- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.459
Onu Allah bilir sling/ kanguru öneririm. Geçmesini beklemekten daha işlevselBu kucakta uyuma halleri ne zaman sona erecek? Yatağına yatırıyorum 5 dk içinde gözlerini açıyor, kitledi beni resmen, hiçbişey yapamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Allah bilir sling/ kanguru öneririm. Geçmesini beklemekten daha işlevselBu kucakta uyuma halleri ne zaman sona erecek? Yatağına yatırıyorum 5 dk içinde gözlerini açıyor, kitledi beni resmen, hiçbişey yapamıyorum.
Doğrudur valla canım Allahim kolaylikversin , epeydir yazmayınca merak ettik hep aktif arkadaslariSabaha kadar uykusu olduğu halde uyumamış bir bebeyle uğraştım canım. Yerine hatta yanımda bile yatırsam uyandı 6 saattir tepemde
Bruno baby ile tek kullanımlık iç da ayrıca aldı kcanim açıyor ama hergun yapmamaya calisiorumKızlar bebeklerin burnunu nasıl açıyorsunuz?
Önerdiğiniz memnun kaldığınız burun aspiratörü var mı ?
İnşallah düzelir hiç bı gün aynı değil zaten, tadını çıkarmaya calisiorum, inşallah saglciakla büyüsün bebelerimizElbette zor oluyor, diğer çocuklara daha az vakit ayırıyorum eskisine göre, bu da bir süreç zamanla herşey yerine oturacak
Bizde de tıkanıklık vaar, uyurken çok etki ediyor, uyanıyor falan baya sıkıntılı düzelir inşallah
O doğru olabilir kuzumKuzum ama setin sütün baya vardı, ondan eds ile biberona alışmadı ben asla eds yapamadım mesela, Paris’in 10 cc 20 cc çıkıyor kuzum Bu esnada bebiş çok aç kalabilir çünkü onun bebişi bir hafta kadar bizden büyük, eds bence ilk zamanla yapılmalı
Kuzum Alya kolik biliyorsunuz akşama kadar ağlıyor annem bana yardım ediyordu oda gelemiyor artık fizik tedaviye başladı kv köye gitti evin bütün işi bana kaldı yemek temizlik bütün bunları Alya ağlarken yapmaya çalışıyorum nefes almaya vaktim yok öyle diyimEvet ben de merak ediyorum ne oldu diye ban falan mı oldu ki A Asliyokfotokopisivar @biryenianneadayi @Janset nerdesiniz kizlaaaar @akgnss
Canım sen hazırlıklı ol evde ateş düşürücü bulundur, 2.ay aşılarında ateş olabiliyormuşKizlar cuma gunu 2. Ay aşımızı yaptiricaz simdiden ruyalarima girdi insallah yan etkisi olmadan atlatiriz en korktugum sey ates
Merhaba bebisiniz kaç aylık hangi kanguruyu aldınız acabaKanguru aldım, deneyecem bakalım teşekkürler
İn şa Allah canım düzelir ben dik mamayı veriyorum mesela hala öyle sonra dik tutarak gazını çıkartıyorumCanım o gün küstü fazla sonra hemen yatirmadim emzirdiktrn sonra 20 dk falan dik gezdirdim tuttum yatarken hep yukselltyim biraz da emzirme aralığını arttirdim düzeldi gibi çok şükür
Şiringayla canım eczaneden serium fiziyolojik al öyle çek her burun deliğine sonrada burun aspiratörle üfürerek çekKızlar bebeklerin burnunu nasıl açıyorsunuz?
Ben yaptırdım şükür ateş olmadı bundan öncekinde ateş vardı amaKizlar cuma gunu 2. Ay aşımızı yaptiricaz simdiden ruyalarima girdi insallah yan etkisi olmadan atlatiriz en korktugum sey ates
Cnm ayın 9unda bzımde 2. Ay aşısıKizlar cuma gunu 2. Ay aşımızı yaptiricaz simdiden ruyalarima girdi insallah yan etkisi olmadan atlatiriz en korktugum sey ates
Cnm serum sıkıyorum, ağızdan aspiratör aldım onla çekıyorum, arada açıyorum burnunu bişy hissettikçeKızlar bebeklerin burnunu nasıl açıyorsunuz?
51 günlük oldu, babyjörn harmony aldım, inşallah sever ya, daha deneyemedim hava soğuk diye, evde taktım bilaç kere ağladı, dışarıda temiz havada ağlamaz diye umut ediyorum, bakalımMerhaba bebisiniz kaç aylık hangi kanguruyu aldınız acaba
Evet 1. Ay asisinda calpol istemistim parol yazmis doktor evde parol surup var ekstra bide fitil istemeyi dusunuyorum nolur nolmazCanım sen hazırlıklı ol evde ateş düşürücü bulundur, 2.ay aşılarında ateş olabiliyormuş
Ayy insallah bizde oyle atlatirizBen yaptırdım şükür ateş olmadı bundan öncekinde ateş vardı ama
Huzursuzluk halsizlik sorun degil ates korkutuyo beni bi anda cikar diye cok sukur annem yanimda olucak da elim ayagama dolasmazCnm ayın 9unda bzımde 2. Ay aşısı
Ateş olmasada huzursuzluk olablıyormuş
Atıştırıyor demek sıpa bunu bildiğim iyi oldu emzik tuttu çok seviyor şükür. Çok açken emziği ağzından çekip atıyor
Naturali denemedim. Bizim de bez bitmiş. Eşim 3 no almış sleppyi yanlışlıkla.bugün Yeni paket alana kadar bunu bağlayacam. Kalıpları biraz küçük idare edecem. Sızmaz inşallah
Kızlar bebeklerin burnunu nasıl açıyorsunuz?