Canım saat başı mı emiyordu, kaç dakika emiyordu, bende iki saatte bir emzirmeye çalışıyordum, şimdi bir saatte bir buçuk saatte düştü acaba doymuyor mu diye düşünüyorum.kızlar ya benim kızım normalde saat başı emer ama 2 saat uyuyup uyanmadına rağmen memeyi veriyorum iki emip bırakıyor ve huysuzlanıyor ağlıyor anlamadım nedendir sizce yaşayan varmı
Yarın belli olacak İnsAllah üreme olmszda yatış falan gerekmez bütün bebekler sağlıkli sıhhatli hayırlı olsunKızlar merhaba bebeğimde uzayan sarılık nedeniyle tahlil aldılar idrar kültüründe üreme çıktı şimdi tekrar tahlil istediler İnşallah temiz çıkar bir yanlışlık olmuştur lütfen eder misiniz Zehra bebek
Senin de mi meme emmiyordu canım biberona mı alışmıştıBen o emzirme destek sistemi ile memeye alıştırdım bir hafta sürdü alışması. Alıştıktan sonra da pompa yapmayı bıraktım
Hangi biberonu kullandın canımEvet cnm 1 haftadan itibaren bıberonla verıyorum. Bu meme olayı her zaman olmuyor ama bazen oluyor cnm.
Canım bak inan böyle stres yaparsan, inan bana sütün daha çok etkilenecek bol bol ten teması yap memeden uyut, ayakta emzirmeyi dene, bence senin bebişin az süt geldiği için emmiyor. İnan kasma kendiniHangi biberonu kullandın canım
Ay bu doktorlar da bir tuhaf niye yani sarılık tehlikesi yok %10 zaten normali aç kalmamış gayet normal kilo vermiş çocukcanım benşm de başıma geld hastanede vermediler sarılık tehlikemiz bizim hiç olmadı ama çok kilo verdi sürekli emzirdim sandım memeyi de tuttu ama yaramamış doğum kilosundan toplanda yüzde 10- 300 gram daha vermiş çok ağladı aç kalmış dediler bir kaç doktora gittim en son çok iyi bir doktor buldular o da mama ver deyince verdim nasip kısmet işi sütanneyle bağ ama mamaların da çok iyi olduklarına inanıyorum
Atak haftasındaysan daha sık beslenme ihtiyacı duyabiliyorlarCanım saat başı mı emiyordu, kaç dakika emiyordu, bende iki saatte bir emzirmeye çalışıyordum, şimdi bir saatte bir buçuk saatte düştü acaba doymuyor mu diye düşünüyorum.
Kaç günlük bebeğin?kızlar ya benim kızım normalde saat başı emer ama 2 saat uyuyup uyanmadına rağmen memeyi veriyorum iki emip bırakıyor ve huysuzlanıyor ağlıyor anlamadım nedendir sizce yaşayan varmı
Evet alışır diye ben korktum ama mecbur olunca vericen tabiBen de emzik vermek istemiyordum ama bazen memede uyuyunca uyanmaması için. AğlayıncaDayanamayınca veriyorum mecbur. Gerçi çok işe yaramıyor keyfi yerindeyse emzik emiyor .ama bence vermemek daha iyi .alışınca sonra da bıraktırmaya çalışıcaz
yok canım seninle aynı gitti bizim 3500 doğu hastaneden 3200 çıktık 2800 le mama başladım benAy bu doktorlar da bir tuhaf niye yani sarılık tehlikesi yok %10 zaten normali aç kalmamış gayet normal kilo vermiş çocuk
Canım ben de tam tersi mama verdirtmedikleri için hastaneye ve Çocuk doktoruna kızıyorum ilk gün sütün yeterli dediler ikinci gün gecesi çocuk ağlamaya başladıCanım mamalar kötü değil tabiki. Ben de veriyorum . Ben dediğin gibi bağ olarak duygusal açıdan emzirmek de istiyordum. . Ben sadece doktor mağduru olduğumu düşünüyorum. Benimki ağlamıyordu çok zaten ikinci günü bebeğin açlık ağlaması yoktu mızırdanıyordu sadeceBen bebeği emzirmezsem süt nasıl artacak. Direk getirip mamayı dayadılar hastanede.
canım uyanıksa saatte bir emiyor ama uyuyorsa genelde 2 saatte bir emiyorCanım saat başı mı emiyordu, kaç dakika emiyordu, bende iki saatte bir emzirmeye çalışıyordum, şimdi bir saatte bir buçuk saatte düştü acaba doymuyor mu diye düşünüyorum.
36 günlük canımKaç günlük bebeğin?
Biberona alıştırmadım emmiyordu kalık biberonla besleyip meme vermeye çalışıyordum. Kilo kaybetmişti çok.Senin de mi meme emmiyordu canım biberona mı alışmıştı
Benimki 31 günlük ama 3-4 saatte bi emiyor36 günlük canım
Kaşık biberon *Biberona alıştırmadım emmiyordu kalık biberonla besleyip meme vermeye çalışıyordum. Kilo kaybetmişti çok.
gazı çok var mı canım, ben gazdan dolayı alıştı diye tahmin ediyorum çünkü gazı varken sürekli emmek istiyordu öyle öyle alıştıBenimki 31 günlük ama 3-4 saatte bi emiyor
Gazi daha iyi son günlerde, huysuzlandığında emzik veriyorum ben canım. Huysuzluğu geçtiğinde ağzından çekiyorumgazı çok var mı canım, ben gazdan dolayı alıştı diye tahmin ediyorum çünkü gazı varken sürekli emmek istiyordu öyle öyle alıştı
Dualarınızı bekliyorum kızlarKızlar merhaba bebeğimde uzayan sarılık nedeniyle tahlil aldılar idrar kültüründe üreme çıktı şimdi tekrar tahlil istediler İnşallah temiz çıkar bir yanlışlık olmuştur lütfen eder misiniz Zehra bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?