin üstüne ve sağlık bantıyla yapıştırdım çıkararken bant zor çıkıyor suyla islat öyle çıkart her gün yeni bez koyuyordum 1 ay durdu bizdeBize de doktor göbeği biraz dışında dedi zamanla düzelir dedi göbek fıtığı dediğiniz bu mu eğer öyleyse nasıl yapılır bana anlatır mısın
Bizimkindede oldu aile hekimi 1 lirayı gazlı bezle sar bantla demişti yaptım hastane kontlnde doktor gereksiz kendiliğinden geçiyor diye çıkartmıştı 40. Da şimdi 2.bçk aylık olduk düzeldi gibiAynen dışa çıkmış oluyor ama bize kesin fıtık demiştiler zamanla düzelir diye bekleyemedim ya düzelmese diye korktum..demir parayı yıkadım güzelce enfeksiyon oluşmasın diye sonra parayı ince bez parçasına sardım koynum göbeyin üstüne ve sağlık bantıyla yapıştırdım çıkararken bant zor çıkıyor suyla islat öyle çıkart her gün yeni bez koyuyordum 1 ay durdu bizde
Canım Kaç gün oldu dr sor bi çiş yapiyorsa sürekli doyuyor ki yapıyor canını sıkmabenim bebeğim neden yapmıyor ya
Canım Kaç gün oldu dr sor bi çiş yapiyorsa sürekli doyuyor ki yapıyor canını sıkma
Hmm güzel yöntemmiş. 25 kuruş yeterli oluyor muAynen dışa çıkmış oluyor ama bize kesin fıtık demiştiler zamanla düzelir diye bekleyemedim ya düzelmese diye korktum..demir parayı yıkadım güzelce enfeksiyon oluşmasın diye sonra parayı ince bez parçasına sardım koynum göbeyin üstüne ve sağlık bantıyla yapıştırdım çıkararken bant zor çıkıyor suyla islat öyle çıkart her gün yeni bez koyuyordum 1 ay durdu bizde
Evet sabaha karşı ve çok sancılı oluyor malesef zorlanarak yapıyor çok sıvı olmasına rağmenhergün mü? ve sadece anne sütü öyle mi?
Bizimkindede oldu aile hekimi 1 lirayı gazlı bezle sar bantla demişti yaptım hastane kontlnde doktor gereksiz kendiliğinden geçiyor diye çıkartmıştı 40. Da şimdi 2.bçk aylık olduk düzeldi gibi
Bizede bazı doktorlar dediler gereksiz bazısı dedi yap ben riske girib bekleyemedim bazen gecmiyormuş ondan sardımBizimkindede oldu aile hekimi 1 lirayı gazlı bezle sar bantla demişti yaptım hastane kontlnde doktor gereksiz kendiliğinden geçiyor diye çıkartmıştı 40. Da şimdi 2.bçk aylık olduk düzeldi gibi
1 lira daha iyi 25 küçük gelirHmm güzel yöntemmiş. 25 kuruş yeterli oluyor mu
Drbir hafta on güne kadar notmal dedi anne sütü alanlar için yeni muayne olduben yaptıracağım 3 aylık olunca. tamamlayıcı sigortası varsa sigorta karşılıyor buarada dipnot
ya benim bebeğim yapmıyor bu kadar sık. Ben 10 güne kadar normal biliyorum ama dr inatla hayır hergün yapmalı dedi.
yanlış mıyım?
Evet ben yazmasam da okurdum. Acaba wp grubu mu kuruldu diyorum hepsi birbirini merak ederdi normaldeMerhaba herkese, burası eskiden ne kadar yoğun ve eğlenceliydi, ben severek takip eder, arada yazardım. Şimdi ne olmuş böyle, herkes nerelerde acaba, üzüldüm bu haline
Benimki de son bir aydır 4-5 günde bir yapıyor canım .benim bebeğim neden yapmıyor ya
Yaptılarsa bizide alsınlarEvet ben yazmasam da okurdum. Acaba wp grubu mu kuruldu diyorum hepsi birbirini merak ederdi normalde
Aynen bizi de alınbenim ilk bebeğimde de grup kurulmuştu hala görüşüyoruzYaptılarsa bizide alsınlar
Yan etki yadadınız mı acaba rota dan dolayı2.5aylık yaptırdık