2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ya inşallah saglikli olsunlarda. Teşekkür ederim

Adetim 4 gün gecikti sadece dışarı şekilde korunuyoruz. Emziriyorum yumurtlama günlerde kanlı akıntı olmuştu 1 2 gün. Hamile degilimdir demi hem sezeryan oldum Dr çok rahat 1 sene sonra bile yeniden sezeryan olabilirsn dedi. Ayyy daha 1 yaşini doldurmadan yeniden
Adetinizi düzenli mi oluyorsnz

40 gün lohusa kanamam oldu sonra da adet olmadım 71 günlüğüz şuan dün bi kanlı akintim oldu devamı gelmedi. Hayırlısı olsun canım olursa da ikiz gibi büyürler

40 gün lohusa kanamam oldu sonra da adet olmadım 71 günlüğüz şuan dün bi kanlı akintim oldu devamı gelmedi. Hayırlısı olsun canım olursa da ikiz gibi büyürler
ay olursa ben kesin çıldırırım.
En çokta şöyle oluyor ya emzirdigim halde hamile kalmişim hiç farkinda olmadim. Bilmem 4 ay sonra ögrendim demeleri. biz 9 ay boyunca bekliyoruz. Onlar havadan 4 ay kapiyorlar.
Ay benim zatn kan uyuşmazligim da var. Bu bebegimide de bir ayağım hastanede geçti her ay hastanede yattım. Riskli gebelik geçiriyorum ben oyle olursa bu bebegimi kve emanet edemem. Içim rahat edemez.

Canım biz sizden daha kilo alıyoruz biliyorsun, mesela 2 haftadır hiç kilo bile almadık neredeyse. Bir kilo almış şahane asla takılma millet sever yorum yapmayı biz 800 gram aldık ilk ay düşün, ikindi ayda öyle sen kafana sakım takma sakın

Kızlar bizde 2 aylık aşılarımızı bugün olduk çok şükür hiç bir sıkıntısı yok ateş filan olmadı ve süpriz bir güncelleme geldi benim oğlana şok oldum ama dönüyor sabah sırt üstü yaptırmıştım sağa dönmüş az öncede yine sırt üstü bırakmıştım mutfağa gittim geldim sola dönmüş ben şok artık koltukta bırakamam pat düşer korktum valla aslında 4.ayda döner bebekler çok şaşırdım bu kadar erken olmasına

2. Ay aşısı dediğinhepatit A nın 2. Dozu mu ?
Ay ne güzel dedin. Hacamat ben de düşünüyorum. Kardeşim yaptırmıştı minik bir kupa. Kkk aşıları derken tüm dozları mı kastediyorsun bu arada ?

Kızlar merhaba çıldırmak üzereyim 47 günlük bebeğimin koltuk altından ateşini Braun dijital Ateş ölçer ile ölçüyorum 36.5 çıkıyor temassız tabanca gibi olan ateş ölçer ile ölçüyorum 38 çıkıyor siz bebenizin ateşini nereden ölçüyorsunuz

Ateş 38.5 olursa yüksek ateş sayılıyor. En doğru sonuç koltukaltından olan ölçüm. Temassıza güvenmeyin

Kızlar 2.ay aşısından sonra emme problemi yaşadınız mı.dün aşı olduk oğlum bugün hiç emmiyor

Kızlar 2.ay aşısından sonra emme problemi yaşadınız mı.dün aşı olduk oğlum bugün hiç emmiyor

biz de bugün olduk öğlen bakalım ne yapacak, aşıdan hemen sonra hastanede emzirdim. ama verem olmadık, özel hastanede yokmuş sağlık ocağında yaptıracakmışız. siz verem aşısı da oldunuz mu?

biz de bugün olduk öğlen bakalım ne yapacak, aşıdan hemen sonra hastanede emzirdim. ama verem olmadık, özel hastanede yokmuş sağlık ocağında yaptıracakmışız. siz verem aşısı da oldunuz mu?
Yok canım verem saglık ocağında yapılıyormuş, dün iyiydi gece başladı bugün felaket asla emmiyor ne yapacağını şaşırdım siz kaç günlük oldunuz kaç kilosunuz

Yok canım verem saglık ocağında yapılıyormuş, dün iyiydi gece başladı bugün felaket asla emmiyor ne yapacağını şaşırdım siz kaç günlük oldunuz kaç kilosunuz
ısrarla devam emzirmeye, yatarak dene.
Bu tip zamanlar çok kritik alışkanlıkları değiştirmeden.
67günlük, 5.100 gr, 59 cm boy. erkek bizimki.
siz?

ısrarla devam emzirmeye, yatarak dene.
Bu tip zamanlar çok kritik alışkanlıkları değiştirmeden.
67günlük, 5.100 gr, 59 cm boy. erkek bizimki.
siz?
Canım bizde 66 günlük 62 cm 4,950 gr anne sütü mü alıyor, ya iyiydi bugün emmiyor en fazla 5 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…