- 3 Ocak 2023
- 645
- 696
- 32
Tamam canım seninde mi öyleCanım emzirirken makasla şeklinde göğüsünün tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım seninde mi öyleCanım emzirirken makasla şeklinde göğüsünün tut
canım o gaz damlaları alışkanlığk yapıyor giderek ölcü arttırmak gerekiyor bırakması da sorun işe yaradığı da belli değil diyorlar aklında olsun gazı çok olduğında ben alt tarafını kovaya sokuyorum çırpınıyor orda gazı hafifliyor benim doktorum vermedi gaz damlası zamanı gelince geçer yapacak bisey yok dediCnm 1 hafta çokmuş, normal değil bnce. doktora götürsen direkt lağman yaparlar. Gaz damlası hangisini verdi
Bebeğin kac günlük canimcanım o gaz damlaları alışkanlığk yapıyor giderek ölcü arttırmak gerekiyor bırakması da sorun işe yaradığı da belli değil diyorlar aklında olsun gazı çok olduğında ben alt tarafını kovaya sokuyorum çırpınıyor orda gazı hafifliyor benim doktorum vermedi gaz damlası zamanı gelince geçer yapacak bisey yok dedi
Hipp combiotik. Kabız olmadı hiç maşallah. Hatta ishal yapıyor bile olabilir.Herkese selam 1 aylık oğlum yaklaşık 10 gündür kabız. Mama veriyorum anne sütüne ek olarak ondan olduğunu düşünüyorum. Aptamil kullanıyoruz önereceğiniz kabız yapmayan bir mama var mı?
İsilik gibi bu çok mu sıcak evEki Görüntüle 3423395
Bizim de böyle kızarıklık oluyor sivilceyle çözemedim gitti şimdi duş aldırdım
Kızlar bu neden oluyor sizce? Mamadan mı yediklerimden mi sıcaktan mı acaba? İçlerinden sarı iltihap çıkıyor sanki. Kurumuş sarı şeyler dökülüyor
İkisi de isilik bence bizde de var sıcaktan oluyorEki Görüntüle 3423395
Bizim de böyle kızarıklık oluyor sivilceyle çözemedim gitti şimdi duş aldırdım
Ne bileyim gitgide arttı. Öncekinden daha az koruyorum bi de. Havalar da soğudu ev de serin. Her gün yıkasam hasta ederim.İkisi de isilik bence bizde de var sıcaktan oluyor
12 günlük 3saat açlık için çok bence benim oğlan 25 günden sonra geceleri iki kere üç saatlik uyku yapıyordu 23 ten 2 ye 2 den 5 e kadar sonra hep iki saatte bir emiyordu. 37 günlükten itibaren de gündüzleri saat 11 de 3 saatlik uyuma yapmaya başladı yenidoğan yoğun bakım doktoru bebeğin acıkmasina müsade edin aciktikca kilo alımı artar mide enzimleri gelişir dedi ben de öyle yapıyorumKızlar selam, bir sorum olacak. Bebeklerinizin beslenmesini ne zaman 3 saatin üstüne çıkartmaya başladınız acaba? Gece uykusundan uyandırma diyormuş bazılarının doktoru, benim bebek şu anda 12 günlük. Doktorum hiç öyle bir şey demedi merak ettim. Kimisi 20. günden sonra kimisi 15. günden sonra sarılık yok ise gece 4-5 saatte bir beslemeye başladım diyor. Sizlere de sormak istedim. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Yok sıcak değil ben de isilik gibi düşündüm ama ev sıcaklığı düşük hatta alerji değildir inşallah yaİsilik gibi bu çok mu sıcak ev
Ben bir aylık olana kadar kendim uyandırıyordum iki saate bir sonra kendisi uyanmaya başlayınca bıraktım. Bir aydan sonra da daha geç uyanmaya başladı 2 3 kere uyanıyor geceleri emmeyeKızlar selam, bir sorum olacak. Bebeklerinizin beslenmesini ne zaman 3 saatin üstüne çıkartmaya başladınız acaba? Gece uykusundan uyandırma diyormuş bazılarının doktoru, benim bebek şu anda 12 günlük. Doktorum hiç öyle bir şey demedi merak ettim. Kimisi 20. günden sonra kimisi 15. günden sonra sarılık yok ise gece 4-5 saatte bir beslemeye başladım diyor. Sizlere de sormak istedim. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Ev kaç derece , yüzünü öpüyor musunuz kiyafetleri nevresimleri neyle yıkanıyor bebeğin bunlarda önemliYok sıcak değil ben de isilik gibi düşündüm ama ev sıcaklığı düşük hatta alerji değildir inşallah ya
Doktorlar öyle diyor ama henüz seninki çok küçük ben 46 gündüz hala gece iki sefer uyandırıyorum memede süt kesilmesin diyeKızlar selam, bir sorum olacak. Bebeklerinizin beslenmesini ne zaman 3 saatin üstüne çıkartmaya başladınız acaba? Gece uykusundan uyandırma diyormuş bazılarının doktoru, benim bebek şu anda 12 günlük. Doktorum hiç öyle bir şey demedi merak ettim. Kimisi 20. günden sonra kimisi 15. günden sonra sarılık yok ise gece 4-5 saatte bir beslemeye başladım diyor. Sizlere de sormak istedim. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Aleykümselam canımKızlar selam, bir sorum olacak. Bebeklerinizin beslenmesini ne zaman 3 saatin üstüne çıkartmaya başladınız acaba? Gece uykusundan uyandırma diyormuş bazılarının doktoru, benim bebek şu anda 12 günlük. Doktorum hiç öyle bir şey demedi merak ettim. Kimisi 20. günden sonra kimisi 15. günden sonra sarılık yok ise gece 4-5 saatte bir beslemeye başladım diyor. Sizlere de sormak istedim. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Aleykümselam canım
Senin bebiş küçük bol bol emzir
Canım zaten bebekler iki saatte bir alarm gibi ağlıyor acıkıyorlar 2 ayına kadar
2. Ayda bebişler güncelleme atıyor gündüzleri 3 geceleri 4 saatte bir kalkıyor ve emme süresi azalıyor
İyiyim canım teşekkür ederimCanım nasılsın, bebişin nasıl
Topuk kanı alınacaktı tekrardan ne oldu sonucu